TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Schattenjacht San Antonio

slechts
€ 12,99
p.p.
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer

Schattenjacht San Antonio (TX)

Stadstour of stadsavontuur - waarom niet allebei? Tijdens de schattenjacht puzzel je je met veel plezier een weg door San Antonio!

+ Meer - Minder

Laat je meevoeren naar een wereld vol mysterie en avontuur, waar de straten van Groot-San Antonio niet alleen verhalen over historie en cultuur, maar ook geheimen herbergen die smachten om door jullie ontsluierd te worden. De schattenjacht in Groot-San Antonio is zeker geen doorsnee bezigheid – het is een uitnodiging om de stad te ontdekken op manieren die je in je wildste dromen niet had kunnen voorstellen. Maak je klaar om deel te worden van een verhaal zo levendig en meeslepend, dat elke stap die je zet een echo van vervlogen tijden doet weerklinken.

Start jullie schattenjacht in Groot-San Antonio

Beeld je in dat je een hoofdrolspeler bent in een legende die zich ontvouwt langs de schilderachtige paden van het historische Alamo, waar ooit dappere helden hun verhalen achterlieten. Of doorkruis de bruisende routes van de River Walk terwijl je aanwijzingen ontcijfert die verborgen liggen tussen de waterpartijen en sierlijke bruggen. De schattenjacht in Groot-San Antonio biedt jullie de kans om in de huid te kruipen van onverschrokken ontdekkingsreizigers die de geheimen van een oud manuscript ontrafelen, leidend naar een onschatbaar artefact. Gewapend met niets meer dan een smartphone, een groepje dappere vrienden en een toegangskaartje tot het verleden, zijn jullie klaar om elk moment het avontuur aan te gaan.

Wie speelt welke rol in de schattenjacht?

Bij het startpunt aangekomen, wordt het serieus: wie heeft de scherpe blik van een speurneus? Wie bezit de moed van een ware avonturier? En wie is een geboren codekraker? In de schattenjacht in Groot-San Antonio vindt iedereen zijn ware roeping. De rollen zijn net zo gevarieerd als de straten van de stad en iedere deelnemer wordt een essentiële schakel in de ketting die naar succes leidt. De spanning stijgt naarmate jullie de raadsels van het manuscript ontrafelen – een speurtocht die jullie naar de meest verborgen hoekjes van Groot-San Antonio brengt.

De grote finale van de schattenjacht in Groot-San Antonio

Jullie odyssee voert langs de geheimen van de stad, voorbij de historische muren van de Spaanse missies die fluisterend hun verhalen delen en jullie aanwijzingen influisteren. Met elk opgelost raadsel en elke gekraakte code duiken jullie dieper in de schattenjacht en wordt jullie smartphone de sleutel die de poorten naar het verleden openbreekt. Jullie schattenjacht in Groot-San Antonio ontaardt in een race tegen de klok en de geschiedenis zelf, terwijl jullie dichterbij de plek komen waar de schat verborgen ligt. En wanneer jullie het laatste spoor volgen, zullen jullie beseffen dat de echte schat niet alleen het artefact is, maar ook de onvergetelijke herinneringen die jullie tijdens deze epische tocht door Groot-San Antonio hebben gecreëerd.

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Schattenjacht - Schattenjacht - de nieuwe digitale speurtocht van myCityHunt!
Startpunt/Doel 301 Travis Park
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 3.5 km
 Taal Taal
 Geschikt voor > 8 jaar
 Datum elke dag
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw

Tickets San Antonio
Binnenkort beschikbaar

Koop cadeaubonnen

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur San Antonio
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw San Antonio speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht San Antonio
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht San Antonio
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht San Antonio
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht San Antonio
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in San Antonio. Met de myCityHunt teamevenementen in San Antonio hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in San Antonio maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Schattenjacht San Antonio

Schattenjacht San Antonio

Ben je klaar voor een spannende schattenjacht in San Antonio? Verzamel je vrienden of familie en ontdek samen San Antonio tijdens deze geweldige speurtocht!

De schattenjacht van myCityHunt in San Antonio combineert een speurtocht in San Antonio met een spannend mysterieverhaal! Beleef de fascinatie van een spannende schattenjacht door San Antonio. Tijdens onze schattenjacht in San Antonio duik je in een intrigerend mysterieverhaal. Ontrafel op verschillende plekken in het stadscentrum de achtergrond raadsels. Onderweg sturen we je via sms leuke uitdagingen zoals bijvoorbeeld foto- of actietaken. Om ze op te kunnen lossen, is wel creativiteit en teamwerk vereist. Of het nu gaat om een vrijgezellenfeest in San Antonio, een familie-uitstapje of een verjaardagsfeestje met vrienden - deze schattenjacht in San Antonio zal van je volgende reis een onvergetelijke ervaring maken!

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum