TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Xmas Adventure Alhaurin de la Torre

slechts
€ 12,99
p.p.
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer

Avventura natalizia Alhaurin de la Torre

Ervaar met onze spannende kerstspeurtocht Alhaurín de la Torre op een geheel nieuwe manier! Perfect voor vrienden en familie.

+ Meer - Minder

Pop de champagne maar open, avonturiers van Alhaurín de la Torre, want er is iets spannends aan de hand dat jullie harten sneller zal doen kloppen! Een geheimzinnige schatkaart is opgedoken, gecreëerd door de vaardige handen van een lokale ondernemer die nu van zijn welverdiende pensioen geniet. Zijn belofte klinkt als een nostalgisch liedje: de winnaar die als eerste de finish haalt in deze raadselmarathon, zal beloond worden met een schat die je ogen zal doen stralen. Maar sta eens stil en vraag je af waarom deze kaart zo feestelijk is versierd en de geest van kerst uitademt. Waarom zou deze gulle gever zijn aanzienlijke fortuin willen delen terwijl hij nog leeft? Bundel jullie krachten en doorkruis het winterse Alhaurín de la Torre om het mysterie van deze kerstelijke speurtocht te ontrafelen!

Xmas Adventure: Een kerstelijke speurtocht in Alhaurín de la Torre

De betoverend versierde straten van Alhaurín de la Torre nodigen jullie uit om ze te ontdekken tijdens een kerstelijke speurtocht. Gewapend met de geheimzinnige kaart zullen jullie je een weg puzzelen door de schilderachtige oude stad, langs de imposante kerk San Sebastián en de verleidelijke Jardín Oriental Bienquerido. Elk opgelost raadsel brengt jullie dichter bij het doel. Laat de kerstverhalen jullie gids zijn in dit avontuur. Zijn jullie klaar om de uitdaging aan te gaan en de concurrentie achter jullie te laten?

Kerstfeest in Alhaurín de la Torre: Een feest voor de zintuigen

Vorm een onverslaanbaar team met vrienden of familie en duik in de kerstelijke speurtocht van Alhaurín de la Torre. Een schat van onschatbare waarde ligt misschien al op jullie te wachten. Jullie avontuur kan op elk moment beginnen – het enige wat jullie nodig hebben is een ticket, een smartphone met internetverbinding en een onwankelbare teamgeest. Als jullie onderweg nieuwe energie nodig hebben, doe dan gerust een tussenstop bij een van de verleidelijke kramen van de kerstmarkt of in een van de gezellige cafés van de stad. Maar vergeet nooit dat de schat van jullie dromen ergens in Alhaurín de la Torre op jullie wacht!

De ultieme speurtocht voor jullie kerstfeest in Alhaurín de la Torre

Wat is een kerstfeest in Alhaurín de la Torre zonder een spannend Xmas Adventure? Deze interactieve speurtocht is de perfecte aanvulling op jullie culinaire kerstviering. Het combineert alles wat je hartje begeert: plezier, teambuilding en een feestelijke sfeer. Geef je collega's een onvergetelijke afsluiting van het jaar en voeg onze kerstelijke speurtocht toe als hoogtepunt van jullie feest. Laat de spellen beginnen en geniet met volle teugen van het feest der liefde!

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Xmas Adventure - Schattenjacht - de nieuwe digitale speurtocht van myCityHunt!

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Alhaurin de la Torre
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Alhaurín de la Torre speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Alhaurín de la Torre
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Alhaurín de la Torre
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Alhaurín de la Torre
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Alhaurín de la Torre
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Alhaurín de la Torre. Met de myCityHunt teamevenementen in Alhaurín de la Torre hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Alhaurín de la Torre maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Xmas Adventure Alhaurín de la Torre

Xmas Adventure Alhaurin de la Torre

De kerstspeurtocht in Alhaurín de la Torre! Puzzel je als team een weg door het winterse Alhaurín de la Torre op jacht naar de kerstschat!

Kersttijd is spelletjestijd! Ervaar de gameplay van een speurtocht in combinatie met de unieke kerstsfeer - en dit alles in de frisse lucht! Samen met je vrienden of familie ga jij op speurtocht in Alhaurín de la Torre. Uitgerust met je smartphone en vindingrijkheid, zul je geheime aanwijzingen vinden, kerstraadsels oplossen en de magie van de pre-kerstfestiviteiten in Alhaurín de la Torre ervaren. Maar let op: ook andere schatzoekers zijn op jacht naar de geheime kerstschat! Lukt het jou en je medeconcurrenten om die als eerste te vinden?";

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum