TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Speurtocht Amsterdam

4,3 (43)
slechts
€ 12,99
p.p.

Speurtocht Amsterdam

+ Meer - Minder

Met zijn pittoreske oude puntgevelhuizen, de talloze grachten en bruggen is Amsterdam, de hoofdstad van Nederland, zeker een bezoekje waard. Een wandeling langs de grachten, waar talloze woonboten ronddobberen, is een must voor iedere bezoeker. Wist jij dat er in Amsterdam meer grachten en bruggen te vinden zijn dan in Venetië? Dit is ook één van de redenen waarom de grachtengordel in 2010 op de Werelderfgoedlijst van UNESCO werd gezet.

Toeristische attracties en charmante wijken

Rondom het historische centrum zijn veel interessante bezienswaardigheden, charmante wijken en een groot cultureel aanbod, zoals musea of markten. Bij onze speurtocht in Amsterdam wandel je langs de grachten door de stad naar de bezienswaardigheden van de hoofdstad van Nederland. Tijdens je verkenning daar nodigen kleine schattige kroegjes en cafés je uit voor een korte pauze. 

Speurtocht door Amsterdam: Raadsels en bezienswaardigheden

Ben jij op zoek naar een geschikte stadstour door de mooiste grachtenstad van Europa? Met de speurtocht door Amsterdam zie je alle toeristische bezienswaardigheden van de stad en heb je ook de mogelijkheid om de geheime hotspots van Amsterdam te verkennen. Op deze manier heb je niet alleen de kans om de historische stad uit de eerste hand te ervaren, maar leer je ook aan de hand van lastige puzzels, veel anekdotes en verhalen Amsterdam echt kennen.

De Amsterdamse speurtocht: Motivatie door competitie

Door een veelvoud aan gevarieerde opdrachten en puzzels worden jouw analytische vaardigheden, jouw vindingrijkheid en de samenwerking als groep op de proef gesteld. Als team verzamel je punten en strijd je om de plaatselijke hoogste score. Met de speurtocht Amsterdam van myCityHunt leer je de stad op een hele andere manier kennen. Dit maakt het niet alleen perfect voor bezoekers, maar ook voor de lokale bevolking. Ga op pad en krijg met de speurtocht Amsterdam een geheel nieuw perspectief op de hoofdstad van Nederland. Hoe succesvol kun je zijn bij het voltooien van de gevarieerde teamuitdagingen en kun jij als beste uit de race komen voor de hoogste score? Kun jij die uitdaging aangaan? Kom er nu met de speurtocht Amsterdam van myCityHunt achter en leid jouw team naar de overwinning!

 

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen

Deze en andere bezienswaardigheden ontdek je tijdens de tour:

 • Rijksmuseum Amsterdam
 • Anne Frank Stichting
 • Vondelpark
 • Van Gogh Museum
 • Hermitage Amsterdam
 • Paleis op de Dam
 • Westerkerk
 • De drie Hendricken
 • Leidsegracht
Startpunt/Doel Beursplein
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 4.1 km
 Taal Taal Taal
 Geschikt voor > 8 jaar
 Datum elke dag
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw

Tickets voor Amsterdam beschikbaar van 01.06.2024

Koop cadeaubonnen

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Amsterdam
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Amsterdam
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Amsterdam
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Amsterdam
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Amsterdam. Met de myCityHunt teamevenementen in Amsterdam hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Amsterdam maken.

 • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
 • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
 • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
 • Onderling verbonden via teamchat
 • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
 • Betaling met creditcard of PayPal
 • BTW-factuur
Speurtocht Amsterdam

Speurtocht Amsterdam

Ontdek Amsterdam tijdens een digitale Speurtocht! Los puzzels op en leer de cultuur en geschiedenis van deze fantastische stad kennen!

Een speurtocht van myCityHunt in Amsterdam neemt je mee naar de mooiste plekjes van de stad en laat je op een onderhoudende manier kennismaken met Amsterdam met haar 810.000 inwoners en haar historische, culturele en architectonische hoogtepunten. Op de verschillende locaties van de speurtocht los je lastige raadsels op. Bepaal het juiste antwoord om punten te kunnen verzamelen! In de loop van de stadsrally puzzel je je een weg door Amsterdam. Onderweg sturen wij je via sms leuke speciale taken zoals foto- of actie-uitdagingen, die creativiteit en teamwerk vereisen. Jouw stadstour door Amsterdam zal alle betrokkenen echt in vervoering brengen!

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

🔒 Hoe werkt de speurtocht in Amsterdam?

Met myCityHunt wordt Amsterdam jouw speelveld! Het enige dat jij nodig hebt, is een ticketcode en een mobiele telefoon met internetverbinding.

Op de gewenste datum verzamel je jouw team in Amsterdam. Dan begint de speurtocht: jouw gsm gidst jou en jouw team naar talloze bezienswaardigheden in Amsterdam. Eenmaal daar beantwoord je lastige vragen en los je raadsels op. Je verdient punten door deze taken correct op te lossen.

Maar dat is nog niet alles: alle geregistreerde spelers ontvangen tijdens de rally speciale taken, zoals foto-opdrachten of quizvragen. De speurtocht zal je belonen met veel geweldige dingen, die je daarna in een fotogalerij kunt bekijken.

Tijdens de tour kun je op elk moment een pauze nemen voor een ijsje of een drankje! Na ongeveer 3 uur geeft de topscorelijst informatie over jouw algemene rangschikking.

Meer informatie over het verloop van onze speurtocht vind je hier: https://www.mycityhunt.nl/hoe-werkt-het.

Wat kost een speurtocht in Amsterdam?

De prijs voor een speurtocht in Amsterdam is 12,99 € per persoon. In tegenstelling tot de prijsmodellen van andere aanbieders wordt bij myCityHunt de prijs per persoon in rekening gebracht. De totale prijs voor twee personen is bijvoorbeeld slechts 25,98 €, voor vijf personen 64,95 € enzovoort.

Tickets kunnen online in de ticketshop via https://www.mycityhunt.nl/tickets worden geboekt.

📆 Op welke data vindt de speurtocht plaats?

De speurtocht in Amsterdam kan op elk moment worden gespeeld! Als je een ticket hebt, kun je op een dag naar keuze, binnen de geldigheidsduur van 6 maanden, op elk moment spelen. Tickets voor de speurtochten in Amsterdam kunnen in de online ticketshop via https://www.mycityhunt.nl/tickets worden geboekt.

Meer gebruikelijke vragen
Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum