TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Escape Game Alhaurin de la Torre

slechts
€ 12,99
p.p.
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer

Escape Game Alhaurin de la Torre

Ervaar spanning en sensatie tijdens een Escape Game in Alhaurín de la Torre! Ook perfect voor vrijgezellenfeesten!

+ Meer - Minder

Laat je meeslepen in de wereld van geheime agenten en beleef een avontuur dat je hart sneller doet kloppen. In het Escape Game in Alhaurín de la Torre worden jullie de hoofdrolspelers in jullie eigen spionagefilm, en het decor is niets minder dan de schilderachtige stad Alhaurín de la Torre zelf. Gewapend met een smartphone zijn jullie de laatste verdedigingslinie tegen genadeloze criminelen die dreigen de wereld in chaos te storten. Alleen jullie en jullie speciale eenheid kunnen hen stoppen!

Het avontuur begint: Escape Game in Alhaurín de la Torre

Stel je voor hoe je op historische plekken zoals de Jardín Oriental Bienquerido of de kerk van San Sebastián je tegenstanders op de hielen zit. Deze bezienswaardigheden van Alhaurín de la Torre veranderen in het decor van een zinderend spel, waarbij jullie met scherpzinnigheid en moed de geheime schuilplaats van de vijand moeten vinden. Jullie smartphones zijn de poort naar een wereld vol puzzels en uitdagingen die jullie door de stad leiden en helpen om het dreigende gevaar af te wenden. Elk opgelost raadsel brengt jullie een stap dichter bij jullie doel – de wereld redden.

Escape Game Teamwork: Samen tegen de misdaad

In tegenstelling tot een escape room in Alhaurín de la Torre, zijn jullie niet opgesloten in één kamer, maar hebben jullie de vrijheid om de hele stad als jullie speelveld te gebruiken. Jullie team van dappere agenten werkt zij aan zij om de boodschappen van het hoofdkwartier te ontcijferen en de missies te volbrengen. Maar pas op: niet elke informant is te vertrouwen, en sommige sporen kunnen misleidend zijn. Blijf alert, trek de juiste conclusies en bovenal: vertrouw niemand blindelings!

Technologie ontmoet traditie: Escape Game met een moderne twist

Het Escape Game in Alhaurín de la Torre combineert de nieuwste technologie met de traditionele speurtocht. Jullie smartphone verandert in een interactief instrument dat jullie met video's, minigames en andere features direct in het avontuur betrekt. Besluip vijandige spionnen, win informanten voor jullie kant en gebruik jullie vaardigheden om de schurken te stoppen. In het Escape Game in Alhaurín de la Torre zijn jullie niet slechts deelnemers, maar schrijven jullie je eigen verhaal. Duik in de strijd en verzeker jezelf van een plek op de highscorelijst van Alhaurín de la Torre en toegang tot jullie persoonlijke fotogalerij.

Ben je klaar voor het avontuur van je leven? Haal dan je tickets voor het Escape Game in Alhaurín de la Torre en maak van de stad jullie persoonlijke outdoor escape room. Laat de gevels van de stad het podium zijn van jullie heldendaden en bewijs dat jullie het in je hebben om ware meesteragenten te zijn!

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Escape Game - Schattenjacht - de nieuwe digitale speurtocht van myCityHunt!
Startpunt/Doel gemeentehuis
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 3.3 km
 Taal Taal Taal Taal Taal Taal Taal
 Geschikt voor > 16 jaar
 Datum elke dag
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Alhaurin de la Torre
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Alhaurín de la Torre speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Alhaurín de la Torre
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Alhaurín de la Torre
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Alhaurín de la Torre
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Alhaurín de la Torre
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Alhaurín de la Torre. Met de myCityHunt teamevenementen in Alhaurín de la Torre hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Alhaurín de la Torre maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Escape Game Alhaurín de la Torre

Escape Game Alhaurin de la Torre

Ben jij op zoek naar een vrijetijdsbesteding in Alhaurín de la Torre dateen escape game en een speurtocht in Alhaurín de la Torrecombineert? Dan is onze outdoor escape game in Alhaurín de la Torre is echt iets voor jou!

De escape game van myCityHunt in Alhaurín de la Torre combineert een speurtocht in Alhaurín de la Torre met een spannend mysterieverhaal! Beleef de fascinatie van een spannende escape game door Alhaurín de la Torre. Tijdens onze escape game in Alhaurín de la Torre duik je in een intrigerend mysterieverhaal. Ontrafel op verschillende plekken in het stadscentrum de achtergrond raadsels. Onderweg sturen we je via sms leuke uitdagingen zoals bijvoorbeeld foto- of actietaken. Om ze op te kunnen lossen, is wel creativiteit en teamwerk vereist. Of het nu gaat om een vrijgezellenfeest in Alhaurín de la Torre, een familie-uitstapje of een verjaardagsfeestje met vrienden - deze escape game in Alhaurín de la Torre zal van je volgende reis een onvergetelijke ervaring maken!

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

🗺️ Is er in Alhaurín de la Torre een Escape Room?

Het is nu mogelijk om in Alhaurín de la Torre een Escape Game in de buitenlucht te spelen!

In tegenstelling tot een klassieke Escape Room, waar spelers in een kleine kamer worden opgesloten, vindt de Escape Game van myCityHunt in Alhaurín de la Torre plaats in de frisse lucht. Net als bij een speurtocht lossen de spelers op verschillende stopplaatsen in het centrum van Alhaurín de la Torre lastige puzzels op. De navigatie en het oplossen van de puzzels gebeurt digitaal op de smartphones van de spelers.

Meer informatie over het proces vind je hier: https://www.mycityhunt.nl/hoe-werkt-het.

Wat kost een Escape Game in Alhaurín de la Torre?

Een indoor Escape Room in Alhaurín de la Torre kost meestal tussen de € 90 en € 150 voor 2 tot 6 personen.

Met 12.99 € per persoon is de Outdoor Escape Game in Alhaurín de la Torre van myCityHunt niet alleen goedkoper, het wordt ook per persoon in rekening gebracht. Voor twee personen is de totaalprijs bijvoorbeeld slechts 25.98 €, voor vijf personen 64.95 €, enzovoort.

Tickets kunnen online in de ticketwinkel via https://www.mycityhunt.nl/tickets worden geboekt.

📆 Op welke data kan er gespeeld worden?

De Escape Game in Alhaurín de la Torre van myCityHunt kan op elk moment worden gespeeld! Als je een kaartje hebt, kun je binnen zes maanden op elke dag en op elk moment spelen! Je kunt tickets in de online ticketwinkel via https://www.mycityhunt.nl/tickets boeken.

Meer gebruikelijke vragen
Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum