TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Schattenjacht Topeka

slechts
€ 12,99
p.p.
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer

Schattenjacht Topeka (KS)

Stadstour of stadsavontuur - waarom niet allebei? Tijdens de schattenjacht puzzel je je met veel plezier een weg door Topeka!

+ Meer - Minder

Laat je meevoeren op een avontuur dat de tijdsbarrières doorbreekt, midden in het hart van Topeka, Kansas. Een geheimzinnig middeleeuws document, pas geleden ontdekt door een kunstverzamelaar op een veiling, smeekt erom door jullie ontcijferd te worden met zijn mysterieuze schetsen en reeksen van letters. Misschien zijn ze wel de sleutel tot een lang verloren schat die ergens in Topeka verborgen is. Verzamel jullie nieuwsgierigheid en dapperheid en duik als een team in de schattenjacht in Topeka om het mysterie te ontrafelen en het kostbare artefact te onthullen!

Schattenjacht in Topeka: Een avontuur roept jullie!

Zijn jullie klaar om de verborgen hoekjes van Topeka te verkennen en deel uit te maken van een legendarisch verhaal? Onze interactieve schattenjacht in Topeka is geen simpel blokje om. Jullie zijn de sterren in een groots spel dat jullie langs de schilderachtige straten leidt, langs het statige Kansas State Capitol en de historische Ward-Meade Park. Gewapend met niets meer dan een smartphone en de bereidheid om puzzels op te lossen, zijn jullie geen gewone toeristen, maar dappere schattenjagers op een missie die jullie op elk moment kan betoveren.

Word de helden van jullie eigen schattenjacht

Wanneer jullie elkaar ontmoeten op een centraal punt in Topeka, misschien wel dichtbij de indrukwekkende Brown v. Board of Education National Historic Site, beginnen jullie met een briefing vol geheimen. Hier worden de rollen verdeeld: Wie heeft het scherpe oog van een detective, de durf van een ontdekkingsreiziger of de sluwheid van een codekraker? Op deze schattenjacht in Topeka vindt iedereen zijn roeping. Met deze rollen op zak zijn jullie klaar om de uitdagingen die voor jullie liggen aan te gaan.

De schattenjacht in Topeka: Een raadsel na het andere

De schattenjacht begint, en jullie worden de protagonisten in een misdaadverhaal dat zich over de hele stad uitstrekt. Jullie ontcijferen codes die net zo complex zijn als de paden in het prachtige Gage Park, en lossen logische puzzels op die jullie hersencellen doen vonken. Jullie smartphone verandert in het ultieme speurdersgereedschap - een moderne speurtocht die jullie in staat stelt om met virtuele contactpersonen te spreken, mysterieuze tekenreeksen te ontcijferen en Topeka in een heel nieuw licht te zien.

Terwijl jullie dieper in het verhaal duiken en de aanwijzingen jullie steeds dichter bij het doel brengen, voelen jullie de opwinding in de lucht. De schat van Topeka is binnen handbereik. Met elke stap die jullie zetten op deze schattenjacht, vermengt het verleden zich met het heden en worden jullie de helden van een verhaal dat nog lang herinnerd zal worden. Bereid je voor om geschiedenis te schrijven – op de schattenjacht in Topeka!

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Schattenjacht - Schattenjacht - de nieuwe digitale speurtocht van myCityHunt!
Startpunt/Doel 300 Ste. 359-W
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 3.9 km
 Taal Taal
 Geschikt voor > 8 jaar
 Datum elke dag
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw

Tickets Topeka
Binnenkort beschikbaar

Koop cadeaubonnen

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Topeka
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Topeka speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Topeka
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Topeka
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Topeka
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Topeka
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Topeka. Met de myCityHunt teamevenementen in Topeka hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Topeka maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Schattenjacht Topeka

Schattenjacht Topeka

Ben je klaar voor een spannende schattenjacht in Topeka? Verzamel je vrienden of familie en ontdek samen Topeka tijdens deze geweldige speurtocht!

De schattenjacht van myCityHunt in Topeka combineert een speurtocht in Topeka met een spannend mysterieverhaal! Beleef de fascinatie van een spannende schattenjacht door Topeka. Tijdens onze schattenjacht in Topeka duik je in een intrigerend mysterieverhaal. Ontrafel op verschillende plekken in het stadscentrum de achtergrond raadsels. Onderweg sturen we je via sms leuke uitdagingen zoals bijvoorbeeld foto- of actietaken. Om ze op te kunnen lossen, is wel creativiteit en teamwerk vereist. Of het nu gaat om een vrijgezellenfeest in Topeka, een familie-uitstapje of een verjaardagsfeestje met vrienden - deze schattenjacht in Topeka zal van je volgende reis een onvergetelijke ervaring maken!

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum