TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Schattenjacht

4,3 (18.334)
slechts
€ 12,99
p.p.

Schattenjacht

🔍 Schattenjacht - het stedelijke avontuur!
18.334 Klanten hebben deze tour beoordeeld: 4.3 uit 5 sterren

Word een schatzoeker en spring in een spannend en meeslepend verhaal waarin je een echt avontuur op fictieve locaties in de stad beleeft! Samen met je team van specialisten uit verschillende disciplines los je lastige puzzels op, die je in de vorm van video's, audio's en afbeeldingen worden opgelegd door digitale personages. Tijdens de tour sturen we elke specialist in jouw team ook spannende uitdagingen vanuit hun vakgebied. Kun jij alle aanwijzingen correct interpreteren om uiteindelijk de locatie van de verborgen schat te bepalen?

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Schattenjacht
Schattenjacht - het nieuwe digitale stadsavontuur van myCityHunt!

Schattenjacht trailer

Bekijk nu de trailer!

Beleef een stad naar keuze vanuit een geheel nieuw perspectief! myCityHunt schattenjachten zijn de perfecte combinatie van een speurtocht in de buitenlucht en een spannend mysterieverhaal. Ervaar lastige puzzels gecombineerd met een spannende speurtocht. Onze schattenjacht is het perfecte idee voor een familie-uitje of een verjaardagsfeestje!

Waar wil je spelen?
A
B
C
D
E
F
G
H
I
K
L
M
N
O
P
R
S
T
U
V
W
Z
Koop nu tickets voor de speurtocht!
Boek tickets

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

Internationale locaties

Ontdek steden over de hele wereld - met myCityHunt
A
Meer
B
Meer
C
Meer
D
E
F
G
Meer
H
I
J
K
L
Meer
M
Meer
N
O
P
Meer
Q
R
S
Meer
T
U
V
Meer
W
X
Y
Z
+ Meer - Minder

De schattenjacht van myCityHunt combineert actief zijn in de frisse lucht met een zoektocht naar een legendarische schat! Ontdek jouw favoriete stad door deel te nemen aan een spannend avonturenverhaal en volg de sporen van de legendarische Tempelorde door de straten en de steegjes van duizenden steden over de hele wereld.

Los een spannende zaak vol mysterie, moord en intriges op. Wie denk je dat erbij betrokken is? Wie heeft er een motief? En wat heeft dit allemaal met de Tempeliers te maken? De autoriteiten zijn het spoor bijster. Help ze om orde in de chaos te brengen, de aanwijzingen correct te interpreteren, de dader te vangen en uiteindelijk de schuilplaats van de schat op te sporen. Stel jouw team van onderzoekers samen en los die lastige zaak op voordat andere schatzoekers dat doen!

Met onze schattenjacht met een smartphone passeer je niet alleen de bezienswaardigheden van jouw stad, maar los je ook een avontuurlijke mysteriezaak op, die je nog nooit eerder hebt gezien. We nemen je mee op een lastige zoektocht door heel jouw stad naar een geheime schat van de Tempelorde. Met lastige puzzels en je ogen openhouden voor verborgen aanwijzingen, ontdek jij als onderdeel van een strafzaak de meest opmerkelijke plekken in een stad naar keuze.

De speurtocht is geschikt voor jong en oud! Of het nu gaat om een vrijgezellenfeest, een verjaardagsfeestje of een familie-uitje, met de schattenjacht van myCityHunt kun jij van jouw speciale dag echt iets unieks maken. Kruip in de verschillende rollen van onze stadstour en ontdek op een speelse manier jouw eigen of een compleet andere stad. Verander jouw stad in een gebied vol avontuur en ga op een buitengewone speurtocht. Puzzel je in de stijl van een escaperoom een weg door jouw stad.

In tegenstelling tot een gratis wandeltocht, veranderen de schattenjachten van myCityHunt jouw smartphone in een persoonlijke gids. Geleid door je gsm wandel je door je stad en ontdek je haar stukje bij beetje! En hier wordt iedereen ook bij betrokken: elk teamlid kruipt in een belangrijke rol en helpt de uitdagende zaak op te lossen. Wie is er in jouw team een geboren onderzoeker? Wie heeft het oog van een archeoloog? En wie heeft het in zich om een code te kraken? Er wachten jou en jouw team van onderzoekers veel verschillende rollen en karakters. Elke rol daagt de meest verschillende vaardigheden uit en zorgt voor voor elke deelnemer een onvergetelijke ervaring.

Een mysterieuze schatkaart maakt ook deel uit van het spel... Gegraveerd met mysterieuze tekens en symbolen, zal het je helpen om de raadsels van deze spannende zaak op te lossen. Om het mysterie van de schat van de Tempeliers te ontrafelen, moet je de mysterieuze kaart met gezond verstand en vindingrijkheid ontcijferen, de opdrachten die je hebt gekregen volbrengen en op zoek gaan naar aanwijzingen. Alleen als het je lukt om de verschillende sterke punten van je team van onderzoekers te combineren en samen te brengen, kun je die lastige zaak oplossen en een schat vinden, die al lang geleden verborgen was!

Je raakt steeds meer betrokken bij mysterieuze gebeurtenissen. Wat voorheen zo eenvoudig leek, wordt nu helemaal op zijn kop gezet. De ontwikkelingen in deze zaak zullen je altijd weer voor nieuwe uitdagingen stellen. Volg het spoor en vind in schijnbaar absurde situaties de logica. Heb je dat speciale instinct om aanwijzingen te kunnen interpreteren en de rode draad te volgen? Los de puzzels op en kom dichterbij de locatie van de schat!

Schatzoekers hebben natuurlijk ook pauzes nodig! Op jouw zoektocht naar aanwijzingen door de stad kom je langs allerlei bezienswaardigheden, die je uitnodigen om even te pauzeren. Gebruik dit om op adem te komen en de sfeer van de stad op te snuiven. Neem de tijd voor mooie souvenirfoto's of een kopje koffie met een prachtig uitzicht. Zit je vast met een puzzel? Organiseer dan tijdens een kleine pauze jouw gedachten. Wellicht ontdek je de oplossing voor de puzzel in jouw omgeving.

En zo beging je jouw persoonlijke stadstour met een smartphone van myCityHunt: boek je ticket, verzilver je code, ontdek de stad en… word de winnaar!

Beleef nieuwe avonturen en ervaar met vrienden en familie onvergetelijke momenten! Het enige wat je nodig hebt is een smartphone met camera, gps en mobiele datafunctie. Je hoeft geen app te installeren, want jouw persoonlijke QR-code van jouw ticket brengt je naar de webapp van myCityHunt. Het plezier begint meteen! Ben jij klaar om het mysterie van de mysterieuze schat van de Tempeliers te ontrafelen?

Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum