TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Moordspel Rincon de la Victoria

slechts
€ 12,99
p.p.
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer

Krimispiel Rincon de la Victoria

Het moordspel in Rincón de la Victoria neemt je mee naar de mooiste plekjes van Rincón de la Victoria en dompelt je tegelijk onder in een misdaadverhaal!

+ Meer - Minder

Een mysterieuze moordzaak heeft de rustige kustplaats Rincón de la Victoria opgeschud en het is aan jullie om de speurneuzen op te zetten! De politie zit met de handen in het haar en jullie zijn de laatste hoop om de boel te ontrafelen. Tijdens het moordspel in Rincón de la Victoria kruipen jullie in de huid van scherpzinnige speurders – zijn jullie klaar om het mysterie op te lossen en de stad weer veilig te stellen?

Het moordspel in Rincón de la Victoria – Spannende onderzoeken aan de Costa del Sol

Wees gerust, bij het moordspel in Rincón de la Victoria staan jullie er niet alleen voor! Vrienden en familie zijn jullie steun en toeverlaat, en samen vormen jullie een onoverwinnelijk team. Gewapend met jullie smartphone, die jullie met GPS langs schilderachtige straatjes leidt, ontdekken jullie de grotten van Tesoro en het fort Bezmiliana, die een centrale rol spelen in dit moordspel. Op elke locatie lossen jullie pittige puzzels op en verzamelen jullie cruciale bewijzen om de dader op het spoor te komen. In tegenstelling tot een moorddiner in Rincón de la Victoria zijn jullie actief op pad, genieten jullie van de frisse zeelucht en bekijken jullie de stad vanuit een heel nieuw oogpunt.

Het moordspel in Rincón de la Victoria – Interactief avontuur met technologie

Verbaas je over hoe jullie smartphone verandert in een authentiek detective-instrument met de myCityHunt app! Of jullie nu getuigenverklaringen via een video-oproep verzamelen, verdachten stiekem afluisteren of virtuele locaties van geheime activiteiten onderzoeken – dit moordspel maakt volop gebruik van de multimediale mogelijkheden van jullie toestel. Het moordspel in Rincón de la Victoria brengt ook jullie verborgen talenten aan het licht! Jullie duiken in spannende rollen en trotseren de speurtocht als criminoloog, profiler of forensisch expert. Speciale opdrachten die bij jullie karakter passen, worden naar jullie telefoons gestuurd en zorgen voor een dynamische spelervaring die jullie op het puntje van je stoel houdt.

Het moordspel in Rincón de la Victoria – Ontdek de geheimen van de stad

Terwijl jullie het uitzichtpunt van El Cantal bezoeken en genieten van het adembenemende panorama, kunnen jullie zomaar op doorslaggevende aanwijzingen stuiten. Het moordspel in Rincón de la Victoria tovert de stad om tot een bruisend speelveld, waar jullie elk hoekje verkennen en misschien zelfs sporen vinden die tot nu toe over het hoofd zijn gezien. Elk spoor telt en alleen met gebundelde krachten zullen jullie de waarheid aan het licht kunnen brengen. Zijn jullie klaar om deze uitdaging aan te gaan en de vrede in Rincón de la Victoria te herstellen?

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Moordspel - Schattenjacht - de nieuwe digitale speurtocht van myCityHunt!
Startpunt/Doel Plaza Constitucion
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 3.5 km
 Taal Taal Taal Taal Taal Taal Taal
 Geschikt voor > 10 jaar
 Datum jederzeit
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Rincon de la Victoria
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Rincón de la Victoria speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Rincón de la Victoria
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Rincón de la Victoria
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Rincón de la Victoria
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Rincón de la Victoria
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Rincón de la Victoria. Met de myCityHunt teamevenementen in Rincón de la Victoria hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Rincón de la Victoria maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Moordspel Rincón de la Victoria

Moordspel Rincon de la Victoria

In het moordspel Rincón de la Victoria los je met je team van rechercheurs een strafzaak op in Rincón de la Victoria. Koop nu kaartjes voor de misdaadrally!

Een onopgeloste moordzaak schudt Rincón de la Victoria door elkaar! Wie zit erachter? De politie staat voor een mysterie en vraagt om je hulp! Zoek moedige medestanders onder je vrienden en familie, start het moordspel Rincón de la Victoria op je smartphone en daar ga je! Samen speel je je een weg door de kronkelige steegjes en arresteert de misdaad in het moordspel in Rincón de la Victoria! Je mobiele telefoon fungeert als een universeel werktuig in deze moordmysterie: hij is je navigator en geeft je de laatste informatie over de zaak door middel van multimedia-inhoud. Tegelijkertijd los je er puzzel na puzzel op en zo kom je op het spoor van de dader. Waar wacht je nog op? Ga aan de slag en maak de stad weer veilig! Rincón de la Victoria rekent op je.

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

Is er een moordspel of een moorddiner in Rincón de la Victoria?

In Rincón de la Victoria kun je deelnemen aan een moordspel - wanneer en met wie je wilt! Ons moordspel is geen klassiek moorddiner, waarbij je op een door de organisator vastgestelde datum een toneelstuk bijwoont met een meergangenmaaltijd. Bij de misdaadrally van myCityHunt neem je zelf de regie in handen! Je bepaalt de plaats, de dag en de tijd en gaat zelf op jacht naar de dader. Je smartphone is je gids door Rincón de la Victoria en geeft je tegelijk alle informatie en raadsels over de perfide moord.

Meer informatie over het moordspel vind je hier: https://www.mycityhunt.nl/moordspel

Hoeveel kost een moordspel in Rincón de la Victoria?

Een klassiek moorddiner kost gewoonlijk tussen €50 en €100 per persoon. Bij het myCityHunt moordspel in Rincón de la Victoria koop je voor 12,99 € per persoon de kaartjes met een paar clicks in onze shop op https://www.mycityhunt.nl/tickets.

Op welke data kun je het moordspel spelen in Rincón de la Victoria?

Jij bepaalt op welke dag en hoe laat je zin hebt om het myCityHunt moordspel in Rincón de la Victoria te spelen! Koop gewoon een ticket op https://www.mycityhunt.nl/tickets, voer de ticketcode in de online browser van je smartphone in en ga aan de slag! Komt er iets tussen of koop je de kaartjes als cadeau? Geen probleem: je persoonlijke code voor de moordmysterie in Rincón de la Victoria is 6 maanden geldig.

Meer gebruikelijke vragen
Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum