TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Maak zelf een speurtocht

slechts
€ 12,99
p.p.

Ideeën voor speurtochten: de perfecte raadsels, vragen en taken voor jouw speurtocht!

Wil jij graag zelf een schattenjacht of een speurtocht maken, maar mis je de juiste ideeën? Met onze tips voor raadsels, taken en vragen voor speurtochten, zul jij al snel vrienden en familie met onvergetelijke stadsavonturen inspireren! Onze handleiding bevat tips om jou te helpen om de taken voor de speurtocht aan de interesses van de deelnemers aan te passen, de juiste moeilijkheidsgraad te vinden en de omgeving perfect te integreren!

Organiseer een speurtocht:
De doe-het-zelf speurtocht!

Heb je al perfecte ideeën voor een speurtocht bedacht, maar worstel je nog steeds met de logistiek? Jouw zorgen zijn niet ongegrond - een speurtocht vereist immers de nodige planning, organisatie en voorbereiding. Onze handleiding over ‘Een speurtocht organiseren’ behandelt de typische valkuilen van een zelfgemaakte speurtocht en legt stap voor stap uit hoe je er een succes van kunt maken.

Meer lezen

Het speurtochtgebied: het bos, de stad of thuis?

Ben jij van plan om een speurtocht in elkaar te gaan zetten, maar heb je nog niet beslist over het speurtochtgebied? Wij laten je de verschillende opties zien en vertellen je waar je bij elke speurtochtvariant op moet letten. Of je nu kiest voor een stadsrally, een speurtocht in het bos of een speurtocht binnenshuis, elke optie heeft natuurlijk voor- en nadelen. Als je hiermee rekening houdt, ben je al een stuk dichter bij een succesvolle speurtocht!

Speurtocht voor kinderen of voor volwassenen?

De leeftijd van de deelnemers is cruciaal bij het ontwerpen van een speurtocht! Een speurtocht op een verjaardagsfeestje voor kinderen moet natuurlijk veel gemakkelijker zijn dan een stadsrally voor volwassenen. De belangen van de twee doelgroepen zijn ook heel verschillend. Daarnaast moeten er andere prioriteiten op het gebied van speeldynamiek en veiligheid worden gesteld. Met onze ideeën voor speurtochten voor kinderen en voor volwassenen kun jij gegarandeerd de juiste schattenjacht of speurtocht creëren!

Speurtocht en schattenjacht voor een verjaardagsfeest

Speurtochten en schattenjachten zijn de absolute klassiekers voor elk kinderfeestje. En verjaardagen van vrienden, collega's of familieleden kunnen ook enorm profiteren van een speurtocht! Maar het plannen en het uitvoeren van zo'n speurtocht is veel moeilijker dan je denkt. Wij hebben een reeks tips geformuleerd om een speurtocht voor het volgende verjaardagsfeestje te plannen! Onze handleiding bevat advies over de taken, het stadsrallygebied en de planning. Uitgerust met nieuwe ideeën voor de speurtocht, wordt jouw volgende verjaardagsfeestje een groot succes!

Ideeën voor het vrijgezellenfeest: hoe je het vrijgezellenfeest tot een succes kunt maken!

Vrijgezellenfeesten zijn voor alle betrokkenen erg leuk! Als organisator van een vrijgezellenfeest mag je echter niet vergeten dat het zorgeloze afscheid van het vrijgezellenbestaan ook zorgvuldig moet worden voorbereid: de juiste ideeën voor het vrijgezellenfeest moeten worden ontwikkeld en de schema's van de deelnemers moeten worden afgestemd. Hotels, restaurants en vrijetijdsactiviteiten moeten worden geboekt. En ondanks de ingewikkelde planning mag je natuurlijk de pret niet verwaarlozen. Wij hebben een verzameling ideeën voor vrijgezellenfeesten voor je samengesteld. Met deze tips voor vrijgezellenfeesten zou het voor jou veel gemakkelijker moeten zijn om de juiste activiteiten te vinden en bij het plannen nooit het overzicht kwijt te raken! Onze tip: waarom combineer je het vrijgezellenfeest niet met een speurtocht vol actie!

Meer lezen

Gratis speurtochten: deze opties zijn er beschikbaar

Heb je zin in een speurtocht met vrienden, familie of als onderdeel van een vrijgezellenfeest maar wil je niet te veel geld uitgeven? Gratis speurtochten zijn vaak moeilijk te vinden, maar het is mogelijk! Wij hebben een reeks gratis en (bijna) gratis speurtochten samengesteld, die zeker binnen jouw budget zullen passen!

Meer lezen
Koop nu tickets voor de speurtocht!
Boek tickets

Speurtochten

Met speurtochten van myCityHunt ontdek je de mooiste steden van Nederland zoals Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht of Eindhoven op een nieuwe, innovatieve en vermakelijke manier. Selecteer eenvoudig de gewenste tour uit de lijst om meer te weten te komen over onze mobiele speurtochten, schattenjachten en escape games op de gekozen locatie.

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

Wat kost een speurtocht?

Bij een zelfgeorganiseerde speurtocht zijn de enige kosten het materiaal. Apps voor speurtochten verschillen aanzienlijk in prijs en in kwaliteit. De gps-schattenjacht van myCityHunt kost slechts 12,99 € per persoon en is in de meeste Nederlandse steden te spelen. Speurtochten met tablet-pc's bevinden zich aan de bovenkant van de prijsklasse. Zo'n speurtocht kost vaak minstens 30 € per deelnemer.

Hoe organiseer ik zelf een speurtocht?

Het is eigenlijk niet zo moeilijk om zelf een speurtocht te organiseren. Je kunt het beste eerst nadenken over de route. De taken en de aanwijzingen moeten natuurlijk bij de deelnemers passen. Voordat je begint, kun je het beste de route eerst zelf bewandelen, want voorkomen is beter dan genezen!

Hoe werkt een speurtocht voor kinderen?

Een speurtocht voor kinderen is natuurlijk het hoogtepunt van elk kinderfeestje! De kinderen krijgen aanwijzingen zoals kleine raadsels of een routebeschrijving. Stap voor stap naderen ze dan de eindbestemming. Hier wacht hen een schat. Deze ‘schat’ bestaat meestal uit wat lekkers of een speeltje.

Waar kun je een speurtocht houden?

Speurtochten kunnen bijna overal worden gehouden. Een speurtocht in het bos is bijzonder populair. Zo'n speurtocht richt zich op de natuur. Een speurtocht in de stad kan zich richten op kerken of de kastelen en de paleizen van de betreffende stad. Maar ook speurtochten in huis of in de tuin zijn erg populair!

Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum