TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Speurtocht

4,4 (15.749)
slechts
€ 12,99
p.p.

Speurtocht

🧭 De beste speurtochten en schatzoektochten van Nederland
15.749 Klanten hebben deze tour beoordeeld: 4.4 uit 5 sterren

Speurtocht ontmoet sightseeingtour! Onze speurtochten zijn een leuke en opwindende nieuwe manier om tijdens een zelfgeleide tour een ​​stad te ontdekken. Onderweg krijg je de belangrijkste bezienswaardigheden te zien, evenals enkele verborgen plekjes die zelfs de lokale bevolking niet kent. Bij elke stop wacht je een lastig raadsel. Kun jij de verborgen aanwijzingen op de gebouwen en de standbeelden om je heen vinden? Onderweg tussen de raadsellocaties houden we je bezig door raadsels en fototaken naar elk lid van je team te sturen.

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Speurtocht
Waar wil je spelen?
Koop nu tickets voor de speurtocht!
Boek tickets

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

+ Meer - Minder

Ben jij die saaie stadsrondleidingen met een gids helemaal zat? Verken jij liever steden op je eigen houtje? Dan is een speurtocht van myCityHunt echt iets voor jou!

Je vraagt je misschien af "Is een speurtocht niet een beetje achterhaald en alleen leuk voor kinderen?" Nee, niet bij myCityHunt! Beleef een spannende en gevarieerde tour langs de meest opmerkelijke plekken in jouw favoriete stad. Geniet tijdens onze speurtocht van de opdrachten en de puzzels door de hele stad. Ervaar een unieke en interactieve stadsverkenning en dat allemaal zonder gids. Want tijdens onze speurtocht wordt jouw mobiele telefoon jouw eigen gids, die jou door de historische stadscentra van Europa zal leiden.

Tijdens de speurtocht met de smartphone van myCityHunt ontdek je op een speelse en unieke manier het exclusieve karakter van elke stad. Tijdens je stadstour los je allerlei puzzels, hersenkrakers en uitdagingen op. Of het nu gaat om een foto-opdracht waarbij je een beeld imiteert of een lastig raadsel waarvoor je een code moet kraken, onze veelzijdige uitdagingen laten je niet alleen jouw analytische vaardigheden bewijzen, maar vragen ook om een hoge mate van creativiteit en teamwork. Elke deelnemer wordt betrokken om raadsels op te lossen en waardevolle punten te behalen!

Een integraal onderdeel van onze opdrachten voor de speurtocht is de focus op de stad zelf. Bij bekende bezienswaardigheden van de stad kom je spannende informatie over de lokale cultuur, de geschiedenis en fascinerende anekdotes te weten. Wist jij dat in Madrid het oudste restaurant ter wereld staat? Of dat Amsterdam meer fietsen dan inwoners heeft? De feiten en de verhalen, die jij tijdens jouw myCityHunt tour leert, hebben specifiek betrekking op die stad. De speurtocht is zo ontworpen dat het niet alleen bezoekers maar ook de lokale bevolking een unieke ervaring biedt. Zelfs stadsexperts horen tot nu toe onbekende anekdotes en ervaren de luchtige en levendige kant van de stad. De speurtocht van myCityHunt brengt je niet alleen naar de dingen die je gezien moet hebben, maar ook naar verborgen juweeltjes, die alleen bij de lokale bevolking bekend zijn.

De speurtocht neemt je ook mee naar parken, steegjes en rivierpromenades, waardoor je volop de gelegenheid krijgt om je heerlijk te ontspannen. Gebruik de tijd tijdens de tour om te stoppen bij de mooiste plekjes, foto's te maken of een heerlijk kopje koffie te drinken. Jij bepaalt zelf wanneer en waar je een pauze wilt nemen. Met de veelzijdige en creatieve opdrachten van onze speurtocht met de smartphone kun jij ook veel dierbare herinneringen creëren. Maak bijv. spectaculaire foto's tijdens een foto-challenge of maak, tijdens één van onze creatieve opdrachten, prachtige kunstwerkjes.

Of je nu de interactieve stadsrally in de stedelijke jungle van Barcelona of in de rustige stad Heidelberg wilt ervaren: in talloze steden van heel Europa kun jij genieten van de speurtochten van myCityHunt.

In tegenstelling tot een gratis wandeltocht word je niet door een stadsgids door de stad rondgeleid, maar door onze moderne webapplicatie voor smartphones. Dit vereist geen voorafgaande installatie, maar kan eenvoudig worden gestart door de QR-code van jouw ticket in een mobiele telefoonbrowser in te voeren. De code van het ticket start in een stad naar keuze jouw eigen spel. Het enige dat je nodig hebt om de speurtocht te beginnen, is voor elke deelnemer een smartphone met een internettoegang en een slimme groep spelers, die klaar staan om onze topscore te halen.

Bij onze speurtocht van myCityHunt doet elke deelnemer actief mee: aan het begin van de smartphone tour krijgt elke speler een rol toegewezen, waarbij je uit verschillende opties kunt kiezen. Elke rol krijgt spannende opdrachten om op te lossen, waardoor jouw score aanzienlijk zal stijgen. De ‘fotograaf’, de ‘detective’ of de ‘trivia-koning’ - elke rol heeft verschillende specifieke opdrachten, die iedereen uitdagen!

Wie erin slaagt om de verschillende sterke punten van de teamleden te combineren, vergroot de kans om de hoogste score te verslaan, die elke dag fel door talloze concurrenten in steden tussen Amsterdam en Eindhovem wordt betwist.

Vindingrijkheid en een logische benadering van die lastige puzzels zijn dus een must als je jezelf wilt laten gelden door in de lijst met de allerbesten vereeuwigd te worden.

Nieuwsgierig? Begin dan nu aan jouw avontuur!

Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum