TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Schattenjacht Hendrik-Ido-Ambacht

slechts
€ 12,99
p.p.
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer

Chasse au tresor Hendrik-Ido-Ambacht

Onze schattenjacht in Hendrik-Ido-Ambacht combineert beweging in de frisse lucht met een stadsavontuur in Hendrik-Ido-Ambacht!

+ Meer - Minder

Laat je meevoeren naar een wereld vol geheimen en legendes die in de steegjes van Hendrik-Ido-Ambacht op je liggen te wachten. Een kunstzinnige verzamelaar heeft onlangs een middeleeuws manuscript op de kop getikt, dat meer lijkt te zijn dan alleen maar vergeeld papier. Versleutelde boodschappen en raadselachtige tekeningen duiden op een schat die al eeuwenlang verborgen ligt. Jullie zijn uitverkoren om dit mysterie te ontrafelen en de verborgen rijkdommen van Hendrik-Ido-Ambacht te ontdekken. Bereid je voor op een schattenjacht die jullie teamgeest en scherpzinnigheid op de proef zal stellen!

Schattenjacht in Hendrik-Ido-Ambacht: Het avontuur begint

Zijn jullie klaar om de legendes te volgen en een legendarische schat te vinden? De schattenjacht in Hendrik-Ido-Ambacht is geen standaard wandeltocht, maar een avontuur dat jullie in de schoenen van detectives plaatst. Het enige wat je nodig hebt is een smartphone, een ticket voor de schattenjacht en een groep dappere vrienden. Of het nu overdag of 's nachts is, de schattenjacht in Hendrik-Ido-Ambacht staat op jullie te wachten, klaar om jullie mee te nemen naar een wereld vol mysteries en ontdekkingen.

De rollenverdeling: Wie zijn jullie in de schattenjacht?

Aan het begin van jullie schattenjacht in Hendrik-Ido-Ambacht komen jullie samen voor de briefing. Hier wordt bepaald wie van jullie het oog voor detail heeft, wie de leiding neemt en wie het talent heeft om zelfs de meest complexe codes te kraken. Iedereen in jullie team vindt zijn rol, of je nu de sporenzoeker, avonturier of codebreker bent. De schattenjacht in Hendrik-Ido-Ambacht is een spel waarbij iedereen de kans krijgt om een held te zijn.

De speurtocht door Hendrik-Ido-Ambacht

Eenmaal de rollen verdeeld, begint jullie schattenjacht. Door de kronkelende straten van Hendrik-Ido-Ambacht, langs historische pareltjes zoals de dorpskerk en het schilderachtige watermolenmuseum, lossen jullie puzzels op die jullie de weg wijzen. Jullie smartphone wordt een onmisbare gids die jullie door de schattenjacht leidt, terwijl jullie contact leggen met mysterieuze informanten en verborgen boodschappen ontcijferen. Elke aanwijzing brengt jullie dichter bij het doel, en de spanning stijgt bij elke stap die jullie dichter bij de schat van Hendrik-Ido-Ambacht brengen.

Het finale van de schattenjacht in Hendrik-Ido-Ambacht

Hoe dieper jullie in het verhaal duiken, hoe duidelijker het wordt dat de schat binnen handbereik ligt. De schattenjacht in Hendrik-Ido-Ambacht leidt jullie niet alleen naar de verborgen schatten van de stad, maar ook naar haar culturele parels. Misschien eindigt jullie reis aan de oevers van de Maas, waar de avondzon het water in een schitterende zee van goud verandert. Of vinden jullie het laatste stukje van de puzzel in de schaduw van de oude windmolen, die al eeuwenlang de geheimen van de stad bewaakt? Eén ding is zeker: de schattenjacht in Hendrik-Ido-Ambacht bezorgt jullie een avontuur dat jullie niet snel zullen vergeten.

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Schattenjacht - Schattenjacht - de nieuwe digitale speurtocht van myCityHunt!
Startpunt/Doel Kerkplein 13
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 3.5 km
 Taal Taal Taal Taal Taal Taal Taal
 Geschikt voor > 8 jaar
 Datum tous les jours
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Hendrik-Ido-Ambacht
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Hendrik-Ido-Ambacht speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Hendrik-Ido-Ambacht
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Hendrik-Ido-Ambacht
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Hendrik-Ido-Ambacht
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Hendrik-Ido-Ambacht
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Hendrik-Ido-Ambacht. Met de myCityHunt teamevenementen in Hendrik-Ido-Ambacht hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Hendrik-Ido-Ambacht maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Schattenjacht Hendrik-Ido-Ambacht

Schattenjacht Hendrik-Ido-Ambacht

Ben je klaar voor een spannende schattenjacht in Hendrik-Ido-Ambacht? Verzamel je vrienden of familie en ontdek samen Hendrik-Ido-Ambacht tijdens deze geweldige speurtocht!

De schattenjacht van myCityHunt in Hendrik-Ido-Ambacht combineert een speurtocht in Hendrik-Ido-Ambacht met een spannend mysterieverhaal! Beleef de fascinatie van een spannende schattenjacht door Hendrik-Ido-Ambacht. Tijdens onze schattenjacht in Hendrik-Ido-Ambacht duik je in een intrigerend mysterieverhaal. Ontrafel op verschillende plekken in het stadscentrum de achtergrond raadsels. Onderweg sturen we je via sms leuke uitdagingen zoals bijvoorbeeld foto- of actietaken. Om ze op te kunnen lossen, is wel creativiteit en teamwerk vereist. Of het nu gaat om een vrijgezellenfeest in Hendrik-Ido-Ambacht, een familie-uitstapje of een verjaardagsfeestje met vrienden - deze schattenjacht in Hendrik-Ido-Ambacht zal van je volgende reis een onvergetelijke ervaring maken!

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum