TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Speurtocht Stuttgart

4,1 (588)
slechts
€ 12,99
p.p.

Scavenger Hunt Stuttgart

588 Klanten hebben deze tour beoordeeld: 4.1 uit 5 sterren
+ Meer - Minder

Stuttgart is een stad met een unieke charme, dankzij de historische pareltjes zoals de Schlossgarten, die na 600 jaar nog steeds een indrukwekkend stedelijk biotoop vormt, en de overal aanwezige stedelijke kunst. Onze speurtocht is de ideale manier om deze mix op een luchtige manier te verkennen en tegelijkertijd de diepte van de Schwabische cultuur te proeven.

Speurtocht door Stuttgart: een stedelijk avontuur in het economisch hart en groene oase

Stuttgart staat bekend als een economisch bolwerk met grote automerken en talloze mkb-bedrijven, maar de hoofdstad van Baden-Württemberg heeft nog veel meer te bieden. Zo vind je in de Schlossgarten bijvoorbeeld de enige populatie geelkopamazones buiten Zuid-Amerika. Tijdens de speurtocht kunnen we geen ontmoeting met deze exotische vogels beloven, maar een onvergetelijke ervaring is gegarandeerd.

Het kloppende hart van de speurtocht is de bruisende stad zelf. Samen met jouw team struin je langs bezienswaardigheden zoals het StadtPalais en het Staatstheater, terwijl je de stad vanuit een nieuw perspectief ontdekt. Ondertussen los je met je medespelers listige puzzels op en wacht er een reeks spannende uitdagingen.

Zo werkt de interactieve speurtocht in Stuttgart

Om te starten met de speurtocht in Stuttgart, scoor je eerst tickets in onze webshop. Voordat je het weet, zitten ze in je mailbox en kan het avontuur beginnen. Er zijn geen beperkingen of openingstijden; het speelveld is de oude binnenstad die altijd open is.

Begin de uitdaging bij het startpunt, waar je via onze app inlogt. Eerst kies je een spelleider die met zijn smartphone en onze GPS-navigatie de weg wijst. Hij deelt ook de rollen uit, want iedereen heeft een speciale taak. Afhankelijk van je voorkeuren kun je je groep versterken als natuurliefhebber, quizkoning of fotograaf. Bijpassende bonusopdrachten, zoals het maken van teamfoto's, vind je later in de myCityHunt app in je privégalerij.

Zodra de voorbereidingen klaar zijn, trek je naar de eerste locatie van de speurtocht. De volgorde bepaal je zelf, maar elke opdracht is verbonden met de stad en de specifieke plek, zodat je Stuttgart beetje bij beetje ontrafelt. Leuk weetje: de locaties zijn zo gekozen dat zelfs locals nieuwe dingen over hun stad leren.

En vergeet niet: de speurtocht in Stuttgart is ook een vriendelijke competitie met andere teams. Met elke voltooide opdracht verzamel je punten en na afloop kun je je score vergelijken met anderen op onze ranglijst. Misschien breek je zelfs het record!

Geschiedenis beleven tijdens de speurtocht

Stuttgart heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de Romeinse tijd. Van een kleine marktplaats tot de huidige hoofdstad, de stad heeft veel veranderingen gezien. Tijdens de speurtocht ervaar je deze geschiedenis van dichtbij. Je komt langs historische plekken en leert interessante feiten en anekdotes die zich rond de stad afspelen, terwijl je de bezienswaardigheden en het verleden van Stuttgart op een boeiende manier ontdekt.

Ontdek de bezienswaardigheden tijdens een speurtocht in Stuttgart

Stuttgart herbergt tal van beroemde bezienswaardigheden zoals het Mercedes-Benz Museum, het Porsche Museum en de Schlossplatz met zijn prachtige barokke gebouwen. Onze speurtocht biedt je de kans om deze bekende plekken op een vermakelijke manier te ontdekken. Terwijl je opdrachten voltooit en raadsels oplost, leer je interessante feiten en achtergrondinformatie over de attracties. Zo ontdek je niet alleen de bekende plekken, maar ook de verborgen juweeltjes van Stuttgart en krijg je een dieper begrip van de stad en haar geschiedenis.

Beroemde persoonlijkheden en hun verhalen ontmoeten tijdens de speurtocht

Stuttgart heeft een lange en opmerkelijke geschiedenis met vele beroemde figuren zoals de autofabrikant Gottlieb Daimler en de architect en ontwerper Le Corbusier. Tijdens de speurtocht in Stuttgart kom je meer te weten over deze iconen en hun verhalen. Sommige opdrachten brengen je naar plaatsen waar deze personen hebben geleefd of gewerkt. Zo leer je bijvoorbeeld over Gottlieb Daimlers eerste succesvolle testrit met een benzinemotor of Le Corbusiers ontwerpen voor het Nieuwe Frankfurt. Op deze manier maak je niet alleen kennis met de stad, maar ook met haar beroemde inwoners op een vermakelijke en interactieve manier.

Ontdek Stuttgart vanuit een nieuw perspectief tijdens de speurtocht

De opdrachten van de speurtocht in Stuttgart zijn zo over de stad verspreid dat je zowel de bekende bezienswaardigheden als de minder bekende hoekjes van de Stuttgarter binnenstad leert kennen. Verheug je op spannende insidertips die je een heel nieuwe kijk op de stad geven. Tegelijkertijd doe je lokale kennis op en leer je de leden van je team beter kennen. Als de speurtocht voorbij is, zie je Stuttgart met heel andere ogen. Dus laat je uitnodigen in de stad die de humanist Ulrich von Hutten (1488-1523) het "Paradijs van de Schwaben" noemde, en beleef een onvergetelijke speurtocht in Stuttgart!

Tickets boeken en de speurtocht in Stuttgart beginnen

Een bezoek aan Stuttgart is onvergelijkbaar en er is geen betere manier om de stad te verkennen dan met onze speurtocht. Je zult de historische prachtgebouwen, stedelijke kunst en uitgestrekte groene ruimtes op een luchtige manier verkennen, diep in de Schwabische cultuur duiken en onvergetelijke ervaringen opdoen. Leer beroemde bezienswaardigheden, persoonlijkheden en de stadsgeschiedenis kennen, ontdek geheimtips en doe lokale kennis op. Boek nu je speurtocht en ervaar de hoofdstad van Baden-Württemberg op een heel bijzondere manier!

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Startpunt/Doel Kunstgebäude am Schlossplatz
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 4.8 km
 Taal Taal Taal
 Geschikt voor > 8 jaar
 Datum every day
 Beoordeling 4,1/5 (588)
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw
Highscore in Stuttgart
TeamZwei 3.740 Punten
Gewinner 3.700 Punten
Brezel 2.660 Punten
Pascals 2.410 Punten
TeamStephan 2.050 Punten

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Stuttgart
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Stuttgart speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Stuttgart
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Stuttgart
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Stuttgart
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Stuttgart
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Stuttgart. Met de myCityHunt teamevenementen in Stuttgart hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Stuttgart maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Speurtocht Stuttgart

Speurtocht Stuttgart

Ontdek Stuttgart met de digitale speurtocht van myCityHunt! Los puzzels op, beheers teamtaken en verken Stuttgart op een spannende en interactieve manier!

Een speurtocht van myCityHunt in Stuttgart neemt je mee naar de mooiste plekjes van de stad en laat je op een onderhoudende manier kennismaken met Stuttgart met haar 604.000 inwoners en haar historische, culturele en architectonische hoogtepunten. Op de verschillende locaties van de speurtocht los je lastige raadsels op. Bepaal het juiste antwoord om punten te kunnen verzamelen! In de loop van de stadsrally puzzel je je een weg door Stuttgart. Onderweg sturen wij je via sms leuke speciale taken zoals foto- of actie-uitdagingen, die creativiteit en teamwerk vereisen. Jouw stadstour door Stuttgart zal alle betrokkenen echt in vervoering brengen!

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

🔒 Hoe werkt de speurtocht in Stuttgart?

Met myCityHunt wordt Stuttgart jouw speelveld! Het enige dat jij nodig hebt, is een ticketcode en een mobiele telefoon met internetverbinding.

Op de gewenste datum verzamel je jouw team in Stuttgart. Dan begint de speurtocht: jouw gsm gidst jou en jouw team naar talloze bezienswaardigheden in Stuttgart. Eenmaal daar beantwoord je lastige vragen en los je raadsels op. Je verdient punten door deze taken correct op te lossen.

Maar dat is nog niet alles: alle geregistreerde spelers ontvangen tijdens de rally speciale taken, zoals foto-opdrachten of quizvragen. De speurtocht zal je belonen met veel geweldige dingen, die je daarna in een fotogalerij kunt bekijken.

Tijdens de tour kun je op elk moment een pauze nemen voor een ijsje of een drankje! Na ongeveer 3 uur geeft de topscorelijst informatie over jouw algemene rangschikking.

Meer informatie over het verloop van onze speurtocht vind je hier: https://www.mycityhunt.nl/hoe-werkt-het.

Wat kost een speurtocht in Stuttgart?

De prijs voor een speurtocht in Stuttgart is 12,99 € per persoon. In tegenstelling tot de prijsmodellen van andere aanbieders wordt bij myCityHunt de prijs per persoon in rekening gebracht. De totale prijs voor twee personen is bijvoorbeeld slechts 25,98 €, voor vijf personen 64,95 € enzovoort.

Tickets kunnen online in de ticketshop via https://www.mycityhunt.nl/tickets worden geboekt.

📆 Op welke data vindt de speurtocht plaats?

De speurtocht in Stuttgart kan op elk moment worden gespeeld! Als je een ticket hebt, kun je op een dag naar keuze, binnen de geldigheidsduur van 6 maanden, op elk moment spelen. Tickets voor de speurtochten in Stuttgart kunnen in de online ticketshop via https://www.mycityhunt.nl/tickets worden geboekt.

Meer gebruikelijke vragen
Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum