TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Schattenjacht Sioux City

slechts
€ 12,99
p.p.
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer

Schattenjacht Sioux City (IA)

Stadstour of stadsavontuur - waarom niet allebei? Tijdens de schattenjacht puzzel je je met veel plezier een weg door Sioux City!

+ Meer - Minder

In de bruisende omgeving van Sioux City, of zoals de Nederlanders zeggen, Sioux Stad, hangt een sfeer van mysterie en avontuur. Een recent door een lokale kunstverzamelaar aangekocht middeleeuws manuscript markeert het begin van een speurtocht die jullie langs de historische paden van de stad zal leiden. De cryptische tekeningen en letterreeksen in het document vormen een puzzel die smeekt om opgelost te worden. Volgens de legende ligt er een schat verborgen die al eeuwen wacht om ontdekt te worden – en nu is het jullie beurt om deze te vinden! Dus, laat de schattenjacht in Sioux Stad beginnen en onthul het kostbare artefact dat ergens in de stad ligt te dromen!

De schattenjacht in Sioux Stad – Een avontuur lonkt

Zijn jullie klaar om in een wereld te duiken waar geheimen en legendes de dienst uitmaken? Onze schattenjacht in Sioux Stad is meer dan een simpele wandeling door de stad; het is een uitnodiging om in de voetsporen van ontdekkingsreizigers te treden. Het enige wat je nodig hebt voor deze opwindende speurtocht is een ticket voor het avontuur, een smartphone met internet en een team van dappere metgezellen. Jullie kunnen op elk moment beginnen – zijn jullie klaar voor het raadselavontuur van jullie leven?

Karakters en puzzels – Jullie rollen in de schattenjacht

Bij de start van jullie schattenjacht in Sioux Stad verzamelen jullie je bij een historisch punt in de stad om de missie door te nemen. Het is tijd om de rollen te verdelen: wie heeft de scherpte van een detective? Wie heeft de moed van een echte avonturier? En wie is de puzzelmeester, de codekraker die ons naar de finish leidt? Voor iedereen is er een passende rol weggelegd in deze schattenjacht.

De rollen zijn verdeeld, en nu begint het meeslepende mysterie van de schattenjacht door Sioux Stad. Jullie bezoeken plaatsen met historische waarde zoals het Sergeant Floyd Monument en het Lewis and Clark Interpretive Center, lossen ingewikkelde logische puzzels op en volgen de sporen die de schat heeft achtergelaten. Jullie smartphone is een onmisbaar instrument: onze speciaal ontwikkelde app helpt jullie mysterieuze tekens te ontcijferen, virtuele contactpersonen te ondervragen en wijst jullie de weg door de stad.

Hoe dieper jullie in het verhaal duiken, hoe dichter jullie bij het doel komen. De schattenjacht in Sioux Stad brengt jullie niet alleen naar verborgen aanwijzingen, maar ook naar de poorten van het Orpheum Theatre, waar misschien wel de volgende cruciale hint op jullie wacht. Met elk opgelost raadsel wordt het beeld helderder, en de schat die al eeuwen op ontdekking wacht, kan ineens binnen handbereik zijn. Laat het spel beginnen en het avontuur dat jullie niet snel zullen vergeten!

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Schattenjacht - Schattenjacht - de nieuwe digitale speurtocht van myCityHunt!
Startpunt/Doel 4th Street 604
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 3.5 km
 Taal Taal
 Geschikt voor > 8 jaar
 Datum elke dag
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw

Tickets Sioux City
Binnenkort beschikbaar

Koop cadeaubonnen

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Sioux City
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Sioux City speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Sioux City
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Sioux City
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Sioux City
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Sioux City
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Sioux City. Met de myCityHunt teamevenementen in Sioux City hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Sioux City maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Schattenjacht Sioux City

Schattenjacht Sioux City

Ben je klaar voor een spannende schattenjacht in Sioux City? Verzamel je vrienden of familie en ontdek samen Sioux City tijdens deze geweldige speurtocht!

De schattenjacht van myCityHunt in Sioux City combineert een speurtocht in Sioux City met een spannend mysterieverhaal! Beleef de fascinatie van een spannende schattenjacht door Sioux City. Tijdens onze schattenjacht in Sioux City duik je in een intrigerend mysterieverhaal. Ontrafel op verschillende plekken in het stadscentrum de achtergrond raadsels. Onderweg sturen we je via sms leuke uitdagingen zoals bijvoorbeeld foto- of actietaken. Om ze op te kunnen lossen, is wel creativiteit en teamwerk vereist. Of het nu gaat om een vrijgezellenfeest in Sioux City, een familie-uitstapje of een verjaardagsfeestje met vrienden - deze schattenjacht in Sioux City zal van je volgende reis een onvergetelijke ervaring maken!

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum