TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Schattenjacht Sint-Gillis

slechts
€ 12,99
p.p.
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer

Busqueda del tesoro Saint-Gilles/Sint-Gillis

Stadstour of stadsavontuur - waarom niet allebei? Tijdens de schattenjacht puzzel je je met veel plezier een weg door Sint-Gillis!

+ Meer - Minder

Zet je schrap voor een avontuur dat je zintuigen prikkelt en je rechtstreeks naar het hart van Sint-Gillis leidt! Er ligt een schattenjacht in Sint-Gillis op jullie te wachten. Jullie worden onderdeel van een eeuwenoude sage die draait om een mysterieus middeleeuws manuscript, op de kop getikt door een lokale kunstverzamelaar. De cryptische tekeningen en letterreeksen die het bevat, zijn de sleutel tot een lang verborgen schat. Dit is jullie uitnodiging om de geheimen van Sint-Gillis te ontrafelen en het verborgen artefact te vinden – als een team van avonturiers dat geen enkele uitdaging uit de weg gaat!

Aanvang van de schattenjacht in Sint-Gillis

De schattenjacht in Sint-Gillis is geen simpel ommetje door de stad – het is een tijdreis naar het verleden, op smaak gebracht met de nieuwste technologie. Gewapend met niets meer dan een toegangsbewijs, je smartphone en een groep dappere vrienden aan je zij, sta je klaar om het mysterie te ontrafelen. Jullie zullen niet alleen de stad verkennen, maar ook in de huid kruipen van speurders die onderzoek doen in een wereld vol puzzels en geheimen. En weet je wat het leukste is? Jullie kunnen beginnen wanneer jullie maar willen!

Schattenjacht in Sint-Gillis: Rollen verdelen en strategie bepalen

Aan het begin van jullie schattenjacht in Sint-Gillis verzamelen jullie je op een iconische plek in de stad om samen het avontuur aan te gaan. Hier, misschien voor het statige Maison Communale of in de schaduw van de indrukwekkende Sint-Gilliskerk, verdelen jullie de rollen. Wie heeft het scherpe inzicht van een detective? Wie de vastberadenheid van een avonturier? Of het geduld van een puzzelkoning? Ieder van jullie zal een rol vinden die als gegoten zit.

Op jacht naar de schat: Een speurtocht door Sint-Gillis

Als de rollen eenmaal zijn verdeeld, begint de echte schattenjacht. Jullie staan voor uitdagingen die jullie logisch denkvermogen, teamwork en daadkracht op de proef stellen. Jullie smartphone transformeert in het belangrijkste gereedschap om gecodeerde berichten te kraken, lastige puzzels op te lossen en de schat te volgen. De schattenjacht leidt jullie naar de meest verborgen hoekjes en de meest fascinerende bezienswaardigheden van Sint-Gillis. Misschien moeten jullie wel een verborgen aanwijzing vinden in de buurt van het Horta-Museum, het meesterwerk van de Art Nouveau, of geheime tekens ontcijferen in de steegjes rond het Parvis de Saint-Gilles.

De schattenjacht in Sint-Gillis trekt jullie steeds verder in haar greep. Met elk opgelost raadsel en elke ontcijferde boodschap komen jullie dichter bij de schat. De straten van Sint-Gillis veranderen in een levend speelbord, waarop jullie de hoofdrolspelers zijn. Maak je klaar voor een ervaring die je nog lang zal heugen, terwijl jullie stap voor stap dichter bij het geheim komen en uiteindelijk de verborgen parel van Sint-Gillis aan het licht brengen!

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Schattenjacht - Schattenjacht - de nieuwe digitale speurtocht van myCityHunt!
Startpunt/Doel Maurice Van Meenenplein 2
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 3.5 km
 Taal Taal Taal Taal Taal Taal Taal
 Geschikt voor > 8 jaar
 Datum todos los días
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Sint-Gillis
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Sint-Gillis speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Sint-Gillis
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Sint-Gillis
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Sint-Gillis
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Sint-Gillis
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Sint-Gillis. Met de myCityHunt teamevenementen in Sint-Gillis hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Sint-Gillis maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Schattenjacht Sint-Gillis

Schattenjacht Sint-Gillis

Ben je klaar voor een spannende schattenjacht in Sint-Gillis? Verzamel je vrienden of familie en ontdek samen Sint-Gillis tijdens deze geweldige speurtocht!

De schattenjacht van myCityHunt in Sint-Gillis combineert een speurtocht in Sint-Gillis met een spannend mysterieverhaal! Beleef de fascinatie van een spannende schattenjacht door Sint-Gillis. Tijdens onze schattenjacht in Sint-Gillis duik je in een intrigerend mysterieverhaal. Ontrafel op verschillende plekken in het stadscentrum de achtergrond raadsels. Onderweg sturen we je via sms leuke uitdagingen zoals bijvoorbeeld foto- of actietaken. Om ze op te kunnen lossen, is wel creativiteit en teamwerk vereist. Of het nu gaat om een vrijgezellenfeest in Sint-Gillis, een familie-uitstapje of een verjaardagsfeestje met vrienden - deze schattenjacht in Sint-Gillis zal van je volgende reis een onvergetelijke ervaring maken!

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum