TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Moordspel Köniz

slechts
€ 12,99
p.p.
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer

Moordspel Köniz

Zwerf door de kronkelige steegjes van Köniz en wees de dader altijd een stap voor!

+ Meer - Minder

In het pittoreske Köniz is er een moordmysterie gaande dat de gemoederen flink bezighoudt. Een team van sluwe speurneuzen met een neus voor het oplossen van raadsels is hard nodig om de zaak op te helderen. Jullie vindingrijkheid wordt op de proef gesteld om de rust in Köniz te herstellen. Tijdens het moordspel kruipen jullie in de huid van detectives en gaan jullie deze spannende uitdaging aan. Zijn jullie klaar om in dit avontuur te duiken?

Verken Köniz tijdens het moordspel

Tijdens het moordspel in Köniz staan jullie er niet alleen voor. Vrienden en familie staan aan jullie zijde en samen vormen jullie een detective-eenheid die niet te verslaan is. Gewapend met jullie smartphone, die verandert in een essentieel gereedschap voor het onderzoek, banen jullie je een weg door de straten van Köniz. Jullie zoektocht brengt jullie langs iconische plekken zoals het Kasteel van Köniz en de Gurten – een park in het groen – die beide iets met de misdaad van doen kunnen hebben. Bij elke locatie lossen jullie pittige puzzels op en komen jullie stap voor stap dichter bij het ontrafelen van het misdrijf. Dit is anders dan bij een moorddiner in Köniz, want jullie zijn actief betrokken bij de gebeurtenissen, genieten van de frisse lucht en zien de stad vanuit een volledig nieuw oogpunt.

Moordspel in Köniz – Jullie rol als speurders wacht

Wees verbaasd over hoe de myCityHunt app jullie smartphone transformeert in een state-of-the-art speurdersgereedschap. Jullie kunnen getuigen ondervragen via video-oproepen, verdachte gesprekken afluisteren of virtueel geheime locaties verkennen. Het moordspel in Köniz maakt volop gebruik van de multimediale mogelijkheden van jullie mobiele metgezellen. Maar het draait niet alleen om de technologie; jullie kruipen in de huid van intrigerende personages en volbrengen de speurtocht in Köniz als rechercheur, profiler of forensisch expert. Op jullie mobieltjes verschijnen uitdagende taken die passen bij jullie rollen en het woord 'diversiteit' een nieuwe betekenis geven.

Het moordspel in Köniz – Zijn jullie de raadsels de baas?

Tijdens het moordspel in Köniz draait alles om teamgeest en creativiteit. Terwijl jullie de historische paden van het Kasteel van Köniz bewandelen of de groene velden van de Gurtenpark verkennen, verzamelen jullie aanwijzingen en leggen jullie stukje bij beetje de puzzel. Elke oplossing brengt jullie een stap dichter bij de dader. Zijn jullie er klaar voor om de uitdagingen aan te gaan en de moordenaar te vatten? Laat het spel beginnen en word deel van een onvergetelijk avontuur in het hart van Zwitserland!

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Moordspel - Schattenjacht - de nieuwe digitale speurtocht van myCityHunt!
Startpunt/Doel treinstation
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 3.5 km
 Taal Taal Taal Taal Taal Taal Taal
 Geschikt voor > 10 jaar
 Datum elke dag
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw
Highscore in Köniz
BOtjes 6.020 Punten
DeOasisBitches 4.410 Punten
TeamAnton 4.340 Punten
Clueless 3.280 Punten
Dafsy 3.240 Punten

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Köniz
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Köniz speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Köniz
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Köniz
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Köniz
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Köniz
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Köniz. Met de myCityHunt teamevenementen in Köniz hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Köniz maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Moordspel Köniz

Moordspel Köniz

In het moordspel Köniz los je met je team van rechercheurs een strafzaak op in Köniz. Koop nu kaartjes voor de misdaadrally!

Een onopgeloste moordzaak schudt Köniz door elkaar! Wie zit erachter? De politie staat voor een mysterie en vraagt om je hulp! Zoek moedige medestanders onder je vrienden en familie, start het moordspel Köniz op je smartphone en daar ga je! Samen speel je je een weg door de kronkelige steegjes en arresteert de misdaad in het moordspel in Köniz! Je mobiele telefoon fungeert als een universeel werktuig in deze moordmysterie: hij is je navigator en geeft je de laatste informatie over de zaak door middel van multimedia-inhoud. Tegelijkertijd los je er puzzel na puzzel op en zo kom je op het spoor van de dader. Waar wacht je nog op? Ga aan de slag en maak de stad weer veilig! Köniz rekent op je.

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

Is er een moordspel of een moorddiner in Köniz?

In Köniz kun je deelnemen aan een moordspel - wanneer en met wie je wilt! Ons moordspel is geen klassiek moorddiner, waarbij je op een door de organisator vastgestelde datum een toneelstuk bijwoont met een meergangenmaaltijd. Bij de misdaadrally van myCityHunt neem je zelf de regie in handen! Je bepaalt de plaats, de dag en de tijd en gaat zelf op jacht naar de dader. Je smartphone is je gids door Köniz en geeft je tegelijk alle informatie en raadsels over de perfide moord.

Meer informatie over het moordspel vind je hier: https://www.mycityhunt.nl/moordspel

Hoeveel kost een moordspel in Köniz?

Een klassiek moorddiner kost gewoonlijk tussen €50 en €100 per persoon. Bij het myCityHunt moordspel in Köniz koop je voor 12,99 € per persoon de kaartjes met een paar clicks in onze shop op https://www.mycityhunt.nl/tickets.

Op welke data kun je het moordspel spelen in Köniz?

Jij bepaalt op welke dag en hoe laat je zin hebt om het myCityHunt moordspel in Köniz te spelen! Koop gewoon een ticket op https://www.mycityhunt.nl/tickets, voer de ticketcode in de online browser van je smartphone in en ga aan de slag! Komt er iets tussen of koop je de kaartjes als cadeau? Geen probleem: je persoonlijke code voor de moordmysterie in Köniz is 6 maanden geldig.

Meer gebruikelijke vragen
Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum