TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Speurtocht Rotterdam

slechts
€ 12,99
p.p.
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer

Speurtocht Rotterdam

+ Meer - Minder

Rotterdam is misschien wel de meest multiculturele innovatieve stad van Nederland. De havenstad biedt niet alleen moderne architectuur maar ook prachtige parken. Na de zware bombardementen van 1940 besloten de lokale autoriteiten om de haven van de Gouden Eeuw niet opnieuw te creëren, maar vooruit te kijken en zich Rotterdam als een toekomstige metropool voor te stellen. Dit resulteerde in de kunstzinnige en duurzame architectuur van Rotterdam en een stedelijk landschap van wereldklasse. De perfecte omgeving voor een spannende speurtocht in Rotterdam. 

Ontdek een unieke havenstad

Hoewel het aantal toeristen in Rotterdam wel gestaag toeneemt, telt Amsterdam nog steeds 19 keer meer bezoekers per jaar dan Rotterdam. De twee steden zijn altijd al intense rivalen geweest, maar in deze vergelijking is Rotterdam de duidelijke winnaar. Terwijl je door de grootste havenstad van Europa dwaalt, los je onze speciaal ontworpen raadsels, ongehinderd door grote groepen toeristen, in een rustige omgeving op. 

De architectonische hoogtepunten van Rotterdam

De binnenstad zit vol met architectonische hoogtepunten zoals bijv. de kubuswoningen, de Erasmusbrug en de Laurentiuskerk, die tragisch genoeg het enige overblijfsel van de middeleeuwse stad Rotterdam is. Verzamel jouw team, scherp je zintuigen en bereid je voor want alleen als je op scherp staat, kun jij de hoogste score voor onze speurtocht in Rotterdam verbeteren! 

De Rotterdamse Speurtocht: Creativiteit en kennis

De Erasmus Universiteit in Rotterdam is een constante leverancier van briljante geesten, klaar om te innoveren en alle aspecten van het leven in de stad en de rest van de wereld te vernieuwen. De universiteit, vernoemd naar de Nederlandse filosoof en christelijke geleerde Erasmus uit Rotterdam, staat in de hele academische samenleving bekend om haar School of Economics and Management. Daag jezelf tijdens de speurtocht in Rotterdam uit om nieuwe denkpatronen te ontdekken, creatieve oplossingen te bedenken en kennis over de stad en haar rijke historie te verbreden. 

De speurtocht van myCityHunt neemt je mee op een bijzondere stadsverkenning. Vergeet die gratis wandeltochten en historische rondleidingen, want onze speurtocht in Rotterdam zal je op een leuke, gedenkwaardige en uitdagende manier al deze kennis overbrengen. 

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen

Deze en andere bezienswaardigheden ontdek je tijdens de tour:

 • Erasmusbrug
 • Kubushaus
 • Witte Huis
 • The Giant Of Rotterdam
 • De Hef
 • Oude Kleine Loopbrug
 • Laurens Kerk
Startpunt/Doel de Boeg
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 4.6 km
 Taal Taal
 Geschikt voor > 8 jaar
 Datum elke dag
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw

Tickets voor Rotterdam beschikbaar van 01.06.2024

Koop cadeaubonnen

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Rotterdam
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Rotterdam
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Rotterdam
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Rotterdam
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Rotterdam. Met de myCityHunt teamevenementen in Rotterdam hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Rotterdam maken.

 • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
 • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
 • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
 • Onderling verbonden via teamchat
 • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
 • Betaling met creditcard of PayPal
 • BTW-factuur
Speurtocht Rotterdam

Speurtocht Rotterdam

Ontdek Rotterdam tijdens een vermakelijke tour, los puzzels op en leer interessante feiten over deze bijzondere stad!

Een speurtocht van myCityHunt in Rotterdam neemt je mee naar de mooiste plekjes van de stad en laat je op een onderhoudende manier kennismaken met Rotterdam met haar 646.000 inwoners en haar historische, culturele en architectonische hoogtepunten. Op de verschillende locaties van de speurtocht los je lastige raadsels op. Bepaal het juiste antwoord om punten te kunnen verzamelen! In de loop van de stadsrally puzzel je je een weg door Rotterdam. Onderweg sturen wij je via sms leuke speciale taken zoals foto- of actie-uitdagingen, die creativiteit en teamwerk vereisen. Jouw stadstour door Rotterdam zal alle betrokkenen echt in vervoering brengen!

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

🔒 Hoe werkt de speurtocht in Rotterdam?

Met myCityHunt wordt Rotterdam jouw speelveld! Het enige dat jij nodig hebt, is een ticketcode en een mobiele telefoon met internetverbinding.

Op de gewenste datum verzamel je jouw team in Rotterdam. Dan begint de speurtocht: jouw gsm gidst jou en jouw team naar talloze bezienswaardigheden in Rotterdam. Eenmaal daar beantwoord je lastige vragen en los je raadsels op. Je verdient punten door deze taken correct op te lossen.

Maar dat is nog niet alles: alle geregistreerde spelers ontvangen tijdens de rally speciale taken, zoals foto-opdrachten of quizvragen. De speurtocht zal je belonen met veel geweldige dingen, die je daarna in een fotogalerij kunt bekijken.

Tijdens de tour kun je op elk moment een pauze nemen voor een ijsje of een drankje! Na ongeveer 3 uur geeft de topscorelijst informatie over jouw algemene rangschikking.

Meer informatie over het verloop van onze speurtocht vind je hier: https://www.mycityhunt.nl/hoe-werkt-het.

Wat kost een speurtocht in Rotterdam?

De prijs voor een speurtocht in Rotterdam is 12,99 € per persoon. In tegenstelling tot de prijsmodellen van andere aanbieders wordt bij myCityHunt de prijs per persoon in rekening gebracht. De totale prijs voor twee personen is bijvoorbeeld slechts 25,98 €, voor vijf personen 64,95 € enzovoort.

Tickets kunnen online in de ticketshop via https://www.mycityhunt.nl/tickets worden geboekt.

📆 Op welke data vindt de speurtocht plaats?

De speurtocht in Rotterdam kan op elk moment worden gespeeld! Als je een ticket hebt, kun je op een dag naar keuze, binnen de geldigheidsduur van 6 maanden, op elk moment spelen. Tickets voor de speurtochten in Rotterdam kunnen in de online ticketshop via https://www.mycityhunt.nl/tickets worden geboekt.

Meer gebruikelijke vragen
Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum