TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Escape Game

4,0 (30.800)
slechts
€ 12,99
p.p.

Escape Game

🔒 Escape game - de escaperoom in de buitenlucht
30.800 Klanten hebben deze tour beoordeeld: 4.0 uit 5 sterren

Ervaar het spelgevoel van een klassieke escaperoom in de frisse lucht! Sluwe schurken willen de wereld in chaos storten. Alleen jij kunt ze stoppen! Gewapend met smartphones en vindingrijkheid, volg je in hun voetsporen en beheers je als team deze multimediale speurtocht. Je kraakt codes, luistert naar vijandige spionnen en ontmoet dubieuze contacten. Maar wees voorzichtig: het kunnen ook dubbelagenten zijn, die je op het verkeerde spoor willen zetten. Wees dus op je hoede, trek de juiste conclusies en vooral: geniet van de escape game van myCityHunt

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Escape Game
Escape Game - het nieuwe digitale stadsavontuur van myCityHunt!

Escape Game trailer

Bekijk nu de trailer!

Escape Room was gisteren! myCityHunt Escape Games zijn de perfecte combinatie van Escape Room en outdoor speurtocht. Beleef de spanning van een Exit Game gecombineerd met een spannende schattenjacht door een stad van uw keuze. Onze Escape Game is het perfecte idee voor een vrijgezellenfeest, uitje met vrienden of verjaardagsfeest!

Waar wil je spelen?
A
B
C
D
E
F
G
Koop nu tickets voor de speurtocht!
Boek tickets

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

Internationale locaties

Ontdek steden over de hele wereld - met myCityHunt
A
Meer
B
Meer
C
Meer
D
E
F
G
H
I
J
K
L
Meer
M
Meer
N
O
P
Meer
Q
R
S
Meer
T
U
V
W
X
Y
Z
+ Meer - Minder

Eén trendy activiteit, die de afgelopen jaren een ongekend succes kende, is de zogenaamde escaperoom. De escaperoom is een spel dat draait om het ontsnappen uit een ruimte, waarin jij en jouw medespelers zitten opgesloten. En dan begint het aftellen: je hebt zestig minuten om een lastige puzzelmarathon op te lossen en je een weg uit de kamer te spelen. Tijdens het spel ben jij de hoofdpersoon in een boeiend verhaal. Soms neemt de escaperoom je mee naar een episode van de Koude Oorlog. Soms loop je in de voetsporen van Sherlock Holmes. In een ander geval red je de stad van een zombie-invasie. Het lijdt geen twijfel dat iedereen een escaperoom zelf moet ervaren, want daar is echt alles mogelijk! Behalve één ding: bewegen in de frisse lucht.

Met de Escape Game combineert myCityHunt deze spannende trendy activiteit, een escaperoom, met een actievolle speurtocht! De essentie is eigenlijk hetzelfde: samen met je vrienden, je familie of de delnemers aan je vrijgezellenfeestje kom je raadsels tegen, die op elkaar voortbouwen. Je lost puzzels op, kraakt codes en laat je hersens eens flink kraken. En je zit midden in een verhaal met veel wendingen, die je hoofd doen tollen.

In de Escape Game van myCityHunt treed je in de voetsporen van James Bond, Jason Bourne of Susan Cooper Undercover. Een megalomaan crimineel genie streeft een sinister plan na om de wereld in chaos te storten en het leven, zoals we dat kennen, voor altijd te veranderen. Maar hij heeft alles zonder jou en jouw eenheid van speciale agenten in het geheim voorbereid! Gewapend met je smartphone, veel vindingrijkheid en een flinke dosis moed volg je de sinistere organisatie op de voet, spoor je hun geheime schuilplaats op, dwarsboom je hun duistere plannen en red je de wereld.

Jij stelt jouw eigen speciale team samen: mobiliseer je vrienden, ouders, kinderen of je sportclub en beleef met de Escape Game van myCityHunt een onvergetelijke dag. Samen doorloop je een uitdagend puzzelparcours in de binnenstad. Zoals elke vooraanstaande geheimagent heb je natuurlijk ook een krachtige gadget nodig om je in de moeilijkste situaties te helpen. Je hebt hem al in je broekzak of handtas: het is je smartphone! Het leidt je met behulp van GPS-navigatie door de stad, van bezienswaardiheid naar bezienswaardigheid en van missie naar missie. Altijd bij de hand! Het operationele centrum stuurt je voortdurend nieuwe informatie en missieorders. En wees niet verbaasd als de telefoon ineens gaat! Het kan zijn dat een contactpersoon je stiekem probeert te bereiken. Maar wees wel voorzichtig: veel informanten blijken een dubieuze dubbelspion te zijn. Sommige informatie, die op het eerste gezicht nuttig lijkt, is een opzettelijk verkeerd spoor. Wees op je hoede, trek de juiste conclusies en vooral: vertrouw niemand!

In tegenstelling tot de klassieke escaperoom zit je niet opgesloten in een kamer. De hele stad is jouw speelveld! De technische voorwaarde voor jouw agentenavontuur: één apparaat met toegang tot het mobiel internet, zoals een smartphone of een tablet, per persoon. Met één klik krijg je toegang tot onze webapp. Je hoeft niets te installeren om je door interactieve video's, geluidsbestanden en vele andere multimediafuncties midden in de actie te laten trekken.

In het begin bepaalt elke speler zijn profiel en kiest hij/zij uit een reeks fascinerende personages zijn/haar rol. Tijdens de Escape Game krijg je speciale missies, die op jou persoonlijk zijn afgestemd. Als je deze met succes voltooit, kun je je gezamenlijke puntenaccount zien toenemen en je voorsprong op de andere teams zien groeien. Terwijl aan een klassieke escaperoom maximaal vijf personen kunnen deelnemen, kent de stad en onze webapp op dit gebied geen beperkingen. Ga dus de uitdaging aan en verdeel je in meerdere teams! De teams zijn in de app eenvoudig aan elkaar te koppelen en je wordt altijd op de hoogte gehouden van de score van je tegenstanders. Wie zal als eerste de wereld gaan redden en wie behaalt de hoogste score?

Het podium van de winnaar is binnen handbereik als je als een team werkt, vijandige spionnen onderschept en vijanden overhaalt om aan jouw kant te gaan staan. Je team zal de uitdaging moeten aangaan om de handlangers van de schurk te stoppen. In tegenstelling tot James Bond en Co. zullen je daden echter niet verborgen blijven achter de sluier van geheimhouding rond de geheime dienst: alle teams vereeuwigen zichzelf in de algehele hoge score en krijgen toegang tot een eigen persoonlijke fotogalerij. De Escape Game van myCityHunt verandert je stad in een avonturenspeeltuin. Koop je tickets voor die spannende wereld van spionnen en geheim agenten!

Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum