TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Moordspel Eindhoven

slechts
€ 12,99
p.p.
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer

Moordspel Eindhoven

In het moordspel in Eindhoven kun je de dader achter de tralies krijgen terwijl je de mooiste plekjes van het stadscentrum verkent.

+ Meer - Minder

Eindhoven wordt opgeschrikt door een misdaad die de stad in zijn greep houdt, en jullie zijn de laatste hoop! Een vooraanstaande zakenman is slachtoffer geworden van een gruwelijke daad en de aanwijzingen lopen dood. Het is tijd voor speciale onderzoekers met een neus voor misdaadmysteries! De politie rekent op jullie om de zaak op te lossen en de veiligheid in Eindhoven te herstellen. Tijdens het moordspel in Eindhoven transformeren jullie in heuse speurneuzen – zijn jullie klaar om deze uitdaging aan te gaan?

Het moordspel in Eindhoven – Spannende onderzoeken op historische plekken

Geen paniek, tijdens dit moordspel in Eindhoven staan jullie er niet alleen voor. Vrienden en familie staan paraat en samen vormen jullie een detective-eenheid die de zware crimineel op de hielen zit. Met een smartphone in de aanslag, die jullie via GPS door de stad gidst, verkennen jullie Eindhovense bezienswaardigheden die iets met de misdaad van doen kunnen hebben, zoals het Van Abbemuseum of de indrukwekkende Sint-Catharinakerk. Op elke locatie ontcijferen jullie puzzels en komen jullie dichter bij de oplossing van het mysterie. Met het moordspel in Eindhoven zijn jullie actief betrokken en beleven jullie de stad op een manier die je bij een moorddiner in Eindhoven niet snel zult ervaren.

Moordspel in Eindhoven – Een interactieve belevenis in de designstad

Jullie zullen versteld staan hoe de myCityHunt-app jullie smartphones omtovert tot ware detectivehulpmiddelen. Of het nu gaat om videogesprekken met getuigen, het stiekem afluisteren van verdachten of het virtueel verkennen van geheime locaties – dit moordspel in Eindhoven maakt volop gebruik van de multimediale mogelijkheden van jullie toestel. Maar het spel haalt ook verborgen talenten in jullie naar boven. Jullie kruipen in de huid van boeiende personages en trotseren de speurtocht door Eindhoven als criminoloog, profiler of forensisch expert. Daarbij krijgen jullie uitdagende opdrachten op jullie telefoons die bij jullie rol passen en het begrip 'diversiteit' een nieuwe invulling geven.

Moordspel in Eindhoven – Ontdek de misdaad en de stad

Terwijl jullie de straten van Eindhoven doorkruisen tijdens het moordspel, zijn jullie niet alleen getuige van een meeslepende misdaadzaak, maar worden jullie ook ontdekkers van de stedelijke cultuur en geschiedenis. Of jullie nu de innovatieve designs in Strijp-S onder de loep nemen of historische weetjes verzamelen in het Philips Museum, elke plek biedt jullie aanwijzingen en uitdagingen. Het moordspel in Eindhoven is een avontuur dat inzicht, teamwork en een speurdersinstinct vereist. Zijn jullie klaar om de geheimen van Eindhoven te ontrafelen en de dader in de kraag te vatten? Pak jullie detectivegereedschap en bereid je voor op een onvergetelijke speurtocht!

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Moordspel - Schattenjacht - de nieuwe digitale speurtocht van myCityHunt!
Startpunt/Doel stadhuis
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 3.5 km
 Taal Taal Taal Taal Taal Taal Taal
 Geschikt voor > 10 jaar
 Datum elke dag
 Beoordeling 5,0/5 (3)
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Eindhoven
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Eindhoven speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Eindhoven
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Eindhoven
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Eindhoven
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Eindhoven
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Eindhoven. Met de myCityHunt teamevenementen in Eindhoven hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Eindhoven maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Moordspel Eindhoven

Moordspel Eindhoven

In het moordspel Eindhoven los je met je team van rechercheurs een strafzaak op in Eindhoven. Koop nu kaartjes voor de misdaadrally!

Een onopgeloste moordzaak schudt Eindhoven door elkaar! Wie zit erachter? De politie staat voor een mysterie en vraagt om je hulp! Zoek moedige medestanders onder je vrienden en familie, start het moordspel Eindhoven op je smartphone en daar ga je! Samen speel je je een weg door de kronkelige steegjes en arresteert de misdaad in het moordspel in Eindhoven! Je mobiele telefoon fungeert als een universeel werktuig in deze moordmysterie: hij is je navigator en geeft je de laatste informatie over de zaak door middel van multimedia-inhoud. Tegelijkertijd los je er puzzel na puzzel op en zo kom je op het spoor van de dader. Waar wacht je nog op? Ga aan de slag en maak de stad weer veilig! Eindhoven rekent op je.

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

Is er een moordspel of een moorddiner in Eindhoven?

In Eindhoven kun je deelnemen aan een moordspel - wanneer en met wie je wilt! Ons moordspel is geen klassiek moorddiner, waarbij je op een door de organisator vastgestelde datum een toneelstuk bijwoont met een meergangenmaaltijd. Bij de misdaadrally van myCityHunt neem je zelf de regie in handen! Je bepaalt de plaats, de dag en de tijd en gaat zelf op jacht naar de dader. Je smartphone is je gids door Eindhoven en geeft je tegelijk alle informatie en raadsels over de perfide moord.

Meer informatie over het moordspel vind je hier: https://www.mycityhunt.nl/moordspel

Hoeveel kost een moordspel in Eindhoven?

Een klassiek moorddiner kost gewoonlijk tussen €50 en €100 per persoon. Bij het myCityHunt moordspel in Eindhoven koop je voor 12,99 € per persoon de kaartjes met een paar clicks in onze shop op https://www.mycityhunt.nl/tickets.

Op welke data kun je het moordspel spelen in Eindhoven?

Jij bepaalt op welke dag en hoe laat je zin hebt om het myCityHunt moordspel in Eindhoven te spelen! Koop gewoon een ticket op https://www.mycityhunt.nl/tickets, voer de ticketcode in de online browser van je smartphone in en ga aan de slag! Komt er iets tussen of koop je de kaartjes als cadeau? Geen probleem: je persoonlijke code voor de moordmysterie in Eindhoven is 6 maanden geldig.

Meer gebruikelijke vragen
Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum