TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Speurtocht Luik

slechts
€ 12,99
p.p.
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer

Scavenger Hunt Liege

+ Meer - Minder

Laat je meevoeren naar het kloppende hart van Luik, waar het verleden en het heden een charmante dans uitvoeren en elke steegje en hoekje fluistert over zijn eigen legende. Ga op speurtocht in Luik en laat je niet alleen betoveren door de schoonheid van deze Belgische parel, maar test ook je teamgeest, je neus voor avontuur en je creatieve geest. Ontdek samen de verborgen juweeltjes van Luik en laat je meeslepen door de energie van de stad!

Begin je speurtocht in Luik aan de rivier van dromen

Start je speurtocht in Luik langs de oevers van de Maas, de levensader van de stad, die je langs historische en culturele pareltjes leidt. Je speurtocht verandert in een tijdmachine die je door de eeuwen heen voert. Wandel langs de Maas en laat de grandeur van de Montagne de Bueren op je inwerken, een monumentale trap met 374 treden die niet alleen een adembenemend uitzicht biedt, maar ook je uithoudingsvermogen op de proef stelt.

De speurtocht in Luik en haar historische haltes

De speurtocht brengt je naar het Paleis van de Prins-bisschoppen, waar de majestueuze gevel verhalen vertelt van macht en rijkdom uit vervlogen tijden. Duik in de geschiedenis en voel de geest van het verleden terwijl je puzzels oplost die je de verhalen van deze historische plek onthullen. Laat je betoveren door de elegantie van het Sint-Lambertusplein en ontdek de geheimen die schuilgaan achter de imposante muren.

De speurtocht in Luik – een cultureel avontuur

Geen speurtocht in Luik is compleet zonder een bezoek aan de Koninklijke Opera van Wallonië. Laat je inspireren door de prachtige architectuur en de culturele betekenis van dit operagebouw. Hier kun je je speurtocht kruiden met een vleugje glamour en kunst, door opdrachten te voltooien die je de wereld van muziek en opera dichterbij brengen. Misschien neemt een van jullie wel de rol van dirigent op zich en leidt het team naar de volgende aanwijzing?

Ontcijfer de geheimen van de speurtocht in Luik

De speurtocht in Luik is meer dan een spelletje – het is een reis door de tijd, een verkenningstocht der zintuigen en een intellectuele competitie. Met elke halte die je bezoekt en elk raadsel dat je oplost, onthul je een nieuw stukje van de rijke geschiedenis en cultuur van Luik. Van de statige Sint-Pauluskathedraal met haar indrukwekkende glas-in-loodramen tot aan de moderne kunstinstallaties die de stad sieren – jullie speurtocht wordt een onvergetelijke belevenis.

Voltooi de speurtocht in Luik en word een legende van de stad

Aan het einde van je speurtocht in Luik zul je niet alleen de stad, maar ook je teamgenoten op een geheel nieuwe manier leren kennen. Ieder van jullie zal een rol aannemen, of het nu is als historicus die het verleden tot leven brengt, als kunstenaar die de schoonheid van Luik vastlegt, of als strateeg die de volgende zetten plant. Verzamel samen punten en verover jullie plek in de eregalerij van speurtocht-enthousiastelingen. Luik wacht erop door jullie ontdekt te worden – dus wacht niet langer, boek jullie speurtocht en duik in het avontuur!

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen

Deze en andere bezienswaardigheden ontdek je tijdens de tour:

  • La Boverie
  • St.-Pauls-Kathedrale
  • Angel Bridge
  • Wetenschapshuis
  • Avroy Park
  • Monument voor de Geallieerden
  • Kerk van St. Denis

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Luik
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Luik speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Luik
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Luik
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Luik
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Luik
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Luik. Met de myCityHunt teamevenementen in Luik hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Luik maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Speurtocht Luik

Speurtocht Luik

Ontdek Luik met de digitale speurtocht van myCityHunt! Los puzzels op, beheers teamtaken en verken Luik op een spannende en interactieve manier!

Een speurtocht van myCityHunt in Luik neemt je mee naar de mooiste plekjes van de stad en laat je op een onderhoudende manier kennismaken met Luik met haar 197.000 inwoners en haar historische, culturele en architectonische hoogtepunten. Op de verschillende locaties van de speurtocht los je lastige raadsels op. Bepaal het juiste antwoord om punten te kunnen verzamelen! In de loop van de stadsrally puzzel je je een weg door Luik. Onderweg sturen wij je via sms leuke speciale taken zoals foto- of actie-uitdagingen, die creativiteit en teamwerk vereisen. Jouw stadstour door Luik zal alle betrokkenen echt in vervoering brengen!

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

🔒 Hoe werkt de speurtocht in Luik?

Met myCityHunt wordt Luik jouw speelveld! Het enige dat jij nodig hebt, is een ticketcode en een mobiele telefoon met internetverbinding.

Op de gewenste datum verzamel je jouw team in Luik. Dan begint de speurtocht: jouw gsm gidst jou en jouw team naar talloze bezienswaardigheden in Luik. Eenmaal daar beantwoord je lastige vragen en los je raadsels op. Je verdient punten door deze taken correct op te lossen.

Maar dat is nog niet alles: alle geregistreerde spelers ontvangen tijdens de rally speciale taken, zoals foto-opdrachten of quizvragen. De speurtocht zal je belonen met veel geweldige dingen, die je daarna in een fotogalerij kunt bekijken.

Tijdens de tour kun je op elk moment een pauze nemen voor een ijsje of een drankje! Na ongeveer 3 uur geeft de topscorelijst informatie over jouw algemene rangschikking.

Meer informatie over het verloop van onze speurtocht vind je hier: https://www.mycityhunt.nl/hoe-werkt-het.

Wat kost een speurtocht in Luik?

De prijs voor een speurtocht in Luik is 12,99 € per persoon. In tegenstelling tot de prijsmodellen van andere aanbieders wordt bij myCityHunt de prijs per persoon in rekening gebracht. De totale prijs voor twee personen is bijvoorbeeld slechts 25,98 €, voor vijf personen 64,95 € enzovoort.

Tickets kunnen online in de ticketshop via https://www.mycityhunt.nl/tickets worden geboekt.

📆 Op welke data vindt de speurtocht plaats?

De speurtocht in Luik kan op elk moment worden gespeeld! Als je een ticket hebt, kun je op een dag naar keuze, binnen de geldigheidsduur van 6 maanden, op elk moment spelen. Tickets voor de speurtochten in Luik kunnen in de online ticketshop via https://www.mycityhunt.nl/tickets worden geboekt.

Meer gebruikelijke vragen
Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum