TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Schattenjacht Vilafranca del Penedes

slechts
€ 12,99
p.p.
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer

Schattenjacht Vilafranca del Penedes

Stadstour of stadsavontuur - waarom niet allebei? Tijdens de schattenjacht puzzel je je met veel plezier een weg door Vilafranca del Penedès!

+ Meer - Minder

Laat je meevoeren naar een wereld waar elk steegje en elke hoek van het charmante Vilafranca del Penedès een eigen verhaal vertelt. Een geheimzinnig middeleeuws document, dat in handen is gekomen van een kunstverzamelaar met een passie, heeft de geruchtenmolen in werking gezet. Er wordt gesproken over een schat die al eeuwen verborgen ligt in de kronkelige straatjes van deze historische stad, wachtend om ontdekt te worden. Jullie zijn de gelukkigen die in de voetsporen van het verleden mogen treden om het mysterie van dit kostbare artefact te ontrafelen. Maak je klaar voor een onvergetelijke schattenjacht in Vilafranca del Penedès!

Start van de schattenjacht in Vilafranca del Penedès

Ben je klaar om de lokroep van het avontuur te beantwoorden en je te storten op een opwindende schattenjacht in Vilafranca del Penedès? Verzamel je smartphone en je meest dappere vrienden, want in deze stad komt de geschiedenis tot leven. Jullie tocht leidt jullie niet alleen naar de meest verborgen plekjes van de stad, maar ook langs schitterende bezienswaardigheden zoals de majestueuze Basiliek van Santa Maria of het historische Vinseum – het Wijnmuseum van de Penedès. Gewapend met een deelnameticket en de kracht van technologie kunnen jullie op elk gewenst moment beginnen met jullie zoektocht. Laat de jacht op de schat maar beginnen!

Rollenverdeling bij de schattenjacht

Bij het afgesproken verzamelpunt, misschien dicht bij het indrukwekkende Palau Baltà, beginnen jullie met een briefing aan jullie avontuur. Hier wordt besloten wie de speurneus, de avonturier of de codekraker zal zijn. Elke rol is cruciaal voor het succes van de schattenjacht in Vilafranca del Penedès. Met jullie gecombineerde krachten en unieke talenten zijn jullie klaar om de geheimen die achter de oude muren schuilen, te onthullen.

De speurtocht door Vilafranca del Penedès

Jullie schattenjacht voert langs de levendige straten van Vilafranca, langs plaatsen die smachten om hun geheimen te onthullen. Met jullie smartphone als betrouwbare gids navigeren jullie door de stad, lossen puzzels op die jullie naar plekken als het sfeervolle Plaça de Jaume I brengen en verzamelen belangrijke aanwijzingen. Onze speciaal ontworpen app maakt van de schattenjacht een interactieve beleving, waarbij jullie contactpersonen ondervragen en codes ontcijferen. Met elke stap komen jullie dichter bij het doel, en voor je het weet, ligt de schat binnen handbereik. Zijn jullie klaar om de geheimen van Vilafranca te ontvouwen en de schat die al eeuwen op jullie wacht, te vinden?

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Schattenjacht - Schattenjacht - de nieuwe digitale speurtocht van myCityHunt!
Startpunt/Doel Rambla de Sant Francesc
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 3.2 km
 Taal Taal Taal Taal Taal Taal Taal
 Geschikt voor > 8 jaar
 Datum elke dag
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Vilafranca del Penedes
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Vilafranca del Penedès speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Vilafranca del Penedès
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Vilafranca del Penedès
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Vilafranca del Penedès
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Vilafranca del Penedès
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Vilafranca del Penedès. Met de myCityHunt teamevenementen in Vilafranca del Penedès hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Vilafranca del Penedès maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Schattenjacht Vilafranca del Penedès

Schattenjacht Vilafranca del Penedes

Ben je klaar voor een spannende schattenjacht in Vilafranca del Penedès? Verzamel je vrienden of familie en ontdek samen Vilafranca del Penedès tijdens deze geweldige speurtocht!

De schattenjacht van myCityHunt in Vilafranca del Penedès combineert een speurtocht in Vilafranca del Penedès met een spannend mysterieverhaal! Beleef de fascinatie van een spannende schattenjacht door Vilafranca del Penedès. Tijdens onze schattenjacht in Vilafranca del Penedès duik je in een intrigerend mysterieverhaal. Ontrafel op verschillende plekken in het stadscentrum de achtergrond raadsels. Onderweg sturen we je via sms leuke uitdagingen zoals bijvoorbeeld foto- of actietaken. Om ze op te kunnen lossen, is wel creativiteit en teamwerk vereist. Of het nu gaat om een vrijgezellenfeest in Vilafranca del Penedès, een familie-uitstapje of een verjaardagsfeestje met vrienden - deze schattenjacht in Vilafranca del Penedès zal van je volgende reis een onvergetelijke ervaring maken!

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum