TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Schattenjacht Denver

slechts
€ 12,99
p.p.
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer

Schattenjacht Denver (CO)

Schattenjacht ontmoet hightech - ervaar de opwindende smartphone schattenjacht in Denver!

+ Meer - Minder

Laat je meevoeren naar de bruisende metropoolregio van Denver, waar avontuur en geschiedenis op jullie wachten, verborgen in de schaduwen van de Rocky Mountains. De lucht is doordrongen van de geest van pioniers en het gefluister van lang vervlogen tijden, klaar om door jullie ontrafeld te worden. In de levendige hoofdstad van Colorado kunnen jullie deel uitmaken van een spannende schattenjacht die jullie zintuigen verscherpt en jullie teamgeest doet oplaaien. Zijn jullie klaar om de geheimen van Denver te onthullen en een schat op te graven die al eeuwenlang verborgen ligt?

De schattenjacht in de metropoolregio Denver gaat van start

Beeld je in dat je een wereld vol raadsels en mysteries betreedt, recht in het hart van Denver. De schattenjacht in de metropoolregio Denver is jullie toegangsbewijs tot een avontuur dat jullie langs de historische straten leidt, langs het majestueuze Capitool en door het schilderachtige Denver City Park. Gewapend met niets meer dan jullie smartphone, worden jullie ontdekkingsreizigers in een moderne speurtocht die jullie de stad laat zien vanuit een compleet nieuw perspectief. Jullie moed en scherpzinnigheid worden op de proef gesteld terwijl jullie op zoek gaan naar een kostbaar artefact dat ergens in de metropoolregio Denver verborgen is.

De rolverdeling voor de schattenjacht

Voordat jullie je in de schattenjacht in de metropoolregio Denver storten, komen jullie samen voor een strategische briefing. Hier wordt bepaald wie van jullie als navigator de kronkelige paden van Denver zal ontcijferen en wie als historicus de verborgen verhalen van de stad tot leven wekt. Misschien ben jij wel de detective die onmisbaar is voor het oplossen van de cryptische boodschappen, of de archeoloog die de sporen van het verleden nagaat. In de schattenjacht in de metropoolregio Denver vindt iedereen zijn plek en is elke vaardigheid een waardevolle sleutel tot succes.

De schattenjacht in de metropoolregio Denver – Een avontuur wacht op jullie

De schattenjacht is nu in volle gang. Jullie zwerven door de levendige straten van Denver, lossen puzzels op die jullie naar de rand van het pittoreske Confluence Park en naar de poorten van het fascinerende Denver Art Museum leiden. Jullie telefoons veranderen in magische kompassen die jullie door de stedelijke geheimen navigeren. Elke aanwijzing brengt jullie dichter bij het doel, elke ontcijferde code maakt de schat van de metropoolregio Denver tastbaarder. Jullie zijn niet slechts deelnemers aan een schattenjacht, jullie zijn de hoofdrolspelers in een historisch drama dat zich in realtime ontvouwt.

Hoe dieper jullie in de geschiedenis duiken, des te duidelijker wordt het dat de schat van Denver meer is dan een materieel object. Het is de ervaring die jullie als team beleven, het plezier van het ontdekken en het gevoel deel uit te maken van iets groters. De schattenjacht in de metropoolregio Denver is niet zomaar een spel, het is een reis door de tijd die jullie en jullie vrienden voor altijd zal verbinden. Zijn jullie klaar om jullie naam in de annalen van de avonturiers te schrijven?

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Schattenjacht - Schattenjacht - de nieuwe digitale speurtocht van myCityHunt!
Startpunt/Doel Denver P2Q6+MR
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 3.5 km
 Taal Taal
 Geschikt voor > 8 jaar
 Datum elke dag
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw

Tickets Denver
Binnenkort beschikbaar

Koop cadeaubonnen

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Denver
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Denver speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Denver
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Denver
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Denver
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Denver
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Denver. Met de myCityHunt teamevenementen in Denver hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Denver maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Schattenjacht Denver

Schattenjacht Denver

Ben je klaar voor een spannende schattenjacht in Denver? Verzamel je vrienden of familie en ontdek samen Denver tijdens deze geweldige speurtocht!

De schattenjacht van myCityHunt in Denver combineert een speurtocht in Denver met een spannend mysterieverhaal! Beleef de fascinatie van een spannende schattenjacht door Denver. Tijdens onze schattenjacht in Denver duik je in een intrigerend mysterieverhaal. Ontrafel op verschillende plekken in het stadscentrum de achtergrond raadsels. Onderweg sturen we je via sms leuke uitdagingen zoals bijvoorbeeld foto- of actietaken. Om ze op te kunnen lossen, is wel creativiteit en teamwerk vereist. Of het nu gaat om een vrijgezellenfeest in Denver, een familie-uitstapje of een verjaardagsfeestje met vrienden - deze schattenjacht in Denver zal van je volgende reis een onvergetelijke ervaring maken!

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum