TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Speurtocht Norwich

slechts
€ 12,99
p.p.
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer

Scavenger Hunt Norwich

+ Meer - Minder

Laat je meeslepen naar een tijdperk van kronkelende middeleeuwse steegjes, statige kathedralen en mysterieuze marktpleinen – welkom bij jullie speurtocht in Norwich! In deze stad, die overloopt van verhalen en geheimen, ligt een avontuur op jullie te wachten dat net even anders is dan anders. Grijp de kans om de verborgen parels van Norwich te ontdekken en kruip in de huid van een detective, historicus of fotograaf. Zijn jullie klaar om Norwich op een onvergetelijke manier te verkennen?

Start jullie speurtocht in Norwich bij de indrukwekkende kathedraal

De Norwich Cathedral, een parel van Normandische bouwkunst, is niet alleen een plek voor bezinning, maar ook het startpunt van jullie speurtocht. Met haar statige torens en de serene kloostertuin is het de perfecte locatie om jullie avontuur te beginnen. Terwijl jullie de speurtocht uitvoeren, zullen jullie de geheimen van de kathedraal ontrafelen en wie weet welke verhalen uit het verleden jullie zullen tegenkomen. Laat je inspireren door de grandeur van deze heilige plaats en zet vol enthousiasme de eerste stap in jullie speurtocht!

Speurtocht in Norwich: Ontdek de verhalen van Norwich Castle

In het kloppende hart van de stad staat Norwich Castle, een burcht uit de tijd van Willem de Veroveraar. Tijdens jullie speurtocht in Norwich zullen jullie dit iconische gebouw niet alleen van buiten bewonderen, maar ook de diepte van zijn geschiedenis verkennen. Beeld je in dat je een dappere ridder of een slinkse hofdame bent terwijl je de raadsels oplost die verborgen liggen achter de dikke kasteelmuren. De speurtocht leidt jullie door de oude vertrekken, waarbij elke stap jullie confronteert met boeiende anekdotes en historische weetjes.

De speurtocht gaat verder naar de levendige Norwich Market

De kleurrijke Norwich Market is een bruisend centrum van handel en gezelligheid. Tijdens jullie speurtocht in Norwich mogen jullie deze plek vol bedrijvigheid en geuren niet overslaan. Hier kunnen jullie de speurneuzen in jullie aanscherpen en jullie vaardigheden testen door lokale producten te identificeren of de verhalen van de handelaren te ontfutselen. Elke marktkraam heeft zijn eigen verrassing in petto en elke ontmoeting brengt jullie dichter bij het doel van de speurtocht.

De speurtocht in Norwich eindigt in de tuinen van Plantation Garden

Nadat jullie de historische en levendige delen van Norwich hebben verkend, leidt de speurtocht jullie naar de rustgevende Plantation Garden. Dit 19e-eeuwse tuinparadijs, een verborgen schat van de stad, biedt een moment van rust en reflectie. Hier kunnen jullie de raadsels van de natuur oplossen en de pracht van de verzorgde bloembedden en gotische fontein bewonderen. De Plantation Garden is de ideale plek om jullie speurtocht in Norwich af te sluiten met een sfeervol slot en de ervaringen van de dag te overdenken.

Ervaar de diversiteit van Norwich tijdens jullie speurtocht

Norwich is een stad met vele gezichten en de speurtocht in Norwich laat jullie elk daarvan van dichtbij beleven. Of je nu een liefhebber van geschiedenis bent, kunst adoreert of een natuurvriend – er is voor ieder wat wils. Jullie zullen niet alleen de beroemde bezienswaardigheden zoals de Norwich Cathedral en het Norwich Castle ervaren, maar ook de levendige markten en de stille tuinen ontdekken. Elk plekje vertelt zijn eigen verhaal en vormt samen een mozaïek dat jullie inzicht geeft in de rijke cultuur en tradities van Norwich. Ga mee in dit spel en ontdek de stad op een manier die jullie nog lang zal bijblijven.

Boek nu en start jullie speurtocht in Norwich

De speurtocht in Norwich is meer dan een simpele stadstour – het is een tijdreis, een avontuur dat jullie de ziel van de stad laat voelen. Jullie zullen niet alleen kennis vergaren, maar ook onvergetelijke momenten delen met vrienden. De speurtocht scherpt jullie blik voor het verborgene en leert jullie de stad met andere ogen te bekijken. Dus wacht niet langer, boek nu jullie tickets en bereid je voor op een speurtocht die jullie op een leuke en spannende manier de hoogtepunten van Norwich laat beleven.

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Norwich
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Norwich speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Norwich
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Norwich
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Norwich
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Norwich
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Norwich. Met de myCityHunt teamevenementen in Norwich hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Norwich maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Speurtocht Norwich

Speurtocht Norwich

Ontdek Norwich met de digitale speurtocht van myCityHunt! Los puzzels op, beheers teamtaken en verken Norwich op een spannende en interactieve manier!

Een speurtocht van myCityHunt in Norwich neemt je mee naar de mooiste plekjes van de stad en laat je op een onderhoudende manier kennismaken met Norwich met haar 196.000 inwoners en haar historische, culturele en architectonische hoogtepunten. Op de verschillende locaties van de speurtocht los je lastige raadsels op. Bepaal het juiste antwoord om punten te kunnen verzamelen! In de loop van de stadsrally puzzel je je een weg door Norwich. Onderweg sturen wij je via sms leuke speciale taken zoals foto- of actie-uitdagingen, die creativiteit en teamwerk vereisen. Jouw stadstour door Norwich zal alle betrokkenen echt in vervoering brengen!

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

🔒 Hoe werkt de speurtocht in Norwich?

Met myCityHunt wordt Norwich jouw speelveld! Het enige dat jij nodig hebt, is een ticketcode en een mobiele telefoon met internetverbinding.

Op de gewenste datum verzamel je jouw team in Norwich. Dan begint de speurtocht: jouw gsm gidst jou en jouw team naar talloze bezienswaardigheden in Norwich. Eenmaal daar beantwoord je lastige vragen en los je raadsels op. Je verdient punten door deze taken correct op te lossen.

Maar dat is nog niet alles: alle geregistreerde spelers ontvangen tijdens de rally speciale taken, zoals foto-opdrachten of quizvragen. De speurtocht zal je belonen met veel geweldige dingen, die je daarna in een fotogalerij kunt bekijken.

Tijdens de tour kun je op elk moment een pauze nemen voor een ijsje of een drankje! Na ongeveer 3 uur geeft de topscorelijst informatie over jouw algemene rangschikking.

Meer informatie over het verloop van onze speurtocht vind je hier: https://www.mycityhunt.nl/hoe-werkt-het.

Wat kost een speurtocht in Norwich?

De prijs voor een speurtocht in Norwich is 12,99 € per persoon. In tegenstelling tot de prijsmodellen van andere aanbieders wordt bij myCityHunt de prijs per persoon in rekening gebracht. De totale prijs voor twee personen is bijvoorbeeld slechts 25,98 €, voor vijf personen 64,95 € enzovoort.

Tickets kunnen online in de ticketshop via https://www.mycityhunt.nl/tickets worden geboekt.

📆 Op welke data vindt de speurtocht plaats?

De speurtocht in Norwich kan op elk moment worden gespeeld! Als je een ticket hebt, kun je op een dag naar keuze, binnen de geldigheidsduur van 6 maanden, op elk moment spelen. Tickets voor de speurtochten in Norwich kunnen in de online ticketshop via https://www.mycityhunt.nl/tickets worden geboekt.

Meer gebruikelijke vragen
Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum