TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Schattenjacht Wyoming

slechts
€ 12,99
p.p.
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer

Schattenjacht Wyoming (MI)

Met de schattenjacht in Wyoming wordt jouw vrijgezellenfeest, verjaardag of familie-uitstapje een interactief stadsavontuur!

+ Meer - Minder

Zeg vaarwel tegen de sleur van alledag en stort jezelf in een avontuur dat je zintuigen zal prikkelen en jullie samenwerking tot het uiterste zal testen. De Schattenjacht in Wyoming is geen doorsnee uitje – het is een uitnodiging om je te verdiepen in de diepten van een mysterieus verhaal dat zich afspeelt rond een middeleeuws manuscript. Een manuscript dat door een lokale kunstverzamelaar is aangeschaft en dat geheimen herbergt die alleen de meest dappere zielen onder jullie kunnen ontrafelen. Wyoming heet jullie welkom met open armen en een schat die smeekt om door jullie ontdekt te worden!

Start jullie Schattenjacht in Wyoming

Zijn jullie klaar voor een avontuur dat jullie langs de schilderachtige plekjes van Wyoming voert? Onze Schattenjacht in Wyoming is een interactieve ervaring die jullie meeneemt op een reis die verder gaat dan een standaard stadstour. Vergeet saaie weetjes, hier wordt jullie een boeiend verhaal over een legendarische schat voorgeschoteld. Alles wat nodig is voor deze opwindende zoektocht zijn een deelnamebewijs, een smartphone en een flinke dosis vastberadenheid om het mysterie te ontrafelen. En het mooiste is: jullie kunnen op elk moment beginnen, wanneer het avontuur jullie roept!

De rolverdeling bij de Schattenjacht in Wyoming

Aan het begin van jullie Schattenjacht in Wyoming komen jullie samen op een centrale plek in de stad. Omringd door historische bezienswaardigheden zoals het Pinery Park of de oude Rogers High School, worden jullie ingewijd in de geheimen van het manuscript. Nu is het moment om de rollen te verdelen. Wie heeft de scherpe blik van een detective? Wie de durf van een ontdekkingsreiziger? Of de sluwheid van een raadselkenner? Voor iedere deelnemer is er een rol die als gegoten zit.

De speurtocht door Wyoming

Zodra de rollen zijn verdeeld, ontpopt de Schattenjacht in Wyoming zich tot een echte speurtocht. Jullie worden naar de meest uiteenlopende locaties in de stad geleid, van het rustgevende Buck Creek Nature Preserve tot aan de historische Gladiola Bulb Farm. Op elke plek moeten jullie gecodeerde boodschappen ontcijferen, puzzels oplossen en aanwijzingen verzamelen die jullie stap voor stap dichter bij de schat brengen. Jullie smartphone wordt een krachtig hulpmiddel dat niet alleen de weg wijst, maar ook helpt bij het ontrafelen van de mysterieuze tekens van het manuscript.

Terwijl jullie dieper in het verhaal duiken en de geheimen van het manuscript laag voor laag onthullen, voelen jullie hoe het avontuur van de Schattenjacht jullie als team dichter bij elkaar brengt. Wyoming, met zijn verborgen schatten en legendarische verhalen, wordt het toneel van jullie gedeelde herinneringen. Zijn jullie klaar om de uitdaging aan te gaan en als een team de schat op te graven die erop wacht door jullie ontdekt te worden? Wacht dan niet langer – de Schattenjacht in Wyoming begint nu!

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Schattenjacht - Schattenjacht - de nieuwe digitale speurtocht van myCityHunt!
Startpunt/Doel 2046 28th St SW
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 3.5 km
 Taal Taal
 Geschikt voor > 8 jaar
 Datum elke dag
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw

Tickets Wyoming
Binnenkort beschikbaar

Koop cadeaubonnen

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Wyoming
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Wyoming speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Wyoming
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Wyoming
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Wyoming
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Wyoming
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Wyoming. Met de myCityHunt teamevenementen in Wyoming hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Wyoming maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Schattenjacht Wyoming

Schattenjacht Wyoming

Ben je klaar voor een spannende schattenjacht in Wyoming? Verzamel je vrienden of familie en ontdek samen Wyoming tijdens deze geweldige speurtocht!

De schattenjacht van myCityHunt in Wyoming combineert een speurtocht in Wyoming met een spannend mysterieverhaal! Beleef de fascinatie van een spannende schattenjacht door Wyoming. Tijdens onze schattenjacht in Wyoming duik je in een intrigerend mysterieverhaal. Ontrafel op verschillende plekken in het stadscentrum de achtergrond raadsels. Onderweg sturen we je via sms leuke uitdagingen zoals bijvoorbeeld foto- of actietaken. Om ze op te kunnen lossen, is wel creativiteit en teamwerk vereist. Of het nu gaat om een vrijgezellenfeest in Wyoming, een familie-uitstapje of een verjaardagsfeestje met vrienden - deze schattenjacht in Wyoming zal van je volgende reis een onvergetelijke ervaring maken!

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum