TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Tours

slechts
€ 12,99
p.p.

Speurtochten

Met speurtochten van myCityHunt ontdek je de mooiste steden van Nederland zoals Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht of Eindhoven op een nieuwe, innovatieve en vermakelijke manier. Selecteer eenvoudig de gewenste tour uit de lijst om meer te weten te komen over onze mobiele speurtochten, schattenjachten en escape games op de gekozen locatie.

Waar wil je spelen?
myCityHunt vouchers zijn het perfecte cadeau voor veel gelegenheden!

myCityHunt Vouchers

myCityHunt vouchers zijn het perfecte cadeau voor veel gelegenheden! Verras jouw vrienden en familie met dit buitengewone evenementgeschenk. myCityHunt vouchers zijn vanaf de aankoopdatum 2 jaar geldig en kunnen binnen deze periode worden gebruikt voor een vrij te kiezen stad en tour uit het myCityHunt portfolio.

Koop nu tickets voor de speurtocht!
Boek tickets

myCityHunt - De digitale schattenjacht

+ Meer - Minder

Bij myCityHunt hebben wij een grote verscheidenheid aan tours, zodat echt iedereen van een spannend stadsavontuur kan genieten. Met elke tour van myCityHunt kun jij een unieke stad verkennen. Jouw smartphone wordt een mobiele escaperoom en de stad verandert in jouw speeltuin. Ons portfolio biedt je een breed scala aan ideeën voor speurtochten, waaruit je op basis van jouw smaak of doelen kunt kiezen. Misschien wil jij wel alles te weten komen over een stad omdat je er net naartoe bent verhuisd of misschien wil jij jouw woonplaats wel met andere ogen bekijken? Of ben je meer in de stemming voor een mobiel ontsnappingsspel waarin je een meeslepende moordzaak moet oplossen? De keuze is aan jou!

Iedereen, die enthousiast wordt van cultuur, geschiedenis en adembenemende bezienswaardigheden, moet echt onze speurtocht eens uitproberen. Tijdens deze moderne vorm van het ontdekken van een stad los je spannende raadsels op, die in het heden en het verleden van de stad verborgen zitten en leer je op een unieke manier de bijzondere kenmerken ervan kennen. Om de interactieve opdrachten op te kunnen lossen, verken je op een avontuurlijke en creatieve manier de stad en haar herkenningspunten. Of je nu een inwoner, een nieuwkomer of een bezoeker bent - onze speurtochten dagen tegelijkertijd jouw vindingrijkheid en nieuwsgierigheid uit en laten je door intensieve interactie met je omgeving diepgaand achter de gevels van een stad kijken. Net als al onze stadstours is de schattenjacht geschikt voor kinderen en volwassenen en daarom het perfecte concept voor een gezinsuitje!

Of wil jij liever in de voetsporen van Indiana Jones treden en de raadsels van een mysterieuze schatkaart oplossen? Dan is onze schattenjacht echt iets voor jou! Het enige wat je nodig hebt, is een deelnameticket, een smartphone met internettoegang en een team van avonturiers. Samen zullen jullie een mysterieus geheim genootschap opsporen, dat misschien al heel lang geleden een legendarische schat heeft verborgen. Elk teamlid kan een eigen rol kiezen, die bij hun sterke punten past en dat kan bijv. ‘archeoloog’, ‘schattenjager’ of zelfs ‘priester’ zijn! Gebruik de sterke punten van jouw team om zoveel mogelijk punten te verzamelen en de schattenjacht met een spectaculaire schatvondst af te ronden!

Bij onze escape game kun je in een stad naar keuze de wereld van geheime agenten en schurken ervaren. Krijg met je smartphone toegang tot deze thriller met geheime agenten en dompel jezelf onder in een wereld vol duistere dubbelagenten, lastige codes en adembenemende actie. Verken de stad van jouw keuze door codes te kraken, jouw vijanden te onderscheppen en met jouw charme potentiële overlopers te winnen. Maar verlies jezelf niet in de talloze voordelen van het zijn van een geheim agent, want er is een meedogenloze slechterik die alleen maar kwade gedachten heeft. En alleen jij kunt hem stoppen! Dit mobiele ontsnappingsspel zal jouw team zeker inspireren!

Ons X-Mas Adventure combineert een gezellige kerstsfeer met een leuke schattenjacht.

Profiteer van de rustige periode voor de kerst en leer veel over de oorsprong, de gebruiken en de tradities van Kerstmis. Door codes te kraken en naar aanwijzingen te zoeken, kun jij de plek vinden waar een schat verborgen ligt. Dus ga op schattenjacht met de geur van wierook, peperkoek en glühwein en maak de kerstperiode voor jou en je teamgenoten nog zoeter!

Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum