TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Schattenjacht Hamburg Centrum

4,5 (312)
slechts
€ 12,99
p.p.

Schattenjacht Hamburg

312 Klanten hebben deze tour beoordeeld: 4.5 uit 5 sterren

Onze schattenjacht in Hamburg combineert beweging in de frisse lucht met een stadsavontuur in Hamburg!

+ Meer - Minder

Al eeuwenlang staat Hamburg, met zijn haven, bekend als een poort naar de wereld. In die tijd hebben zeevaarders de stad in en uit gezeild, hebben handelaren fortuinen vergaard en beruchte piraten zoals Störtebeker hebben er hun streken uitgehaald. Men fluistert dat er zelfs een kostbare schat verborgen ligt, diep onder de stad die nooit slaapt. Zou het mysterie eindelijk ontrafeld worden? De schattenjacht in Hamburg staat op het punt te beginnen, en het is aan jouw team om de verborgen rijkdommen te ontdekken.

Schattenjacht in Hamburg rond de Alster

Waar zou de schat in Hamburg zich kunnen bevinden? Mogelijkheden te over: in de Elbe, ingemetseld in de Speicherstadt of begraven in één van de talrijke parken. De hele stad is het speelveld voor jullie schattenjacht. Maar geen zorgen, jullie zijn niet aan jullie lot overgelaten. Er is namelijk een mysterieuze schatkaart die jullie in handen hebben gekregen van een kunstverzamelaar, die deze op een veiling heeft bemachtigd. Hij gelooft in jullie kunnen – jullie reputatie als avonturiers heeft hem overtuigd. Jullie zullen niet alleen een stedelijk avontuur beleven, maar ook jullie scherpzinnigheid, combinatievermogen en detective-achtige intuïtie moeten inzetten. De kaart zit vol met cryptische tekeningen, cijferreeksen en letters. Wat betekent dit allemaal? De oplossing om de schat te vinden ligt ergens in de stad verscholen, daar zijn we van overtuigd.

Schattenjacht in Hamburg met smartphone en een sterk team

Zijn jullie klaar voor deze uitdaging? Begin dan jullie speurtocht aan de Elbe, waar het startpunt ligt. Met enkele klikken loggen jullie in op onze web-app. De digitale kant van de schattenjacht speelt zich af op jullie smartphones. Jullie krijgen toegang tot video's, audiobestanden en virtuele ruimtes, en vinden een digitaal inventaris. Sommige items zullen ongetwijfeld van pas komen tijdens het spel. En maak je geen zorgen, alles werkt via mobiel internet, zonder dat er iets geïnstalleerd hoeft te worden. De echte locaties van de schattenjacht zijn verspreid door de stad en met de GPS-navigatie van de web-app worden jullie er feilloos heengeleid. Langs talloze bezienswaardigheden van de Hanzestad komen jullie bij de plekken die centraal staan in de schattenjacht. Hier komt het aan op teamwork. De ervaring leert dat de meest succesvolle schattenjagers samenwerken om hun doel te bereiken. De uitdagingen lopen uiteen: het ene moment is kennis en ervaring vereist, het volgende moment is de dapperheid van een avonturier nodig. Wie neem je mee op schattenjacht? Kies de beste schatzoekers die je kent – van 2 tot 33 personen kunnen deelnemen aan de schattenjacht in Hamburg.

Puzzelen tussen de Michel en de Fischmarkt

Samen gaan jullie de uitdagingen aan die op jullie pad komen. Om de kaart te ontcijferen, zullen jullie puzzelen en denkwerk verrichten tegen een historische achtergrond. Ook kraken jullie codes, raadplegen jullie virtuele experts en krijgen jullie belangrijke informatie toegespeeld. Met iedere volbrachte uitdaging komen jullie dichter bij de schat. Bovendien verzamelen jullie punten voor onze ranglijst. Wie de schattenjacht in Hamburg met succes afrondt, verdient een eervolle vermelding. Zal jullie score hoog genoeg zijn om de top 10 te halen? Maar blijf waakzaam. Er gaan geruchten over een eeuwenoude samenzwering die iets met de schat te maken zou kunnen hebben. En wie weet zijn er andere fortuinzoekers die jullie voor willen zijn. Gelukkig is jullie team dapper en onverschrokken – geen enkele tegenwind houdt jullie tegen.

De schattenjacht in het noorden staat klaar voor actie

Wat zullen jullie aantreffen wanneer jullie de schatkist eindelijk in handen hebben: een piratenschat? Juwelen en munten uit de tijd van de Hanze? Laat je verrassen. In ieder geval verzamelen jullie tijdens de schattenjacht rond de Alster onbetaalbare herinneringen die jullie kunnen delen met vrienden, familie of collega's. In jullie virtuele schatkist, onze web-app, vinden jullie foto's die bij de stations zijn genomen. Zo kunnen jullie later jullie heldendaden navertellen. Wanneer gaan jullie van start? De schattenjacht in Hamburg vindt plaats in de open lucht en is elke dag geopend.

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Schattenjacht - Schattenjacht - de nieuwe digitale speurtocht van myCityHunt!
Startpunt/Doel achterkant van de hoofdkerk Sankt Petri
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 4.0 km
 Taal Taal Taal Taal Taal Taal Taal
 Geschikt voor > 8 jaar
 Datum elke dag
 Beoordeling 4,5/5 (312)
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw
Highscore in Hamburg Centrum
ChristinesTeam 4.830 Punten
HSVULTRASKIDS 2.750 Punten
DeniseJGA 2.440 Punten
LaufenMitLappen 2.120 Punten
DeniseJGA 2.120 Punten

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Hamburg Centrum
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Hamburg Centrum speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Hamburg Centrum
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Hamburg Centrum
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Hamburg Centrum
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Hamburg Centrum
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Hamburg Centrum. Met de myCityHunt teamevenementen in Hamburg Centrum hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Hamburg Centrum maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Schattenjacht Hamburg Centrum

Schattenjacht Hamburg Centrum

Ben je klaar voor een spannende schattenjacht in Hamburg Centrum? Verzamel je vrienden of familie en ontdek samen Hamburg Centrum tijdens deze geweldige speurtocht!

De schattenjacht van myCityHunt in Hamburg Centrum combineert een speurtocht in Hamburg Centrum met een spannend mysterieverhaal! Beleef de fascinatie van een spannende schattenjacht door Hamburg Centrum. Tijdens onze schattenjacht in Hamburg Centrum duik je in een intrigerend mysterieverhaal. Ontrafel op verschillende plekken in het stadscentrum de achtergrond raadsels. Onderweg sturen we je via sms leuke uitdagingen zoals bijvoorbeeld foto- of actietaken. Om ze op te kunnen lossen, is wel creativiteit en teamwerk vereist. Of het nu gaat om een vrijgezellenfeest in Hamburg Centrum, een familie-uitstapje of een verjaardagsfeestje met vrienden - deze schattenjacht in Hamburg Centrum zal van je volgende reis een onvergetelijke ervaring maken!

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum