TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Moordspel Keulen

4,8 (483)
slechts
€ 12,99
p.p.
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer

Moordspel Keulen

483 Klanten hebben deze tour beoordeeld: 4.8 uit 5 sterren

Zwerf door de kronkelige steegjes van Keulen en wees de dader altijd een stap voor!

+ Meer - Minder

In de schaduw van de majestueuze Keulse Dom en in de bruisende straten van het Belgisches Viertel, hangt een sluier van mysterie over Keulen. Een gerespecteerde zakenman is het slachtoffer geworden van een gruwelijke misdaad en alle aanwijzingen lijken dood te lopen. Het is tijd voor ware speurneuzen met een scherpe geest en een neus voor criminaliteit om dit raadsel te ontrafelen. De Keulse politie rekent op jullie om de dader te snappen en de rust in de stad te herstellen. Tijdens het moordspel in Keulen kruipen jullie in de huid van doorgewinterde detectives – zijn jullie klaar om deze uitdaging aan te gaan?

Het moordspel in Keulen – Spanning en teamwerk

Wees gerust, bij het moordspel in Keulen sta je er niet alleen voor. Je vrienden en familie staan aan je zijde en samen vormen jullie een detective-eenheid die niet te kloppen is. Als een team volgen jullie het spoor van de boosdoener die de stad op zijn kop heeft gezet. Jullie belangrijkste gereedschap? Jullie smartphones! Met behulp van GPS-navigatie worden jullie langs verschillende locaties in Keulen geleid die iets met de misdaad te maken hebben, zoals het historische stadhuis of de geheimzinnige oevers van de Rijn. Daar lossen jullie ingewikkelde puzzels op en komen jullie stap voor stap dichter bij de oplossing van de zaak. In tegenstelling tot een moorddiner in Keulen, waar je slechts toeschouwer bent, zijn jullie hier de hoofdrolspelers, actief op pad en ontdekken jullie Keulen vanuit een compleet nieuw oogpunt.

Het moordspel in Keulen – Jullie stad wordt de crime scene

De myCityHunt-app tovert jullie smartphones om in geavanceerde opsporingsapparaten. Of het nu gaat om een videoconferentie met een belangrijke getuige, het stiekem afluisteren van verdachten of het virtueel doorzoeken van schuilplaatsen – dit moordspel in Keulen haalt alles uit de kast wat jullie mobiele apparaten te bieden hebben. Maar het draait niet alleen om technologie; ook jullie vaardigheden zijn van cruciaal belang. Jullie duiken in boeiende rollen en trotseren de speurtocht door Keulen als detectives, profilers of forensisch experts. Op jullie smartphones ontvangen jullie uitdagende opdrachten die passen bij jullie karakters en het woord 'diversiteit' een nieuwe betekenis geven.

Het moordspel in Keulen – Jullie missie

Terwijl jullie de duistere geheimen van Keulen ontrafelen, worden jullie detectivevaardigheden op de proef gesteld. Elke hoek rond de Keulse Dom, elke brug over de Rijn kan de sleutel zijn tot het oplossen van het misdrijf. Bij het moordspel in Keulen zijn jullie niet slechts deelnemers, maar de regisseurs van jullie eigen misdaadverhaal. Vind samen de verborgen aanwijzingen, combineer de bewijzen en leg de puzzelstukjes aan elkaar om de dader te vangen. Zijn jullie er klaar voor om de uitdaging aan te gaan en Keulen te bevrijden van zijn criminele schaduwzijde? Het moordspel in Keulen wacht op jullie!

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Moordspel - Schattenjacht - de nieuwe digitale speurtocht van myCityHunt!
Startpunt/Doel Theo-Burauen-Platz
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 3.5 km
 Taal Taal Taal Taal Taal Taal Taal
 Geschikt voor > 10 jaar
 Datum elke dag
 Beoordeling 4,8/5 (483)
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw
Highscore in Keulen
Nichten 2.410 Punten
Olijfoli 2.390 Punten
Peterinas 2.310 Punten
Demupkes 1.950 Punten
TeamMariska 1.890 Punten

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Keulen
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Keulen speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Keulen
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Keulen
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Keulen
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Keulen
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Keulen. Met de myCityHunt teamevenementen in Keulen hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Keulen maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Moordspel Keulen

Moordspel Keulen

In het moordspel Keulen los je met je team van rechercheurs een strafzaak op in Keulen. Koop nu kaartjes voor de misdaadrally!

Een onopgeloste moordzaak schudt Keulen door elkaar! Wie zit erachter? De politie staat voor een mysterie en vraagt om je hulp! Zoek moedige medestanders onder je vrienden en familie, start het moordspel Keulen op je smartphone en daar ga je! Samen speel je je een weg door de kronkelige steegjes en arresteert de misdaad in het moordspel in Keulen! Je mobiele telefoon fungeert als een universeel werktuig in deze moordmysterie: hij is je navigator en geeft je de laatste informatie over de zaak door middel van multimedia-inhoud. Tegelijkertijd los je er puzzel na puzzel op en zo kom je op het spoor van de dader. Waar wacht je nog op? Ga aan de slag en maak de stad weer veilig! Keulen rekent op je.

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

Is er een moordspel of een moorddiner in Keulen?

In Keulen kun je deelnemen aan een moordspel - wanneer en met wie je wilt! Ons moordspel is geen klassiek moorddiner, waarbij je op een door de organisator vastgestelde datum een toneelstuk bijwoont met een meergangenmaaltijd. Bij de misdaadrally van myCityHunt neem je zelf de regie in handen! Je bepaalt de plaats, de dag en de tijd en gaat zelf op jacht naar de dader. Je smartphone is je gids door Keulen en geeft je tegelijk alle informatie en raadsels over de perfide moord.

Meer informatie over het moordspel vind je hier: https://www.mycityhunt.nl/moordspel

Hoeveel kost een moordspel in Keulen?

Een klassiek moorddiner kost gewoonlijk tussen €50 en €100 per persoon. Bij het myCityHunt moordspel in Keulen koop je voor 12,99 € per persoon de kaartjes met een paar clicks in onze shop op https://www.mycityhunt.nl/tickets.

Op welke data kun je het moordspel spelen in Keulen?

Jij bepaalt op welke dag en hoe laat je zin hebt om het myCityHunt moordspel in Keulen te spelen! Koop gewoon een ticket op https://www.mycityhunt.nl/tickets, voer de ticketcode in de online browser van je smartphone in en ga aan de slag! Komt er iets tussen of koop je de kaartjes als cadeau? Geen probleem: je persoonlijke code voor de moordmysterie in Keulen is 6 maanden geldig.

Meer gebruikelijke vragen
Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum