TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Schattenjacht Carbondale

slechts
€ 12,99
p.p.
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer

Schattenjacht Carbondale (IL)

Schattenjacht ontmoet hightech - ervaar de opwindende smartphone schattenjacht in Carbondale!

+ Meer - Minder

Laat de dagelijkse sleur achter je en spring in een avontuur dat je moed en scherpzinnigheid op de proef stelt! In de schaduwen van Carbondale, die bruisende stad in Illinois, ligt een mysterie verborgen dat smeekt om ontrafeld te worden door jullie. Een schattenjacht in Carbondale is geen doorsnee wandelingetje door de stad – het is een uitnodiging om in de voetsporen van ontdekkingsreizigers te treden en het onverwachte te verkennen. Zijn jullie klaar om het raadsel van een middeleeuws manuscript te ontcijferen en een schat te vinden die al eeuwen wacht op zijn herontdekking?

De schattenjacht in Carbondale gaat van start

Beeld je in dat je door de historische straten van Carbondale zwerft, langs de legendarische campus van Southern Illinois University, terwijl je je ogen openhoudt voor verborgen aanwijzingen. Jullie schattenjacht in Carbondale is veel meer dan een simpele speurtocht; het is een interactieve ervaring die jullie in de rol van detectives laat kruipen. Gewapend met een smartphone die een poort naar een andere wereld wordt, en een ticket dat jullie toegang geeft tot een mysterie, vormen jullie een team van avonturiers, klaar om het ondenkbare te trotseren. Jullie kunnen op elk moment beginnen – het avontuur ligt op jullie te wachten!

Rollenverdeling bij de schattenjacht

Aan het begin van jullie schattenjacht in Carbondale komen jullie samen op een centrale plek om elkaar te ontmoeten en de rollen te verdelen. Wie heeft de arendsogen van een spoorzoeker? Wie heeft het hart van een echte avonturier? En wie is de geboren codekraker onder jullie? Bij deze schattenjacht in Carbondale vindt iedereen zijn roeping. Jullie individuele talenten zijn de sleutel tot succes, en alleen als team kunnen jullie de geheimen ontrafelen die verborgen liggen achter gecodeerde berichten en mysterieuze tekens.

Het avontuur van de schattenjacht in Carbondale

Nu jullie je rollen hebben aangenomen, begint de echte uitdaging. Jullie schattenjacht leidt jullie naar de meest uiteenlopende plekken in Carbondale, van het schilderachtige Cedar Lake tot aan de historische Woodlawn Cemetery. Elke locatie heeft zijn eigen puzzels en uitdagingen. Jullie smartphone wordt een onmisbaar gereedschap dat jullie niet alleen door de stad leidt, maar ook de interactie met virtuele contactpersonen mogelijk maakt en helpt bij het analyseren van de geheimzinnige tekens. Met elk opgelost raadsel en elke gevonden aanwijzing duiken jullie dieper in het verhaal en komen jullie stap voor stap dichter bij de verloren schat.

Carbondale verwelkomt jullie met open armen en een avontuur dat jullie niet snel zullen vergeten. De schattenjacht in Carbondale is een reis vol spanning, teamwork en ontdekkingen. Zijn jullie er klaar voor om jullie namen in de annalen van de stad te schrijven als diegenen die de verloren schat hebben gevonden? Pak je nieuwsgierigheid en je ontdekkingszin in en laat het avontuur beginnen!

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Schattenjacht - Schattenjacht - de nieuwe digitale speurtocht van myCityHunt!
Startpunt/Doel South Poplar Street 303
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 3.5 km
 Taal Taal
 Geschikt voor > 8 jaar
 Datum elke dag
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw

Tickets Carbondale
Binnenkort beschikbaar

Koop cadeaubonnen

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Carbondale
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Carbondale speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Carbondale
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Carbondale
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Carbondale
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Carbondale
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Carbondale. Met de myCityHunt teamevenementen in Carbondale hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Carbondale maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Schattenjacht Carbondale

Schattenjacht Carbondale

Ben je klaar voor een spannende schattenjacht in Carbondale? Verzamel je vrienden of familie en ontdek samen Carbondale tijdens deze geweldige speurtocht!

De schattenjacht van myCityHunt in Carbondale combineert een speurtocht in Carbondale met een spannend mysterieverhaal! Beleef de fascinatie van een spannende schattenjacht door Carbondale. Tijdens onze schattenjacht in Carbondale duik je in een intrigerend mysterieverhaal. Ontrafel op verschillende plekken in het stadscentrum de achtergrond raadsels. Onderweg sturen we je via sms leuke uitdagingen zoals bijvoorbeeld foto- of actietaken. Om ze op te kunnen lossen, is wel creativiteit en teamwerk vereist. Of het nu gaat om een vrijgezellenfeest in Carbondale, een familie-uitstapje of een verjaardagsfeestje met vrienden - deze schattenjacht in Carbondale zal van je volgende reis een onvergetelijke ervaring maken!

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum