TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Speurtocht Den Haag

4,1 (8)
slechts
€ 12,99
p.p.

Speurtocht Den Haag

8 Klanten hebben deze tour beoordeeld: 4.1 uit 5 sterren
+ Meer - Minder

De kosmopolitische regeringszetel van Nederland biedt veel afwisseling.  De idyllische stad met directe toegang tot de Noordzee heeft niet alleen een prachtige strandboulevard en romantische parken: het biedt ook een rij architectonische juweeltjes. Met onze speurtocht in Den Haag komt u precies op deze plekken en leert u meer over hun unieke geschiedenis.

Lastige puzzels voor stadverkenners

Houdt u van het oplossen van lastige en spannende puzzels? Dan is de myCityHunt speurtocht echt iets voor u. Tijdens uw speurtocht in Den Haag leert u de mooiste plekjes van Den Haag kennen en lost u spannende opdrachten op. Wist u bijvoorbeeld dat Den Haag al sinds 1831 de thuishaven is van de Koninklijke familie? Tijdens de speurtocht door Den Haag kom je nog veel meer te weten over dit aspect van de geschiedenis van de stad. 

Een interactieve wandeling door de stad

Tijdens uw myCityHunt tour komt u langs het prachtige Paleis Noordeinde, waar u misschien wel de koninklijke familie ontmoet! Koning Willem Alexander woont daar met de binnenste kring van zijn familie. Natuurlijk ziet u ook andere historische bezienswaardigheden, zoals het Mauritshuis of het prachtige plein Het Plein. Onze speurtocht door Den Haag leidt u ook naar idyllische parken die de stad omtoveren tot een oase van rust en u uitnodigen voor een korte adempauze.

Ontdek de culturele kant van Den Haag

Den Haag herbergt ook internationale instellingen van het hoogste belang. In het Vredespaleis werken zo'n 20.000 mensen elke dag aan een rechtvaardiger wereld. Tijdens de speurtocht Den Haag leert u meer over de geschiedenis van de rechtbanken. Bovendien heeft de stad ook veel te bieden voor museumliefhebbers. Zo kunt u een oude oorlogsgevangenis bezoeken, het Oranjenhotel, of meer te weten komen over misdaad en straf in het Museum de Gevangenpoort. Waarom bezoekt u na afloop van de speurtocht in Den Haag niet een museum naar keuze? 

Sightseeing ontmoet uitdagende opdrachten

Met de MyCityHunt speurtocht in Den Haag leert u de Vredeshoofdstad vanuit een heel ander perspectief kennen. Terwijl u langs de bezienswaardigheden komt, lost u met uw team de uitdagende opdrachten op die te maken hebben met de cultuur, geschiedenis en architectuur van de stad. Met myCityHunt wordt uw stadstour door Den Haag een onvergetelijke ervaring.

 

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen

Deze en andere bezienswaardigheden ontdek je tijdens de tour:

 • Binnenhof
 • Vredespaleis
 • Paleis Noordeinde
 • Mauritshuis
 • Gevangenpoort
 • Chinese Poort
 • Wereld Vrede Vlam
 • De Haagse Toren
 • Oude Stadhuis
Startpunt/Doel Spuiplein
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 4.6 km
 Taal Taal
 Geschikt voor > 8 jaar
 Datum elke dag
 Beoordeling 4,1/5 (8)
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Den Haag
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Den Haag speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Den Haag
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Den Haag
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Den Haag
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Den Haag
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Den Haag. Met de myCityHunt teamevenementen in Den Haag hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Den Haag maken.

 • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
 • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
 • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
 • Onderling verbonden via teamchat
 • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
 • Betaling met creditcard of PayPal
 • BTW-factuur
Speurtocht Den Haag

Speurtocht Den Haag

Ontdek Den Haag tijdens een puzzeltocht! Los teamuitdagingen op en maak kennis met de adembenemende bezienswaardigheden van Den Haag!

Een speurtocht van myCityHunt in Den Haag neemt je mee naar de mooiste plekjes van de stad en laat je op een onderhoudende manier kennismaken met Den Haag met haar 538.000 inwoners en haar historische, culturele en architectonische hoogtepunten. Op de verschillende locaties van de speurtocht los je lastige raadsels op. Bepaal het juiste antwoord om punten te kunnen verzamelen! In de loop van de stadsrally puzzel je je een weg door Den Haag. Onderweg sturen wij je via sms leuke speciale taken zoals foto- of actie-uitdagingen, die creativiteit en teamwerk vereisen. Jouw stadstour door Den Haag zal alle betrokkenen echt in vervoering brengen!

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

🔒 Hoe werkt de speurtocht in Den Haag?

Met myCityHunt wordt Den Haag jouw speelveld! Het enige dat jij nodig hebt, is een ticketcode en een mobiele telefoon met internetverbinding.

Op de gewenste datum verzamel je jouw team in Den Haag. Dan begint de speurtocht: jouw gsm gidst jou en jouw team naar talloze bezienswaardigheden in Den Haag. Eenmaal daar beantwoord je lastige vragen en los je raadsels op. Je verdient punten door deze taken correct op te lossen.

Maar dat is nog niet alles: alle geregistreerde spelers ontvangen tijdens de rally speciale taken, zoals foto-opdrachten of quizvragen. De speurtocht zal je belonen met veel geweldige dingen, die je daarna in een fotogalerij kunt bekijken.

Tijdens de tour kun je op elk moment een pauze nemen voor een ijsje of een drankje! Na ongeveer 3 uur geeft de topscorelijst informatie over jouw algemene rangschikking.

Meer informatie over het verloop van onze speurtocht vind je hier: https://www.mycityhunt.nl/hoe-werkt-het.

Wat kost een speurtocht in Den Haag?

De prijs voor een speurtocht in Den Haag is 12,99 € per persoon. In tegenstelling tot de prijsmodellen van andere aanbieders wordt bij myCityHunt de prijs per persoon in rekening gebracht. De totale prijs voor twee personen is bijvoorbeeld slechts 25,98 €, voor vijf personen 64,95 € enzovoort.

Tickets kunnen online in de ticketshop via https://www.mycityhunt.nl/tickets worden geboekt.

📆 Op welke data vindt de speurtocht plaats?

De speurtocht in Den Haag kan op elk moment worden gespeeld! Als je een ticket hebt, kun je op een dag naar keuze, binnen de geldigheidsduur van 6 maanden, op elk moment spelen. Tickets voor de speurtochten in Den Haag kunnen in de online ticketshop via https://www.mycityhunt.nl/tickets worden geboekt.

Meer gebruikelijke vragen
Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum