TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Schattenjacht Jette

slechts
€ 12,99
p.p.
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer

Busqueda del tesoro Jette

Onze schattenjacht in Jette combineert beweging in de frisse lucht met een stadsavontuur in Jette!

+ Meer - Minder

Laten we een duik nemen in een avontuur dat jullie harten sneller doet kloppen en jullie zintuigen op scherp zet voor het buitengewone. De schilderachtige stad Jette, genesteld in het hart van België, vormt het decor voor een schattenjacht die de sporen volgt van een middeleeuws mysterie. Een kunstverzamelaar uit Jette heeft een raadselachtig manuscript verworven dat meer verbergt dan enkel vergeeld papier – het is een gids naar een schat die men al lang verloren waande. Jullie, dappere schattenjagers, zijn uitverkoren om dit mysterie te ontrafelen en het kostbare artefact te vinden. De schattenjacht in Jette staat op jullie te wachten!

Start jullie schattenjacht in Jette

Zijn jullie klaar om de geheimen van Jette te onthullen? Grijp dan jullie smartphones en duik in een avontuur dat veel meer in petto heeft dan een standaard stadstour. Dompel jezelf onder in een wereld vol legendes en ga op schattenjacht die jullie langs de meest charmante plekjes van de stad brengt. Misschien wel langs het statige Kasteel van Jette of door de groene oases van het Koning Boudewijnpark. Alles wat je nodig hebt voor de schattenjacht is een ticket, een smartphone met internet en een team van dappere kompanen. De schattenjacht in Jette kan op elk moment beginnen – zijn jullie klaar voor dit avontuur?

Kies jullie rollen voor de schattenjacht

Aan het begin van jullie schattenjacht in Jette krijgen jullie een briefing op een centrale plek, waar jullie je rollen kiezen. Wie heeft de arendsoog van een detective? Wie het hart van een ware avonturier? En wie kraakt zelfs de meest mysterieuze codes? Tijdens de schattenjacht in Jette komt iedereen tot zijn recht. Met gebundelde krachten en slimme koppen zijn jullie klaar om de geheimen van de stad te ontrafelen en de schat te achterhalen.

De speurtocht door Jette

Zodra de rollen zijn verdeeld, begint jullie speurtocht door Jette. Op de meest uiteenlopende plekken in de stad worden jullie uitgedaagd: gecodeerde boodschappen, ingewikkelde puzzels en verborgen aanwijzingen wachten erop door jullie ontdekt te worden. Jullie smartphone transformeert in het ultieme gereedschap van een schattenjager – een app die jullie niet alleen door de straten van Jette leidt, maar ook helpt bij het verzamelen van getuigenverklaringen en het interpreteren van mysterieuze tekens. Met elk opgelost raadsel komen jullie dichter bij het doel en de schat die misschien al snel in jullie handen kan zijn.

De schattenjacht in Jette is meer dan een spel – het is een avontuur dat jullie mee terugneemt naar het verleden en tegelijkertijd het heden vult met opwinding. Zijn jullie klaar om de verborgen schatten van Jette te ontdekken en deel uit te maken van een legende? Wacht dan niet langer en begin de schattenjacht die jullie en jullie team onvergetelijke momenten zal bezorgen!

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Schattenjacht - Schattenjacht - de nieuwe digitale speurtocht van myCityHunt!
Startpunt/Doel Jetselaan 292
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 3.5 km
 Taal Taal Taal Taal Taal Taal Taal
 Geschikt voor > 8 jaar
 Datum todos los días
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Jette
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Jette speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Jette
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Jette
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Jette
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Jette
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Jette. Met de myCityHunt teamevenementen in Jette hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Jette maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Schattenjacht Jette

Schattenjacht Jette

Ben je klaar voor een spannende schattenjacht in Jette? Verzamel je vrienden of familie en ontdek samen Jette tijdens deze geweldige speurtocht!

De schattenjacht van myCityHunt in Jette combineert een speurtocht in Jette met een spannend mysterieverhaal! Beleef de fascinatie van een spannende schattenjacht door Jette. Tijdens onze schattenjacht in Jette duik je in een intrigerend mysterieverhaal. Ontrafel op verschillende plekken in het stadscentrum de achtergrond raadsels. Onderweg sturen we je via sms leuke uitdagingen zoals bijvoorbeeld foto- of actietaken. Om ze op te kunnen lossen, is wel creativiteit en teamwerk vereist. Of het nu gaat om een vrijgezellenfeest in Jette, een familie-uitstapje of een verjaardagsfeestje met vrienden - deze schattenjacht in Jette zal van je volgende reis een onvergetelijke ervaring maken!

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum