TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Escape Game Zoetermeer

slechts
€ 12,99
p.p.
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer

Escape Game Zoetermeer

Escape Game in Zoetermeer - het perfecte idee voor vrijgezellenfeesten, verjaardagen of familie-uitstapjes naar Zoetermeer!

+ Meer - Minder

Zet je schrap, want de toekomst van onze planeet rust op jullie schouders! In het Escape Game van Zoetermeer transformeren jullie in superhelden die een wereld vol intriges en gevaren trotseren, net als James Bond en Jason Bourne. De straten van Zoetermeer vormen het decor waar jullie achter meedogenloze schurken aangaan die het machtsbalans dreigen te kantelen. Gewapend met jullie smartphones en een dosis scherpzinnigheid en moed gaan jullie de strijd aan om het kwaad een halt toe te roepen. Jullie zijn de laatste bastion tegen de chaos!

Op avontuur in het kloppend hart van Zoetermeer

Het Escape Game neemt jullie mee op een spannende tocht door de levendige straten van Zoetermeer. Jullie team van dappere agenten wordt onmisbaar in deze race tegen de klok. Het smartphone transformeert in jullie meest waardevolle gereedschap, leidend naar geheime locaties waar jullie aanwijzingen verzamelen en puzzels oplossen. Het Stadshart, de bruisende kern van Zoetermeer, dient als het podium voor jullie missies terwijl jullie je een weg banen door een web van informatie en opdrachten. Elke oproep kan een plot twist betekenen, maar pas op: niet elke informant is te vertrouwen. Blijf alert, trek de juiste conclusies en bovenal: vertrouw niemand op zijn blauwe ogen!

Ontsluier de geheimen van Zoetermeer

In tegenstelling tot een Escape Room zijn jullie bij dit Escape Game niet opgesloten tussen vier muren. De hele stad wordt jullie speelveld! Het enige technische snufje dat jullie nodig hebben voor dit agentenavontuur is een smartphone met de myCityHunt app. Zodra het spel begint, worden jullie meegezogen in de actie met interactieve video's, uitdagende minigames en tal van andere features. Jullie missie kan jullie leiden naar de Dobbeplas, een schilderachtige plek die plots het epicentrum van een geheime operatie wordt. Blijf als team bij elkaar, houd vijandige spionnen in de gaten en win informanten voor jullie zaak.

Bij dit Escape Game in Zoetermeer moeten jullie sluw en slim te werk gaan om de boeven te slim af te zijn. Maar jullie acties blijven niet onopgemerkt, want jullie team zal zich vereeuwigen in de highscore van Zoetermeer en toegang krijgen tot een persoonlijke fotogalerij. Maak van Zoetermeer jullie persoonlijke actieterrein en scoor tickets voor een wereld vol spionage. Verander Zoetermeer in jullie eigen outdoor Escape Room en beleef een avontuur dat jullie niet snel zullen vergeten!

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Escape Game - Schattenjacht - de nieuwe digitale speurtocht van myCityHunt!
Startpunt/Doel Stadhuisplein
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 3.1 km
 Taal Taal Taal Taal Taal Taal Taal
 Geschikt voor > 16 jaar
 Datum tutti i giorni
 Beoordeling 4,5/5 (4)
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Zoetermeer
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Zoetermeer speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Zoetermeer
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Zoetermeer
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Zoetermeer
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Zoetermeer
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Zoetermeer. Met de myCityHunt teamevenementen in Zoetermeer hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Zoetermeer maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Escape Game Zoetermeer

Escape Game Zoetermeer

Ben jij op zoek naar een vrijetijdsbesteding in Zoetermeer dateen escape game en een speurtocht in Zoetermeercombineert? Dan is onze outdoor escape game in Zoetermeer is echt iets voor jou!

De escape game van myCityHunt in Zoetermeer combineert een speurtocht in Zoetermeer met een spannend mysterieverhaal! Beleef de fascinatie van een spannende escape game door Zoetermeer. Tijdens onze escape game in Zoetermeer duik je in een intrigerend mysterieverhaal. Ontrafel op verschillende plekken in het stadscentrum de achtergrond raadsels. Onderweg sturen we je via sms leuke uitdagingen zoals bijvoorbeeld foto- of actietaken. Om ze op te kunnen lossen, is wel creativiteit en teamwerk vereist. Of het nu gaat om een vrijgezellenfeest in Zoetermeer, een familie-uitstapje of een verjaardagsfeestje met vrienden - deze escape game in Zoetermeer zal van je volgende reis een onvergetelijke ervaring maken!

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

🗺️ Is er in Zoetermeer een Escape Room?

Het is nu mogelijk om in Zoetermeer een Escape Game in de buitenlucht te spelen!

In tegenstelling tot een klassieke Escape Room, waar spelers in een kleine kamer worden opgesloten, vindt de Escape Game van myCityHunt in Zoetermeer plaats in de frisse lucht. Net als bij een speurtocht lossen de spelers op verschillende stopplaatsen in het centrum van Zoetermeer lastige puzzels op. De navigatie en het oplossen van de puzzels gebeurt digitaal op de smartphones van de spelers.

Meer informatie over het proces vind je hier: https://www.mycityhunt.nl/hoe-werkt-het.

Wat kost een Escape Game in Zoetermeer?

Een indoor Escape Room in Zoetermeer kost meestal tussen de € 90 en € 150 voor 2 tot 6 personen.

Met 12.99 € per persoon is de Outdoor Escape Game in Zoetermeer van myCityHunt niet alleen goedkoper, het wordt ook per persoon in rekening gebracht. Voor twee personen is de totaalprijs bijvoorbeeld slechts 25.98 €, voor vijf personen 64.95 €, enzovoort.

Tickets kunnen online in de ticketwinkel via https://www.mycityhunt.nl/tickets worden geboekt.

📆 Op welke data kan er gespeeld worden?

De Escape Game in Zoetermeer van myCityHunt kan op elk moment worden gespeeld! Als je een kaartje hebt, kun je binnen zes maanden op elke dag en op elk moment spelen! Je kunt tickets in de online ticketwinkel via https://www.mycityhunt.nl/tickets boeken.

Meer gebruikelijke vragen
Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum