TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Schattenjacht Pittsburgh

slechts
€ 12,99
p.p.
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer

Schattenjacht Pittsburgh (PA)

Plezier en vrije tijd in de stad: met de schattenjacht in Pittsburgh, wordt je reis naar Pittsburgh een spannend stadsavontuur!

+ Meer - Minder

Laat je meevoeren naar een wereld vol mysterie en avontuur, midden in het kloppende hart van Pittsburgh! Een mysterieus middeleeuws manuscript, dat onlangs van eigenaar wisselde op een veiling, bevat de sleutel tot een verborgen schat die diep geworteld is in de geschiedenis van de stad. Het is hoog tijd dat jullie, dappere schattenjagers, de koppen bij elkaar steken om dit raadsel te ontrafelen. Word deel van de legende en ontdek wat eeuwenlang verborgen is gebleven – bereid je voor op de ultieme schattenjacht in Pittsburgh!

Begin je schattenjacht in Pittsburgh

Zijn jullie klaar voor een ongeëvenaard avontuur in Pittsburgh? Dan is onze schattenjacht per smartphone precies wat jullie nodig hebben! Duik hoofd eerst in een verhaal dat je op het puntje van je stoel houdt, en jaag op een schat die meer belooft dan goud en juwelen. Het enige wat je nodig hebt voor deze spannende expeditie is een ticket, een smartphone met internet en een team van dappere vrienden. Jullie bepalen zelf wanneer het perfecte moment is om te beginnen – de stad van bruggen en staalbaronnen wacht op jullie!

Speelrollen bij de schattenjacht in Pittsburgh

Eenmaal verzameld op een bruisend plein in Pittsburgh, begint het avontuur met een gezamenlijke briefing. Nu is het moment aangebroken om de rollen te verdelen. Wie heeft het scherpe inzicht van een detective? Wie heeft de durf van een ontdekkingsreiziger? Of wie is de codekraker die geen enigma onopgelost laat? Bij onze schattenjacht in Pittsburgh vindt iedereen zijn roeping. De rollen zijn divers en iedereen is een onmisbaar onderdeel van het team op zoek naar de verloren schat.

De schattenjacht in Pittsburgh ontvouwt zich

Met ieders rol duidelijk, start de speurtocht door de stad. Jullie worden uitgedaagd met opdrachten die al jullie vaardigheden op de proef stellen: ontcijfer mysterieuze codes, los ingewikkelde puzzels op en volg de sporen naar de iconische bezienswaardigheden van de stad, zoals de indrukwekkende Andy Warhol Bridge of de historische Duquesne Incline, die een spectaculair uitzicht biedt over de skyline van Pittsburgh. Jullie smartphone verandert in het krachtigste gereedschap van elke schattenjager – onze speciaal ontwikkelde app leidt jullie naar virtuele contacten, laat jullie raadselachtige tekenreeksen analyseren, objecten verzamelen en veilig door de straten navigeren.

Terwijl jullie je een weg banen door de schattenjacht, duiken jullie dieper in de boeiende geschiedenis van de stad. Al snel wordt het duidelijk dat de legendarische schat van Pittsburgh, misschien verborgen in de diepten van Point State Park of in de schaduwen van het historische Allegheny County Courthouse, binnen handbereik is. Laat de jacht beginnen en wees de eersten die het mysterie ontrafelen en de schat, die meer is dan slechts een verhaal, in handen krijgen!

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Schattenjacht - Schattenjacht - de nieuwe digitale speurtocht van myCityHunt!
Startpunt/Doel 39 Isabella St
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 3.5 km
 Taal Taal Taal
 Geschikt voor > 8 jaar
 Datum elke dag
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw

Tickets Pittsburgh
Binnenkort beschikbaar

Koop cadeaubonnen

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Pittsburgh
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Pittsburgh speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Pittsburgh
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Pittsburgh
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Pittsburgh
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Pittsburgh
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Pittsburgh. Met de myCityHunt teamevenementen in Pittsburgh hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Pittsburgh maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Schattenjacht Pittsburgh

Schattenjacht Pittsburgh

Ben je klaar voor een spannende schattenjacht in Pittsburgh? Verzamel je vrienden of familie en ontdek samen Pittsburgh tijdens deze geweldige speurtocht!

De schattenjacht van myCityHunt in Pittsburgh combineert een speurtocht in Pittsburgh met een spannend mysterieverhaal! Beleef de fascinatie van een spannende schattenjacht door Pittsburgh. Tijdens onze schattenjacht in Pittsburgh duik je in een intrigerend mysterieverhaal. Ontrafel op verschillende plekken in het stadscentrum de achtergrond raadsels. Onderweg sturen we je via sms leuke uitdagingen zoals bijvoorbeeld foto- of actietaken. Om ze op te kunnen lossen, is wel creativiteit en teamwerk vereist. Of het nu gaat om een vrijgezellenfeest in Pittsburgh, een familie-uitstapje of een verjaardagsfeestje met vrienden - deze schattenjacht in Pittsburgh zal van je volgende reis een onvergetelijke ervaring maken!

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum