TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Schattenjacht New York - Brooklyn

slechts
€ 12,99
p.p.
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer

Schattenjacht New York - Brooklyn (NY)

Plezier en vrije tijd in de stad: met de schattenjacht in New York City, wordt je reis naar New York City een spannend stadsavontuur!

+ Meer - Minder

Laat je meevoeren op een avontuur dat de tijdsgrenzen doorbreekt en je rechtstreeks naar het kloppende hart van New York - Brooklyn lanceert. Jullie zijn geen gewone toeristen, jullie zijn schatjagers op een missie die jullie moed, scherpzinnigheid en teamgeest op de proef stelt. Stap in een wereld waar geheimen om elke hoek schuilen en waar de geschiedenis zelf jullie bondgenoot wordt. De schattenjacht in New York - Brooklyn is geen simpele wandeling, het is een epische tocht door het verleden die jullie naar de meest verborgen hoekjes van deze legendarische stad brengt.

Start jullie schattenjacht in New York - Brooklyn

Zijn jullie klaar om je te storten op een ongeëvenaarde schattenjacht in New York - Brooklyn? Grijp je smartphone en verzamel een team van dappere ontdekkingsreizigers om je heen. In de schaduw van de indrukwekkende Brooklyn Bridge en de bruisende straten rond Prospect Park begint jullie speurtocht. Met elk raadsel dat jullie ontrafelen en elke uitdaging die jullie overwinnen, duiken jullie dieper in de boeiende wereld van Brooklyn. Het is een avontuur dat meer vraagt dan gewoon nieuwsgierigheid – jullie vindingrijkheid en vastberadenheid zijn essentieel om het mysterie te onthullen.

Kies jullie rollen voor de schattenjacht

Voordat jullie je in de wirwar van stedelijke legendes en historische puzzels storten, is het tijd om jullie rollen te verdelen. Wie heeft de scherpe ogen van een speurder, wie het onverschrokken hart van een avonturier? En wie heeft het geduld en de intelligentie om zelfs de meest ingewikkelde codes te kraken? Bij de schattenjacht in New York - Brooklyn is er voor iedereen een rol die past als een handschoen. Jullie individuele talenten worden de sleutels die de poorten naar verborgen schatten openen.

De finale van de schattenjacht in New York - Brooklyn

Terwijl jullie door de straten van Brooklyn zwerven, langs de historische bezienswaardigheden van Coney Island en de culturele rijkdommen van het Brooklyn Museum, wordt het web van aanwijzingen steeds dichter. Jullie schattenjacht in New York - Brooklyn brengt jullie naar plekken die jullie je niet hadden kunnen voorstellen en laat jullie verhalen beleven die net zo oud zijn als de stad zelf. Met elk opgelost raadsel, met elke gevonden aanwijzing, komen jullie dichter bij het doel van jullie dromen. En al snel zullen jullie realiseren dat de ware schat niet alleen uit goud en juwelen bestaat, maar uit de onvergetelijke herinneringen die jullie samen creëren.

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Schattenjacht - Schattenjacht - de nieuwe digitale speurtocht van myCityHunt!
Startpunt/Doel T Raymond Nutley Square
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 3.4 km
 Taal Taal
 Geschikt voor > 8 jaar
 Datum elke dag
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw

Tickets New York - Brooklyn
Binnenkort beschikbaar

Koop cadeaubonnen

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur New York - Brooklyn
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw New York - Brooklyn speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht New York - Brooklyn
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht New York - Brooklyn
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht New York - Brooklyn
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht New York - Brooklyn
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in New York - Brooklyn. Met de myCityHunt teamevenementen in New York - Brooklyn hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in New York - Brooklyn maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Schattenjacht New York - Brooklyn

Schattenjacht New York - Brooklyn

Ben je klaar voor een spannende schattenjacht in New York - Brooklyn? Verzamel je vrienden of familie en ontdek samen New York - Brooklyn tijdens deze geweldige speurtocht!

De schattenjacht van myCityHunt in New York - Brooklyn combineert een speurtocht in New York - Brooklyn met een spannend mysterieverhaal! Beleef de fascinatie van een spannende schattenjacht door New York - Brooklyn. Tijdens onze schattenjacht in New York - Brooklyn duik je in een intrigerend mysterieverhaal. Ontrafel op verschillende plekken in het stadscentrum de achtergrond raadsels. Onderweg sturen we je via sms leuke uitdagingen zoals bijvoorbeeld foto- of actietaken. Om ze op te kunnen lossen, is wel creativiteit en teamwerk vereist. Of het nu gaat om een vrijgezellenfeest in New York - Brooklyn, een familie-uitstapje of een verjaardagsfeestje met vrienden - deze schattenjacht in New York - Brooklyn zal van je volgende reis een onvergetelijke ervaring maken!

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum