TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Escape Game Fontenay-sous-Bois

slechts
€ 12,99
p.p.
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer

Escape Game Fontenay-sous-Bois

Ervaar spanning en sensatie tijdens een Escape Game in Fontenay-sous-Bois! Ook perfect voor vrijgezellenfeesten!

+ Meer - Minder

Laat je meevoeren naar een wereld vol intriges en geheimen, waar elke stap het verloop van het verhaal kan beïnvloeden. In het Escape Game in Fontenay-sous-Bois ontpopt de idyllische stad zich tot een bruisend decor voor spionage en avontuur. Gewapend met een smartphone stappen jullie in de schoenen van topagenten om de duistere complotten van schurken te dwarsbomen, die niets minder dan de balans van de wereld op het spel zetten.

Het avontuur begint: Escape Game in Fontenay-sous-Bois

Jullie missie neemt jullie mee door de straten van Fontenay-sous-Bois, langs historische plekken zoals het eerbiedwaardige Château de Vincennes, dat meer dan slechts een schilderachtige achtergrond is. Het wordt het hoofdkwartier van jullie geheime operaties, terwijl jullie aanwijzingen ontrafelen en verborgen boodschappen ontdekken. Jullie smartphones veranderen in onmisbare gadgets die jullie van de ene mysterieuze locatie naar de andere leiden, op de hielen van de misdadigers. Het Escape Game in Fontenay-sous-Bois is een race tegen de klok waarbij jullie als team laten zien wat jullie in huis hebben.

Teamwerk is de sleutel in het Escape Game

In de schaduwen van het Bois de Vincennes, een groene oase aan de rand van de stad, kan zomaar de volgende aanwijzing of een dubbelagent verscholen liggen, klaar om jullie om de tuin te leiden. Hier, in tegenstelling tot een escape room in Fontenay-sous-Bois waar je tegen muren opbokst, is vrijheid jullie speelveld. Met elk opgelost raadsel en elke voltooide missie, wordt het verhaal verder geweven en komen jullie steeds dichter bij de schurken. Maar let op: vertrouw niet zomaar iedereen en houd je ogen open, want in dit Escape Game kunnen schaduwen bedriegen en is de waarheid vaak slechts een fluistering in de wind.

De stad is jullie speelveld: Escape Game in Fontenay-sous-Bois

Het Escape Game in Fontenay-sous-Bois is meer dan een spel; het is een uitdaging die jullie tot het uiterste drijft. Jullie moeten niet alleen slim en snel zijn, maar ook in staat om de signalen juist te interpreteren. De app leidt jullie door interactieve video's en listige minispelletjes rechtstreeks naar het hart van de actie. Terwijl jullie de stad omtoveren tot jullie persoonlijke speelveld, worden jullie de hoofdrolspelers in een verhaal dat net zo spannend is als een film. Bundel jullie krachten om de wereld te redden en vereeuwig jezelf in de highscores van Fontenay-sous-Bois. Scoor jullie tickets voor een ongeëvenaard Escape Game en ervaar hoe Fontenay-sous-Bois verandert in jullie eigen avontuurlijke arena.

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Escape Game - Schattenjacht - de nieuwe digitale speurtocht van myCityHunt!
Startpunt/Doel municipio
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 3.4 km
 Taal Taal Taal Taal Taal Taal Taal
 Geschikt voor > 16 jaar
 Datum tutti i giorni
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Fontenay-sous-Bois
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Fontenay-sous-Bois speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Fontenay-sous-Bois
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Fontenay-sous-Bois
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Fontenay-sous-Bois
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Fontenay-sous-Bois
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Fontenay-sous-Bois. Met de myCityHunt teamevenementen in Fontenay-sous-Bois hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Fontenay-sous-Bois maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Escape Game Fontenay-sous-Bois

Escape Game Fontenay-sous-Bois

Ben jij op zoek naar een vrijetijdsbesteding in Fontenay-sous-Bois dateen escape game en een speurtocht in Fontenay-sous-Boiscombineert? Dan is onze outdoor escape game in Fontenay-sous-Bois is echt iets voor jou!

De escape game van myCityHunt in Fontenay-sous-Bois combineert een speurtocht in Fontenay-sous-Bois met een spannend mysterieverhaal! Beleef de fascinatie van een spannende escape game door Fontenay-sous-Bois. Tijdens onze escape game in Fontenay-sous-Bois duik je in een intrigerend mysterieverhaal. Ontrafel op verschillende plekken in het stadscentrum de achtergrond raadsels. Onderweg sturen we je via sms leuke uitdagingen zoals bijvoorbeeld foto- of actietaken. Om ze op te kunnen lossen, is wel creativiteit en teamwerk vereist. Of het nu gaat om een vrijgezellenfeest in Fontenay-sous-Bois, een familie-uitstapje of een verjaardagsfeestje met vrienden - deze escape game in Fontenay-sous-Bois zal van je volgende reis een onvergetelijke ervaring maken!

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

🗺️ Is er in Fontenay-sous-Bois een Escape Room?

Het is nu mogelijk om in Fontenay-sous-Bois een Escape Game in de buitenlucht te spelen!

In tegenstelling tot een klassieke Escape Room, waar spelers in een kleine kamer worden opgesloten, vindt de Escape Game van myCityHunt in Fontenay-sous-Bois plaats in de frisse lucht. Net als bij een speurtocht lossen de spelers op verschillende stopplaatsen in het centrum van Fontenay-sous-Bois lastige puzzels op. De navigatie en het oplossen van de puzzels gebeurt digitaal op de smartphones van de spelers.

Meer informatie over het proces vind je hier: https://www.mycityhunt.nl/hoe-werkt-het.

Wat kost een Escape Game in Fontenay-sous-Bois?

Een indoor Escape Room in Fontenay-sous-Bois kost meestal tussen de € 90 en € 150 voor 2 tot 6 personen.

Met 12.99 € per persoon is de Outdoor Escape Game in Fontenay-sous-Bois van myCityHunt niet alleen goedkoper, het wordt ook per persoon in rekening gebracht. Voor twee personen is de totaalprijs bijvoorbeeld slechts 25.98 €, voor vijf personen 64.95 €, enzovoort.

Tickets kunnen online in de ticketwinkel via https://www.mycityhunt.nl/tickets worden geboekt.

📆 Op welke data kan er gespeeld worden?

De Escape Game in Fontenay-sous-Bois van myCityHunt kan op elk moment worden gespeeld! Als je een kaartje hebt, kun je binnen zes maanden op elke dag en op elk moment spelen! Je kunt tickets in de online ticketwinkel via https://www.mycityhunt.nl/tickets boeken.

Meer gebruikelijke vragen
Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum