TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Speurtocht Cambridge

slechts
€ 12,99
p.p.
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer

Scavenger Hunt Cambridge

+ Meer - Minder

Cambridge is wereldberoemd om zijn universiteit, een kweekvijver voor Nobelprijswinnaars waar geen andere universiteit aan kan tippen. Met zijn 31 colleges is de universiteit overal in de stad aanwezig. Maar Cambridge heeft nog veel meer te bieden dan alleen academische pracht. Tijdens een speurtocht door Cambridge kun je tal van bezienswaardigheden ontdekken en onderweg je hersens kraken over enkele listige raadsels. Samen met je team struin je door de historische straten van de stad, met onze app als gids en een reeks uitdagende taken die digitaal verspreid zijn door de stad.

Speurtocht in Cambridge tussen de rivier en de oude stad

Ondanks dat de universiteit, gesticht in de 13e eeuw, tot de oudste ter wereld behoort, gaat de geschiedenis van Cambridge zelfs nog verder terug. Archeologische vondsten wijzen uit dat de plek al zo'n 3000 jaar bewoond wordt. Romeinse troepen legden hier de eerste fundamenten aan de oevers van de rivier de Cam. In de 11e eeuw liet Willem de Veroveraar drie kastelen bouwen, waarvan de overblijfselen van het Cambridge Castle nog te bewonderen zijn na je speurtocht, net buiten de stad op een heuvel. De ontwikkeling van de oude stad volgde in de eeuwen daarna, waarbij de geschiedenis van de stad onlosmakelijk verbonden is met de universiteit. De colleges, gevestigd in diverse historische gebouwen, vormen bijna de helft van het stadsbeeld. Maar ook de woon- en zakendistricten zijn doorspekt met geschiedenis. De geplaveide steegjes die door het middeleeuwse stadscentrum kronkelen, vormen een perfect decor voor jullie speurtocht door Cambridge, waarbij je als team de stad verkent en uitdagende opdrachten aangaat.

Speurtocht in Cambridge: digitale toer tegen een historisch decor

Ben je klaar om de speurtocht van Cambridge te trotseren? Zorg dan dat je smartphones opgeladen zijn, log in op onze app met je tickets en het avontuur kan beginnen. GPS-navigatie leidt je betrouwbaar van de ene naar de andere locatie. Bepaal eerst wie de spelleider van jullie groep wordt en verdeel de overige rollen. Tijdens de speurtocht kun je de rol van fotograaf, quizkoning of taalvirtuoos op je nemen, met bijpassende opdrachten. De foto-opdrachten leveren leuke herinneringen op, die je na afloop in je persoonlijke galerij terugvindt.

De grote uitdagingen voor het hele team wachten op de locaties van de opdrachten. Het doel is om goed op te letten, slim te combineren en je kennis te verdiepen. Heb je samen een antwoord gevonden? Voer het in de app in - voor correcte oplossingen krijg je waardevolle punten voor jullie score. Zo komen jullie in de competitie met alle andere teams die de speurtocht in Cambridge al hebben volbracht. Wie weet staan jullie straks bovenaan op het scorebord?

Bezienswaardigheden in Cambridge: ontdek ze tijdens je speurtocht

Een speurtocht in Cambridge is de uitgelezen kans om de stad te voet te verkennen. Veel van de beroemdste bezienswaardigheden liggen op slechts een paar honderd meter van elkaar verwijderd. Zo mag je de Kerk van St. Mary the Great met zijn twee orgels en prachtig versierde glas-in-loodramen niet missen. Tip: beklim de toren voor een panoramisch uitzicht over de stad. Vlakbij de kerk vind je Market Hill, het marktplein van Cambridge, waar al sinds de middeleeuwen handel wordt gedreven. In de omliggende restaurants en cafés kun je je successen van de speurtocht vieren. Als je nog tijd over hebt, is een uitstapje naar de rivier de Cam een aanrader. Aan het water liggen vele historische gebouwen en pittoreske bruggen.

Wil je na je speurtocht meer te weten komen over de geschiedenis van de stad, het land en de wereld? Zet dan koers naar het Fitzwilliam Museum, een van de grootste musea van Engeland met een enorme collectie historische voorwerpen - en de toegang is gratis!

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Cambridge
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Cambridge speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Cambridge
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Cambridge
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Cambridge
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Cambridge
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Cambridge. Met de myCityHunt teamevenementen in Cambridge hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Cambridge maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Speurtocht Cambridge

Speurtocht Cambridge

Ontdek Cambridge met de digitale speurtocht van myCityHunt! Los puzzels op, beheers teamtaken en verken Cambridge op een spannende en interactieve manier!

Een speurtocht van myCityHunt in Cambridge neemt je mee naar de mooiste plekjes van de stad en laat je op een onderhoudende manier kennismaken met Cambridge met haar 149.000 inwoners en haar historische, culturele en architectonische hoogtepunten. Op de verschillende locaties van de speurtocht los je lastige raadsels op. Bepaal het juiste antwoord om punten te kunnen verzamelen! In de loop van de stadsrally puzzel je je een weg door Cambridge. Onderweg sturen wij je via sms leuke speciale taken zoals foto- of actie-uitdagingen, die creativiteit en teamwerk vereisen. Jouw stadstour door Cambridge zal alle betrokkenen echt in vervoering brengen!

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

🔒 Hoe werkt de speurtocht in Cambridge?

Met myCityHunt wordt Cambridge jouw speelveld! Het enige dat jij nodig hebt, is een ticketcode en een mobiele telefoon met internetverbinding.

Op de gewenste datum verzamel je jouw team in Cambridge. Dan begint de speurtocht: jouw gsm gidst jou en jouw team naar talloze bezienswaardigheden in Cambridge. Eenmaal daar beantwoord je lastige vragen en los je raadsels op. Je verdient punten door deze taken correct op te lossen.

Maar dat is nog niet alles: alle geregistreerde spelers ontvangen tijdens de rally speciale taken, zoals foto-opdrachten of quizvragen. De speurtocht zal je belonen met veel geweldige dingen, die je daarna in een fotogalerij kunt bekijken.

Tijdens de tour kun je op elk moment een pauze nemen voor een ijsje of een drankje! Na ongeveer 3 uur geeft de topscorelijst informatie over jouw algemene rangschikking.

Meer informatie over het verloop van onze speurtocht vind je hier: https://www.mycityhunt.nl/hoe-werkt-het.

Wat kost een speurtocht in Cambridge?

De prijs voor een speurtocht in Cambridge is 12,99 € per persoon. In tegenstelling tot de prijsmodellen van andere aanbieders wordt bij myCityHunt de prijs per persoon in rekening gebracht. De totale prijs voor twee personen is bijvoorbeeld slechts 25,98 €, voor vijf personen 64,95 € enzovoort.

Tickets kunnen online in de ticketshop via https://www.mycityhunt.nl/tickets worden geboekt.

📆 Op welke data vindt de speurtocht plaats?

De speurtocht in Cambridge kan op elk moment worden gespeeld! Als je een ticket hebt, kun je op een dag naar keuze, binnen de geldigheidsduur van 6 maanden, op elk moment spelen. Tickets voor de speurtochten in Cambridge kunnen in de online ticketshop via https://www.mycityhunt.nl/tickets worden geboekt.

Meer gebruikelijke vragen
Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum