TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Moordspel

4,6 (16.810)
slechts
€ 12,99
p.p.

Moordspel

👮 Moordspel - het openlucht alternatief voor het moorddiner!
16.810 Klanten hebben deze tour beoordeeld: 4.6 uit 5 sterren

Het myCityHunt moordspel verandert een stad naar keuze in het toneel van een onopgeloste misdaadzaak: Een mysterieuze moord beheerst de krantenkoppen. De politie komt steeds meer onder druk te staan om de dader te veroordelen. Pak je smartphone, vorm een team van dappere detectives en maak een einde aan de dader in het myCityHunt moordspel! Je telefoon leidt je door de kronkelige hoeken van de stad en laat je navigeren naar alle locaties die met de misdaad te maken hebben. Verzamel aanwijzingen! Evalueer het bewijs! Kijk naar alibi's! En vang de moordenaar in deze spannende moordmysterie.

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Moordspel
Moordspel – De spannende interactieve thriller van myCityHunt!

Moordspel trailer

Bekijk nu de trailer!

Schuilt er een echte misdaadonderzoeker in jou? Kom erachter – bij de interactieve Moordspel van myCityHunt. Deze tour combineert elementen van misdaadfictie, speurtochten en bordspellen om een compleet nieuwe, spannende en gevarieerde ervaring te bieden – en dat alles op je smartphone!

Waar wil je spelen?
Koop nu tickets voor de speurtocht!
Boek tickets

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

Internationale locaties

Ontdek steden over de hele wereld - met myCityHunt
A
Meer
B
Meer
C
Meer
D
E
F
G
Meer
H
I
J
K
L
Meer
M
Meer
N
O
P
Meer
Q
R
S
Meer
T
U
V
W
X
Y
Z
+ Meer - Minder

Een moordenaar is op vrije voeten en alleen jij kunt hem stoppen! De politie is ten einde raad en vraagt nu om jullie actieve steun. Dat hoeft je geen twee keer gezegd te worden! Je verzamelt je vrienden en familie om je heen, pakt je smartphone en stort je in het zenuwslopende onderzoek van het myCityHunt moordspel!

Wat is er gebeurd?

Een succesvolle plaatselijke zakenman is dood aangetroffen. Hij is duidelijk het slachtoffer van een geweldsmisdrijf! Maar wie zit er achter de brutale misdaad? Welk motief heeft hij of zij? Of zit er zelfs een geheime samenzwering achter? Het is aan jullie om de achtergrond te ontmaskeren en de dader(s) te veroordelen!

Dit is hoe het spel werkt

Net als een moorddiner verzamel je stukje bij beetje informatie waarmee je aan het eind de misdaad kunt oplossen. Maar in het mijnCityHunt moordspel zit je niet alleen maar naar een spektakel te kijken - jullie zijn zelf de acteurs! In de loop van de smartphone speurtocht bezoek je talloze plaatsen in het centrum van de stad. Hier onderzoek je de achtergrond van de misdaad en leer je tegelijk de stad op een speelse manier kennen. Je kunt dus een spannende stadsrally verwachten met allerlei puzzelelementen, ingebed in een boeiend misdaadverhaal. Je smartphone fungeert als navigator, die je met behulp van GPS positiebepaling door de kronkelige steegjes en naar de dader leidt. Als je bij de afzonderlijke puzzelstations bent aangekomen, ontgrendelt je mobiele telefoon automatisch opdracht na opdracht: je verzamelt bewijsmateriaal, beoordeelt aanwijzingen, controleert alibi's ... Om het speurdersgevoel in deze moordmysterie te vergroten, maakt het myCityHunt moordspel gebruik van alle multimediamogelijkheden van je smartphone! Volg getuigenverklaringen via video-opnamen, luister naar verdachten of doorzoek virtuele kamers. Je zult versteld staan van wat je kleine toestel allemaal kan!

En dat is nog niet alles! Bij het moorddiner kijk je naar acteurs - bij het myCityHunt moordspel echter, glijd je zelf met je medespelers in individuele rollen! Beleef de moordmysterie vanuit het gezichtspunt van een criminalist, een case analist of een forensisch patholoog. Afhankelijk van het personage krijg je geleidelijk speciale opdrachten die op je smartphone gespeeld worden. Deze zorgen voor nog meer misdaadplezier en groepsbinding - en laten je score groeien. Zal het je lukken jezelf te vereeuwigen in de myCityHunt high score? Ieder van jullie is nodig met zijn eigen vaardigheden en sterke kanten en draagt in belangrijke mate bij tot de oplossing van de lastige zaak. Gewoon meelopen is er niet bij.

Wat heb ik nodig voor het moordspel?

Kleed je naar het weer en sluit je smartphone aan. Is hij opgeladen? Heeft het mobiel internet? Dan ben je al goed voorbereid op het myCityHunt moordspel! Het mooie ervan is dat je geen app hoeft te installeren die onnodige opslagruimte inneemt. Nee! Start gewoon je webbrowser en voer daar je ticketcode in. En daar ga je dan!

Verken de stad in het moordspel

Het moordspel is een leuke manier om de stad te ontdekken. De route van de moordmysterie speurtocht is zo uitgestippeld dat je automatisch langs de belangrijkste bezienswaardigheden komt. Het moordspel is beschikbaar in meer dan 2.000 steden, de klok rond en 365 dagen per jaar! Je hebt zoveel tijd als je wilt: Stop bij een of ander indrukwekkend gebouw en laat de architectuur op je inwerken. Of neem een pauze in een ijssalon, café of restaurant. De jacht op de moordenaar kan door de maag gaan! Je kunt het moordspel, goed versterkt, voortzetten op een tijdstip naar keuze.

Voor wie is het moordspel geschikt?

Er zijn geen grenzen aan de gebruiksmogelijkheden van dit interactieve moordspel. Zoek je een hoogtepunt voor bij het vieren van je belangrijke verjaardag? Heb je nog een kers op de taart nodig voor een vrijgezellenfeest? Wil je je ouders verrassen met een bijzondere activiteit voor hun gouden trouwdag? Wil je een origineel alternatief voor de klassieke stadswandeling of wil je je stadswandeling levendiger maken? Of wil je bij oudere kinderen een fascinatie voor uitgewerkte misdaadverhalen aanwakkeren? Deze moordmysterie zorgt voor enthousiasme en opwindend amusement voor elke gelegenheid, dat nog lang herinnerd zal worden! Alle foto's die je tijdens het moordspel maakt, worden immers in je persoonlijke galerij opgeslagen. Er is geen twijfel over mogelijk: jij, je vrienden en familie zullen nog lang over de myCityHunt moordspel ervaring praten.

Waar wacht je nog op? - Je grote misdaadavontuur is slechts een klik verwijderd!

Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum