TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Schattenjacht Waterbury

slechts
€ 12,99
p.p.
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer

Schattenjacht Waterbury (CT)

Met de schattenjacht in Waterbury wordt jouw vrijgezellenfeest, verjaardag of familie-uitstapje een interactief stadsavontuur!

+ Meer - Minder

Laat je meevoeren op een avontuur dat Waterbury nog nooit heeft meegemaakt! Een geheimzinnig middeleeuws manuscript, op de kop getikt tijdens een veiling door een kunstliefhebber, is de sleutel tot een verborgen verleden. De cryptische tekeningen en letterreeksen suggereren dat ze de weg wijzen naar een schat die al eeuwen op ontdekking wacht. De schattenjacht in Waterbury belooft spanning en sensatie waarvan je alleen maar kon dromen. Jullie zijn de uitverkorenen die als team de kostbare vondst aan het licht moeten brengen. De stad houdt haar adem in terwijl jullie de jacht op de schat openen!

Begin je schattenjacht in Waterbury

Zijn jullie klaar om de sleur van het dagelijks leven achter je te laten en in een spannend avontuur te duiken? Onze schattenjacht in Waterbury neemt jullie niet alleen mee door de schilderachtige straten van deze historische stad, maar ook in de diepten van een legendarische legende. Het enige wat je nodig hebt is een deelnamebewijs, een smartphone met internetverbinding en een groep dappere vrienden die de uitdagingen durven aan te gaan. De schattenjacht kan op elk moment beginnen – zijn jullie klaar om het mysterie te ontrafelen?

Rollenverdeling bij de schattenjacht in Waterbury

De schattenjacht in Waterbury start met een bijeenkomst op een centrale plek in de stad, misschien wel vlakbij het indrukwekkende Palace Theater of het historische Mattatuck Museum. Daar worden jullie ingewijd in de geheimen van het manuscript en kiezen jullie de rollen die jullie tijdens deze speurtocht zullen vervullen. Vast staat dat een van jullie de flair van een detective heeft, een ander de intuïtie van een avonturier en weer een ander het geduld van een raadselkenner. Iedereen zal een rol vinden die als gegoten zit.

De schattenjacht ontvouwt zich

Zodra de rollen zijn verdeeld, begint het echte avontuur. Jullie zullen door Waterbury zwerven, langs de adembenemende architectuur van de Basilica of the Immaculate Conception, gecodeerde boodschappen ontcijferen, complexe logische puzzels oplossen en speuren naar aanwijzingen die jullie dichter bij de schat brengen. Jullie smartphone verandert in een onmisbaar gereedschap, met onze gespecialiseerde app die jullie door de schattenjacht leidt. Jullie zullen virtuele contacten ondervragen, raadselachtige codecombinaties ontrafelen, objecten verzamelen en je veilig door de geheimen van Waterbury manoeuvreren.

Naarmate jullie dieper in het verhaal duiken, zal de schattenjacht in Waterbury jullie steeds verder in haar greep houden. En wie weet, misschien komen jullie, stap voor stap, dichter bij de verborgen schat die al eeuwen wacht op ontdekking. Zullen jullie degenen zijn die het raadsel van Waterbury oplossen en de schat opgraven die in de schaduwen van de geschiedenis verborgen ligt? Pak je ontdekkingsgeest in en ga op zoek – het avontuur wacht!

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Schattenjacht - Schattenjacht - de nieuwe digitale speurtocht van myCityHunt!
Startpunt/Doel Waterbury HX45+M2
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 3.5 km
 Taal Taal
 Geschikt voor > 8 jaar
 Datum elke dag
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw

Tickets Waterbury
Binnenkort beschikbaar

Koop cadeaubonnen

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Waterbury
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Waterbury speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Waterbury
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Waterbury
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Waterbury
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Waterbury
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Waterbury. Met de myCityHunt teamevenementen in Waterbury hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Waterbury maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Schattenjacht Waterbury

Schattenjacht Waterbury

Ben je klaar voor een spannende schattenjacht in Waterbury? Verzamel je vrienden of familie en ontdek samen Waterbury tijdens deze geweldige speurtocht!

De schattenjacht van myCityHunt in Waterbury combineert een speurtocht in Waterbury met een spannend mysterieverhaal! Beleef de fascinatie van een spannende schattenjacht door Waterbury. Tijdens onze schattenjacht in Waterbury duik je in een intrigerend mysterieverhaal. Ontrafel op verschillende plekken in het stadscentrum de achtergrond raadsels. Onderweg sturen we je via sms leuke uitdagingen zoals bijvoorbeeld foto- of actietaken. Om ze op te kunnen lossen, is wel creativiteit en teamwerk vereist. Of het nu gaat om een vrijgezellenfeest in Waterbury, een familie-uitstapje of een verjaardagsfeestje met vrienden - deze schattenjacht in Waterbury zal van je volgende reis een onvergetelijke ervaring maken!

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum