TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Escape Game Hamburg Centrum

4,2 (578)
slechts
€ 12,99
p.p.

Escape Game Hamburg

578 Klanten hebben deze tour beoordeeld: 4.2 uit 5 sterren

Ervaar Hamburg vanuit een heel nieuw perspectief! Speel nu de myCityHunt Escape Game in Hamburg!

+ Meer - Minder

Amsterdam, 1997: Stel je voor dat James Bond een spectaculaire achtervolging door de Mönckebergstraße maakt en vervolgens de wereld redt. Zulke taferelen vergeet je niet snel. Maar nu is het jullie beurt om een eigen heroïsch verhaal te creëren. In het Escape Game in Amsterdam kruip je in de huid van een geheim agent die een mysterieuze hacker op de hielen zit. Deze schurk dreigt de wereldorde te verstoren. Zijn jullie in staat hem te stoppen?

Escape Game in Amsterdam: de stad als jullie speelveld

Van de oevers van de Amstel tot de daken van parkeergarages: James Bond maakte Amsterdam onveilig in zijn strijd tegen de misdaad. En nu zijn jullie aan de beurt. Onze Escape Game bevindt zich in het kloppend hart van de stad, met een decor van de Dam, het Rijksmuseum en de grachtengordel als uitgangspunt voor jullie missies om de wereld te redden.

Een beetje Amsterdamse nonchalance kan hierbij zeker geen kwaad. Voordat de finale begint, verzamelen jullie je team op het startpunt. Met wie gaan jullie de boeken in als helden? Het Escape Game in Amsterdam is een hit voor verjaardagsverrassingen, vrijgezellenfeesten, familiebijeenkomsten en nog veel meer gelegenheden. Van 2 tot 33 agenten kunnen meedoen, het enige wat je nodig hebt is een smartphone met internet – en natuurlijk de moed van een echte held.

Zijn alle geheim agenten paraat? Dan activeert de spelleider de speurtocht met een klik in de web-app. Meteen ontvangen jullie de route naar de eerste missie. Geleid door GPS en vanuit het hoofdkwartier, sluipen jullie langs de beroemde Amsterdamse bezienswaardigheden naar de locaties van het agentenavontuur.

Zo pak je boeven in het Noorden

Om de hacker te vangen, voltooit jullie team verschillende uitdagingen tijdens het Escape Game in Amsterdam. Jullie onmisbare hulpmiddel: de smartphone. Net als bij James Bond hebben we jullie toestel uitgerust met een paar slimme technische snufjes. Geen installatie nodig, alles werkt via de myCityHunt web-app. Los ingewikkelde puzzels op, onderschep geheime berichten en spoor met behulp van de virtual-reality-functie verborgen elementen op.

Daarnaast is een slimme kop vereist. De hacker weet dat jullie hem op de hielen zitten en heeft zijn sporen gecodeerd. Maar geen zorgen, de codekrakers in jullie team lossen vast elk mysterie op. Soms is ook individueel talent nodig. Aan het begin van het spel bepaal je wie welke rol op zich neemt. Passend bij die rollen krijgt iedereen speciale missies tijdens het Escape Game.

Eén ding is zeker: op jullie team kun je rekenen. Maar wie weet is er nog een mysterieuze agent die contact zoekt en hulp aanbiedt. Wees echter op je hoede: misschien probeert de hacker jullie expres op een dwaalspoor te brengen en dan wordt het pas echt spannend…

Wie is de beste agent in het Noorden?

Terwijl jullie van de ene naar de andere locatie tussen de Amstel en het IJ puzzels oplossen, verzamelen jullie punten met elke voltooide missie. Hoe goed jullie team het heeft gedaan, zien jullie later in onze Alltime-Highscore. Misschien doen jullie het zelfs beter dan James Bond? Teamwerk is in ieder geval de sleutel tot succes in het Escape Game in Amsterdam. Als jullie jullie talenten slim inzetten, kan geen enkele hacker jullie verslaan.

En hoe zien winnaars eruit? Gebruik de indrukwekkende bezienswaardigheden van de stad als achtergrond voor jullie groepsfoto's. De foto's die jullie tijdens de virtuele agentenjacht in Amsterdam maken, worden opgeslagen in jullie privégalerij. Na het evenement kan elke deelnemer deze bekijken.

Escape Room in Amsterdam: Sightseeing en een gezamenlijke ervaring

Wat ons Escape Game in Amsterdam zo bijzonder maakt, is de combinatie van virtuele spanning en echt sightseeing. De route neemt jullie mee langs talloze attracties. Amsterdammers en bezoekers beleven hun stad vanuit een nieuw perspectief, terwijl ze een multimediale speurtocht beleven. Ook al is het rond de haven, de Wallen en de Jordaan nooit saai, wij voegen er met uitdagende opdrachten nog een schepje bovenop.

Met één klik het Escape Game in Amsterdam starten

Vrienden, kennissen, familie, laat de koude voeten maar thuis: verzamel je team op het startpunt in Amsterdam. Iedereen met een smartphone en mobiel internet kan meedoen. Er zijn geen speciale openingstijden, met één klik zijn jullie klaar om te beginnen. Dus: Ahoy en trossen los voor het avontuur in de hoofdstad.

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Escape Game - Schattenjacht - de nieuwe digitale speurtocht van myCityHunt!
Startpunt/Doel achterkant van de hoofdkerk Sankt Petri
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 4.8 km
 Taal Taal Taal Taal Taal Taal Taal
 Geschikt voor > 16 jaar
 Datum elke dag
 Beoordeling 4,2/5 (578)
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw
Highscore in Hamburg Centrum
Gewinner 2.610 Punten
Schnitzelchen 2.220 Punten
ScotlandYard 1.980 Punten
DieGefährten 1.880 Punten
Diedrich 1.850 Punten

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Hamburg Centrum
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Hamburg Centrum speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Hamburg Centrum
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Hamburg Centrum
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Hamburg Centrum
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Hamburg Centrum
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Hamburg Centrum. Met de myCityHunt teamevenementen in Hamburg Centrum hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Hamburg Centrum maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Escape Game Hamburg Centrum

Escape Game Hamburg Centrum

Ben jij op zoek naar een vrijetijdsbesteding in Hamburg Centrum dateen escape game en een speurtocht in Hamburg Centrumcombineert? Dan is onze outdoor escape game in Hamburg Centrum is echt iets voor jou!

De escape game van myCityHunt in Hamburg Centrum combineert een speurtocht in Hamburg Centrum met een spannend mysterieverhaal! Beleef de fascinatie van een spannende escape game door Hamburg Centrum. Tijdens onze escape game in Hamburg Centrum duik je in een intrigerend mysterieverhaal. Ontrafel op verschillende plekken in het stadscentrum de achtergrond raadsels. Onderweg sturen we je via sms leuke uitdagingen zoals bijvoorbeeld foto- of actietaken. Om ze op te kunnen lossen, is wel creativiteit en teamwerk vereist. Of het nu gaat om een vrijgezellenfeest in Hamburg Centrum, een familie-uitstapje of een verjaardagsfeestje met vrienden - deze escape game in Hamburg Centrum zal van je volgende reis een onvergetelijke ervaring maken!

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

🗺️ Is er in Hamburg Centrum een Escape Room?

Het is nu mogelijk om in Hamburg Centrum een Escape Game in de buitenlucht te spelen!

In tegenstelling tot een klassieke Escape Room, waar spelers in een kleine kamer worden opgesloten, vindt de Escape Game van myCityHunt in Hamburg Centrum plaats in de frisse lucht. Net als bij een speurtocht lossen de spelers op verschillende stopplaatsen in het centrum van Hamburg Centrum lastige puzzels op. De navigatie en het oplossen van de puzzels gebeurt digitaal op de smartphones van de spelers.

Meer informatie over het proces vind je hier: https://www.mycityhunt.nl/hoe-werkt-het.

Wat kost een Escape Game in Hamburg Centrum?

Een indoor Escape Room in Hamburg Centrum kost meestal tussen de € 90 en € 150 voor 2 tot 6 personen.

Met 12.99 € per persoon is de Outdoor Escape Game in Hamburg Centrum van myCityHunt niet alleen goedkoper, het wordt ook per persoon in rekening gebracht. Voor twee personen is de totaalprijs bijvoorbeeld slechts 25.98 €, voor vijf personen 64.95 €, enzovoort.

Tickets kunnen online in de ticketwinkel via https://www.mycityhunt.nl/tickets worden geboekt.

📆 Op welke data kan er gespeeld worden?

De Escape Game in Hamburg Centrum van myCityHunt kan op elk moment worden gespeeld! Als je een kaartje hebt, kun je binnen zes maanden op elke dag en op elk moment spelen! Je kunt tickets in de online ticketwinkel via https://www.mycityhunt.nl/tickets boeken.

Meer gebruikelijke vragen
Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum