TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Moordspel 's-Hertogenbosch

4,3 (18)
slechts
€ 12,99
p.p.
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer

Moordspel Den Bosch

18 Klanten hebben deze tour beoordeeld: 4.3 uit 5 sterren

In het moordspel in 's-Hertogenbosch kun je de dader achter de tralies krijgen terwijl je de mooiste plekjes van het stadscentrum verkent.

+ Meer - Minder

Een raadselachtige moordzaak heeft 's-Hertogenbosch op zijn grondvesten doen schudden en alleen een team van scherpe speurneuzen kan de stad van de misdaadgolf bevrijden. Een vooraanstaand zakenman is het slachtoffer geworden van een brute misdaad en alle sporen lijken in het niets op te lossen. Alleen onderzoekers met een neus voor mysterie kunnen hier uitkomst bieden. De politie heeft jullie geselecteerd om deze duistere zaak te ontrafelen en 's-Hertogenbosch weer veilig te stellen. Tijdens het moordspel in 's-Hertogenbosch kruipen jullie in de huid van ware speurders – zijn jullie klaar om deze uitdaging aan te gaan?

Het moordspel in 's-Hertogenbosch – Boeiende onderzoeken op historische plekken

Wees gerust, bij het moordspel in 's-Hertogenbosch sta je er niet alleen voor. Je vrienden en familie zijn je steun en toeverlaat en samen vormen jullie een dynamisch detective team op jacht naar de crimineel die 's-Hertogenbosch angst aanjaagt. Jullie belangrijkste gereedschap is jullie smartphone, die jullie met GPS-navigatie leidt in de zoektocht naar aanwijzingen. Bezoek de plaats delict, de historische kanalen van De Binnendieze en misschien zelfs de indrukwekkende Sint-Janskathedraal, die allemaal met de misdaad verbonden kunnen zijn. Op elke locatie lossen jullie pittige puzzels op en komen zo stap voor stap dichter bij het oplossen van de zaak. In tegenstelling tot een moorddiner in 's-Hertogenbosch zijn jullie actief betrokken bij de actie, verkennen jullie de stad in de buitenlucht en zien 's-Hertogenbosch met compleet nieuwe ogen.

Het interactieve moordspel in 's-Hertogenbosch – Speurwerk met een vleugje plezier

Jullie zullen versteld staan hoe de myCityHunt app jullie smartphones omtovert tot ware speurtools! Of je nu via video met een getuige praat, verdachten stiekem afluistert of virtueel op geheime locaties rondsnuffelt – dit interactieve moordspel maakt volledig gebruik van de multimediale mogelijkheden van jullie telefoons. Maar het moordspel in 's-Hertogenbosch daagt ook jullie en jullie teamleden uit! Jullie duiken in spannende rollen en gaan de uitdaging van de speurtocht door 's-Hertogenbosch aan als rechercheur, forensisch analist of patholoog. Op jullie mobieltjes ontvangen jullie uitdagende opdrachten die passen bij jullie karakters en het begrip "veelzijdigheid" naar een hoger niveau tillen.

Teamwerk bij het moordspel in 's-Hertogenbosch – Samen het mysterie ontrafelen

Bij het moordspel in 's-Hertogenbosch zijn jullie meer dan toeschouwers – jullie zijn de hoofdrolspelers in een meeslepende moordzaak die jullie logisch denkvermogen, combinatie skills en teamwork op de proef stelt. Of het nu in de schaduw van de gotische Sint-Janskathedraal is of langs de schilderachtige oevers van De Binnendieze, overal in de stad kunnen cruciale aanwijzingen verborgen liggen. Zijn jullie klaar om de uitdagingen aan te gaan en 's-Hertogenbosch te beschermen tegen het onbekende? Pak je detectivegereedschap en voeg je bij het moordspel in 's-Hertogenbosch om het geheim te onthullen!

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Moordspel - Schattenjacht - de nieuwe digitale speurtocht van myCityHunt!
Startpunt/Doel stadhuis
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 3.5 km
 Taal Taal Taal Taal Taal Taal Taal
 Geschikt voor > 10 jaar
 Datum elke dag
 Beoordeling 4,3/5 (18)
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw
Highscore in 's-Hertogenbosch
BOtjes 6.020 Punten
DeOasisBitches 4.410 Punten
TeamAnton 4.340 Punten
Clueless 3.280 Punten
Dafsy 3.240 Punten

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur 's-Hertogenbosch
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw 's-Hertogenbosch speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht 's-Hertogenbosch
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht 's-Hertogenbosch
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht 's-Hertogenbosch
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht 's-Hertogenbosch
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in 's-Hertogenbosch. Met de myCityHunt teamevenementen in 's-Hertogenbosch hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in 's-Hertogenbosch maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Moordspel 's-Hertogenbosch

Moordspel 's-Hertogenbosch

In het moordspel 's-Hertogenbosch los je met je team van rechercheurs een strafzaak op in 's-Hertogenbosch. Koop nu kaartjes voor de misdaadrally!

Een onopgeloste moordzaak schudt 's-Hertogenbosch door elkaar! Wie zit erachter? De politie staat voor een mysterie en vraagt om je hulp! Zoek moedige medestanders onder je vrienden en familie, start het moordspel 's-Hertogenbosch op je smartphone en daar ga je! Samen speel je je een weg door de kronkelige steegjes en arresteert de misdaad in het moordspel in 's-Hertogenbosch! Je mobiele telefoon fungeert als een universeel werktuig in deze moordmysterie: hij is je navigator en geeft je de laatste informatie over de zaak door middel van multimedia-inhoud. Tegelijkertijd los je er puzzel na puzzel op en zo kom je op het spoor van de dader. Waar wacht je nog op? Ga aan de slag en maak de stad weer veilig! 's-Hertogenbosch rekent op je.

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

Is er een moordspel of een moorddiner in 's-Hertogenbosch?

In 's-Hertogenbosch kun je deelnemen aan een moordspel - wanneer en met wie je wilt! Ons moordspel is geen klassiek moorddiner, waarbij je op een door de organisator vastgestelde datum een toneelstuk bijwoont met een meergangenmaaltijd. Bij de misdaadrally van myCityHunt neem je zelf de regie in handen! Je bepaalt de plaats, de dag en de tijd en gaat zelf op jacht naar de dader. Je smartphone is je gids door 's-Hertogenbosch en geeft je tegelijk alle informatie en raadsels over de perfide moord.

Meer informatie over het moordspel vind je hier: https://www.mycityhunt.nl/moordspel

Hoeveel kost een moordspel in 's-Hertogenbosch?

Een klassiek moorddiner kost gewoonlijk tussen €50 en €100 per persoon. Bij het myCityHunt moordspel in 's-Hertogenbosch koop je voor 12,99 € per persoon de kaartjes met een paar clicks in onze shop op https://www.mycityhunt.nl/tickets.

Op welke data kun je het moordspel spelen in 's-Hertogenbosch?

Jij bepaalt op welke dag en hoe laat je zin hebt om het myCityHunt moordspel in 's-Hertogenbosch te spelen! Koop gewoon een ticket op https://www.mycityhunt.nl/tickets, voer de ticketcode in de online browser van je smartphone in en ga aan de slag! Komt er iets tussen of koop je de kaartjes als cadeau? Geen probleem: je persoonlijke code voor de moordmysterie in 's-Hertogenbosch is 6 maanden geldig.

Meer gebruikelijke vragen
Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum