TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Moordspel Zaanstad

slechts
€ 12,99
p.p.
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer

Moordspel Zaanstad

Het moordspel in Zaanstad brengt je van station naar station, langs de mooiste bezienswaardigheden van Zaanstad.

+ Meer - Minder

In Zaanstad is er een mysterieuze moordzaak die de stad op zijn kop zet, en alleen een team met een uitzonderlijk speurneus kan de mist van misdaad doen opklaren. Er wordt een beroep gedaan op jullie als speciale onderzoekers om de donkere geheimen van deze stad te ontrafelen en de veiligheid van de burgers te herstellen. Tijdens het moordspel in Zaanstad kruipen jullie in de huid van doorgewinterde misdaadbestrijders – zijn jullie klaar om deze uitdaging aan te gaan?

Het moordspel in Zaanstad – Jullie missie in de stad van de windmolens

Wees gerust, tijdens het moordspel in Zaanstad staan jullie er niet alleen voor. Samen met vrienden en familie vormen jullie een onverslaanbaar onderzoeksteam dat de dader op het spoor komt. Jullie belangrijkste gereedschap is jullie smartphone, die jullie met GPS-ondersteuning door de straten van Zaanstad leidt. Jullie avontuur brengt jullie onder meer naar de historische Zaanse Schans, waar jullie ingewikkelde puzzels oplossen die verband kunnen houden met de misdaad. In tegenstelling tot een moorddiner in Zaanstad, zijn jullie actief betrokken bij het verhaal, verkennen jullie de stad in de buitenlucht en ervaren jullie Zaanstad vanuit een heel nieuw perspectief.

Het moordspel in Zaanstad – Rollenspel en puzzelplezier

Kijk hoe de myCityHunt-app jullie smartphones omtovert tot onmisbare tools voor speurders. Of jullie nu via een videochat met een getuige praten, stiekem gesprekken van verdachten afluisteren of virtueel geheime locaties onderzoeken – het moordspel in Zaanstad benut de multimediale mogelijkheden van jullie apparaten ten volle. Maar dat is niet alles, ook jullie eigen verborgen talenten komen aan het licht. Jullie nemen spannende rollen aan en trotseren de uitdagingen als detective, misdaadanalist of forensisch onderzoeker. Elk personage heeft zijn eigen taken, die jullie op jullie smartphones ontvangen en die zorgen voor afwisseling en spanning.

Het moordspel in Zaanstad – Ontdek het geheim van het Czaar Peterhuisje

Tijdens jullie onderzoek bij het moordspel in Zaanstad passeren jullie ook het Czaar Peterhuisje, een historische plek die mogelijk cruciale aanwijzingen bevat. Elke hoek, elke straat en elk gebouw in Zaanstad kan de sleutel zijn tot het oplossen van de zaak. Gebruik jullie speurvaardigheden, combineer de aanwijzingen slim en werp licht op deze donkere misdaadzaak. Zijn jullie klaar om Zaanstad te bevrijden van de schaduwen van criminaliteit en als ware helden van de stad naar voren te treden?

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Moordspel - Schattenjacht - de nieuwe digitale speurtocht van myCityHunt!
Startpunt/Doel gemeentehuis
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 3.5 km
 Taal Taal Taal Taal Taal Taal Taal
 Geschikt voor > 10 jaar
 Datum elke dag
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Zaanstad
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Zaanstad speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Zaanstad
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Zaanstad
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Zaanstad
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Zaanstad
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Zaanstad. Met de myCityHunt teamevenementen in Zaanstad hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Zaanstad maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Moordspel Zaanstad

Moordspel Zaanstad

In het moordspel Zaanstad los je met je team van rechercheurs een strafzaak op in Zaanstad. Koop nu kaartjes voor de misdaadrally!

Een onopgeloste moordzaak schudt Zaanstad door elkaar! Wie zit erachter? De politie staat voor een mysterie en vraagt om je hulp! Zoek moedige medestanders onder je vrienden en familie, start het moordspel Zaanstad op je smartphone en daar ga je! Samen speel je je een weg door de kronkelige steegjes en arresteert de misdaad in het moordspel in Zaanstad! Je mobiele telefoon fungeert als een universeel werktuig in deze moordmysterie: hij is je navigator en geeft je de laatste informatie over de zaak door middel van multimedia-inhoud. Tegelijkertijd los je er puzzel na puzzel op en zo kom je op het spoor van de dader. Waar wacht je nog op? Ga aan de slag en maak de stad weer veilig! Zaanstad rekent op je.

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

Is er een moordspel of een moorddiner in Zaanstad?

In Zaanstad kun je deelnemen aan een moordspel - wanneer en met wie je wilt! Ons moordspel is geen klassiek moorddiner, waarbij je op een door de organisator vastgestelde datum een toneelstuk bijwoont met een meergangenmaaltijd. Bij de misdaadrally van myCityHunt neem je zelf de regie in handen! Je bepaalt de plaats, de dag en de tijd en gaat zelf op jacht naar de dader. Je smartphone is je gids door Zaanstad en geeft je tegelijk alle informatie en raadsels over de perfide moord.

Meer informatie over het moordspel vind je hier: https://www.mycityhunt.nl/moordspel

Hoeveel kost een moordspel in Zaanstad?

Een klassiek moorddiner kost gewoonlijk tussen €50 en €100 per persoon. Bij het myCityHunt moordspel in Zaanstad koop je voor 12,99 € per persoon de kaartjes met een paar clicks in onze shop op https://www.mycityhunt.nl/tickets.

Op welke data kun je het moordspel spelen in Zaanstad?

Jij bepaalt op welke dag en hoe laat je zin hebt om het myCityHunt moordspel in Zaanstad te spelen! Koop gewoon een ticket op https://www.mycityhunt.nl/tickets, voer de ticketcode in de online browser van je smartphone in en ga aan de slag! Komt er iets tussen of koop je de kaartjes als cadeau? Geen probleem: je persoonlijke code voor de moordmysterie in Zaanstad is 6 maanden geldig.

Meer gebruikelijke vragen
Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum