TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Speurtocht Bremen

4,2 (384)
slechts
€ 12,99
p.p.

Schnitzeljagd Bremen

384 Klanten hebben deze tour beoordeeld: 4.2 uit 5 sterren
+ Meer - Minder

Wanneer je aan Bremen denkt, schieten waarschijnlijk direct de beroemde Stadsmuzikanten te binnen. Maar deze Noord-Duitse Hanzestad heeft zoveel meer in petto dan alleen een kwartet muzikale dieren! Met een rijke historie en een bloeiende scheepsbouwsector, waar de eerste containerboot in mei 1966 de haven binnen voer, is Bremen tegenwoordig een komen en gaan van deze gigantische stalen kolossen. Al deze bijzonderheden en meer ontdek je tijdens een speurtocht door Bremen, samen met je team.

Speurtocht in Bremen: een waterrijke ontdekkingstocht

Langs de oevers van de Weser ontvouwt zich het schilderachtige Bremen. Tijdens de myCityHunt speurtocht merk je al snel dat de stad bezaaid is met charmante steegjes. Het Schnoor kwartier is zelfs door de New York Post uitgeroepen tot een van de mooiste straten ter wereld. Het gotische stadhuis van Bremen, een UNESCO Werelderfgoed, en de historische marktplaats uit 1404 met de imposante Rolandstandbeeld, symbool voor de vrijheid en onafhankelijkheid van de stad, zijn slechts enkele van de parels die je tegenkomt. En vergeet niet de voorpoten van de ezel van de Bremer Stadsmuzikanten te aaien voor een beetje geluk!

Naast de Stadsmuzikanten stuit je ook op het fameuze Loriot-bankje, met daarop een kleine mopshond, als eerbetoon aan de samenwerking tussen humorist Vicco von Bülow (Loriot) en Radio Bremen. Stuk voor stuk zullen deze juweeltjes van de Bremense binnenstad zich tijdens de speurtocht aan jullie openbaren, waardoor je de stad binnen de kortste keren op je duimpje kent.

Speurtocht in Bremen: moderne stadsverkenning met team en smartphone

Hoe gaat zo'n stedelijke ontdekkingstocht in zijn werk? De speurtocht speel je met je smartphone. Je scoort de benodigde tickets in onze online shop en zodra deze in je mailbox landen, kan het avontuur beginnen. Start bij voorkeur bij het startpunt, waarvandaan alle locaties op loopafstand liggen, maar je kunt ook elders beginnen. Een teamleider wijst de rollen toe, zoals de fotograaf, de architect of de trivia-koning. Met een GPS-gestuurde route op de smartphone leidt de teamleider jullie van punt naar punt. Bij elke bestemming krijg je niet alleen een prachtig uitzicht, maar ook achtergrondinformatie en een uitdagende puzzel. Door slim te combineren en de omgeving te gebruiken, leer je meer over de stad en verzamel je punten voor de highscore. Misschien klimmen jullie wel naar de top en worden jullie het beste team van Bremen!

Speurtocht in Bremen: ontdek de stad spelenderwijs

Na afloop van de myCityHunt speurtocht in Bremen kun je heerlijk ontspannen in de stad. Met tal van gezellige cafés en de Bürgerpark, het groene hart van Bremen, is er genoeg ruimte voor een welverdiende pauze. Deze oase van rust, met dierentuinen, bootverhuur, jeu-de-boulesbanen en een Finse piste, nodigt jong en oud uit om te genieten van de buitenlucht. De Bürgerpark, aangelegd midden jaren '50, is de bekendste groene plek van de stad en samen met het aangrenzende Stadtwald beslaat het een gebied zo groot als 300 voetbalvelden.

Onze speurtocht laat je de onontdekte kanten van Bremen zien en helpt je de stad nog beter te leren kennen. Verken dus de Noord-Duitse Hanzestad met de myCityHunt speurtocht en maak van je wandeling door de stad een waar avontuur!

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Startpunt/Doel Unser Lieben Frauen Kirchhof (am Brunnen)
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 4.1 km
 Taal Taal
 Geschikt voor > 8 jaar
 Datum jederzeit
 Beoordeling 4,2/5 (384)
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw
Highscore in Bremen
FavoriteFour 6.710 Punten
DieBuschies 2.810 Punten
Mmee 2.800 Punten
DieSmutjes 2.680 Punten
Unschlagbaren 2.440 Punten

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Bremen
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Bremen speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Bremen
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Bremen
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Bremen
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Bremen
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Bremen. Met de myCityHunt teamevenementen in Bremen hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Bremen maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Speurtocht Bremen

Speurtocht Bremen

Ontdek Bremen met de digitale speurtocht van myCityHunt! Los puzzels op, beheers teamtaken en verken Bremen op een spannende en interactieve manier!

Een speurtocht van myCityHunt in Bremen neemt je mee naar de mooiste plekjes van de stad en laat je op een onderhoudende manier kennismaken met Bremen met haar 549.000 inwoners en haar historische, culturele en architectonische hoogtepunten. Op de verschillende locaties van de speurtocht los je lastige raadsels op. Bepaal het juiste antwoord om punten te kunnen verzamelen! In de loop van de stadsrally puzzel je je een weg door Bremen. Onderweg sturen wij je via sms leuke speciale taken zoals foto- of actie-uitdagingen, die creativiteit en teamwerk vereisen. Jouw stadstour door Bremen zal alle betrokkenen echt in vervoering brengen!

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

🔒 Hoe werkt de speurtocht in Bremen?

Met myCityHunt wordt Bremen jouw speelveld! Het enige dat jij nodig hebt, is een ticketcode en een mobiele telefoon met internetverbinding.

Op de gewenste datum verzamel je jouw team in Bremen. Dan begint de speurtocht: jouw gsm gidst jou en jouw team naar talloze bezienswaardigheden in Bremen. Eenmaal daar beantwoord je lastige vragen en los je raadsels op. Je verdient punten door deze taken correct op te lossen.

Maar dat is nog niet alles: alle geregistreerde spelers ontvangen tijdens de rally speciale taken, zoals foto-opdrachten of quizvragen. De speurtocht zal je belonen met veel geweldige dingen, die je daarna in een fotogalerij kunt bekijken.

Tijdens de tour kun je op elk moment een pauze nemen voor een ijsje of een drankje! Na ongeveer 3 uur geeft de topscorelijst informatie over jouw algemene rangschikking.

Meer informatie over het verloop van onze speurtocht vind je hier: https://www.mycityhunt.nl/hoe-werkt-het.

Wat kost een speurtocht in Bremen?

De prijs voor een speurtocht in Bremen is 12,99 € per persoon. In tegenstelling tot de prijsmodellen van andere aanbieders wordt bij myCityHunt de prijs per persoon in rekening gebracht. De totale prijs voor twee personen is bijvoorbeeld slechts 25,98 €, voor vijf personen 64,95 € enzovoort.

Tickets kunnen online in de ticketshop via https://www.mycityhunt.nl/tickets worden geboekt.

📆 Op welke data vindt de speurtocht plaats?

De speurtocht in Bremen kan op elk moment worden gespeeld! Als je een ticket hebt, kun je op een dag naar keuze, binnen de geldigheidsduur van 6 maanden, op elk moment spelen. Tickets voor de speurtochten in Bremen kunnen in de online ticketshop via https://www.mycityhunt.nl/tickets worden geboekt.

Meer gebruikelijke vragen
Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum