TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Schattenjacht Sant Boi de Llobregat

slechts
€ 12,99
p.p.
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer

Schattenjacht Sant Boi de Llobregat

Stadstour of stadsavontuur - waarom niet allebei? Tijdens de schattenjacht puzzel je je met veel plezier een weg door Sant Boi de Llobregat!

+ Meer - Minder

Laat je meeslepen naar een wereld vol geheimen en legendes die diep in de steegjes van Sant Boi de Llobregat verborgen liggen. De lucht hangt vol met de geur van avontuur en de opwinding van een schattenjacht in Sant Boi de Llobregat staat te popelen om door jullie ontdekt te worden. Zijn jullie klaar om de puzzels uit het verleden op te lossen en een reis te beginnen die jullie zintuigen prikkelt en jullie teamgeest versterkt?

Start jullie schattenjacht in Sant Boi de Llobregat

De schattenjacht in Sant Boi de Llobregat is meer dan een simpele wandeling door de stad, het is een expeditie naar het kloppende hart van de geschiedenis. Gewapend met een smartphone die dient als jullie magische kompas, transformeren jullie in stedelijke archeologen. Jullie zullen niet alleen de indrukwekkende kerk van Sant Baldiri en de ruïnes van de Romeinse baden ontdekken, maar ook het mysterie ontrafelen van een middeleeuws manuscript dat ooit door een sluwe kunstverzamelaar werd aangeschaft. Dit document, vol met cryptische tekeningen en reeksen van letters, zou wel eens de sleutel kunnen zijn tot een schat die men dacht voor altijd verloren te zijn.

De rolverdeling tijdens de schattenjacht

Bij een centraal punt in Sant Boi de Llobregat verzamelen jullie je voor een spannende briefing. Hier wordt bepaald wie van jullie de vaardigheden heeft van een scherpzinnige speurder, een dappere avonturier of een geniale codekraker. Elke rol is cruciaal voor het succes van de schattenjacht in Sant Boi de Llobregat, want enkel als team kunnen jullie het raadsel ontrafelen. Het is jullie missie om in de schaduwen van het verleden te stappen en de aanwijzingen die jullie naar de schat leiden, te ontcijferen.

De schattenjacht in Sant Boi de Llobregat ontvouwt zich

Jullie speurtocht door de straten van Sant Boi de Llobregat zal jullie naar plekken brengen die jullie voor onmogelijk hielden. Jullie zullen codes kraken die in de oude muren van het Can Torrents Museum verborgen zijn en logische puzzels oplossen die jullie naar de volgende aanwijzing leiden. Met elk opgelost raadsel en elk gevonden voorwerp duiken jullie dieper in een verhaal dat net zo oud is als de stad zelf. De schattenjacht zal jullie leren de wereld met andere ogen te bekijken en de tekens te interpreteren die jullie naar jullie doel leiden.

Laat de spanning jullie gids zijn en voel hoe de legendarische schat van Sant Boi de Llobregat met elke stap dichterbij komt. Word de helden van jullie eigen verhaal en ontdek dat echte schatten niet altijd van goud zijn, maar vaak in de herinneringen liggen die jullie samen creëren. Ga ervoor, de schattenjacht in Sant Boi de Llobregat wacht erop door jullie overwonnen te worden!

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Schattenjacht - Schattenjacht - de nieuwe digitale speurtocht van myCityHunt!
Startpunt/Doel Plaça de l'Ajuntament
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 3.6 km
 Taal Taal Taal Taal Taal Taal Taal
 Geschikt voor > 8 jaar
 Datum elke dag
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Sant Boi de Llobregat
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Sant Boi de Llobregat speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Sant Boi de Llobregat
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Sant Boi de Llobregat
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Sant Boi de Llobregat
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Sant Boi de Llobregat
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Sant Boi de Llobregat. Met de myCityHunt teamevenementen in Sant Boi de Llobregat hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Sant Boi de Llobregat maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Schattenjacht Sant Boi de Llobregat

Schattenjacht Sant Boi de Llobregat

Ben je klaar voor een spannende schattenjacht in Sant Boi de Llobregat? Verzamel je vrienden of familie en ontdek samen Sant Boi de Llobregat tijdens deze geweldige speurtocht!

De schattenjacht van myCityHunt in Sant Boi de Llobregat combineert een speurtocht in Sant Boi de Llobregat met een spannend mysterieverhaal! Beleef de fascinatie van een spannende schattenjacht door Sant Boi de Llobregat. Tijdens onze schattenjacht in Sant Boi de Llobregat duik je in een intrigerend mysterieverhaal. Ontrafel op verschillende plekken in het stadscentrum de achtergrond raadsels. Onderweg sturen we je via sms leuke uitdagingen zoals bijvoorbeeld foto- of actietaken. Om ze op te kunnen lossen, is wel creativiteit en teamwerk vereist. Of het nu gaat om een vrijgezellenfeest in Sant Boi de Llobregat, een familie-uitstapje of een verjaardagsfeestje met vrienden - deze schattenjacht in Sant Boi de Llobregat zal van je volgende reis een onvergetelijke ervaring maken!

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum