TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Schattenjacht Neumarkt i.d. OPf.

4,3 (24)
slechts
€ 12,99
p.p.

Schattenjacht Neumarkt i.d. OPf.

24 Klanten hebben deze tour beoordeeld: 4.3 uit 5 sterren

Plezier en vrije tijd in de stad: met de schattenjacht in Neumarkt i.d. OPf., wordt je reis naar Neumarkt i.d. OPf. een spannend stadsavontuur!

+ Meer - Minder

Laat de vonk van nieuwsgierigheid in jullie harten overslaan en maak je klaar voor een avontuur dat jullie door de schilderachtige steegjes en geheimen van Neumarkt in der Oberpfalz zal leiden. Een mysterieus middeleeuws manuscript, onlangs verworven door een kunstverzamelaar uit Roßtal op een veiling, smeekt erom ontcijferd te worden door jullie scherpe geesten. De cryptische tekeningen en letterreeksen die het bevat, kunnen de weg wijzen naar een schat die al eeuwen verborgen ligt. Laten we samen de puzzels oplossen en het kostbare artefact onthullen!

De legendarische Schattenjacht in Neumarkt in der Oberpfalz gaat van start

Bereid je voor op een Schattenjacht in Neumarkt in der Oberpfalz die je stoutste verwachtingen overtreft. Met jullie smartphone in de aanslag verandert het historische decor van de stad in een spannend spelbord. Beeld je in dat je de steegjes rondom het pittoreske marktplein doorzoekt of de ruïnes van Wolfsteinburg verkent, terwijl je deel uitmaakt van een meeslepend verhaal. Een ticket, jullie smartphone en een groep dappere metgezellen zijn de enige ingrediënten die je nodig hebt voor dit unieke avontuur dat op elk moment kan beginnen!

Rollenverdeling bij de Schattenjacht: Wie zijn jullie?

Verzameld aan de voet van het majestueuze kasteel van Neumarkt ontvangen jullie de instructies. Hier wordt bepaald wie van jullie de speurneus wordt, wie de onverschrokken avonturier en wie de cryptograaf die de raadselachtige berichten ontcijfert. Ieder van jullie speelt een cruciale rol in deze Schattenjacht in Neumarkt in der Oberpfalz. Gooi de dobbelstenen en ontdek welk personage jullie zal vergezellen op deze queeste.

De speurtocht door Neumarkt in der Oberpfalz

Eenmaal de rollen zijn verdeeld, beginnen jullie aan de detective Schattenjacht. Jullie tocht brengt jullie niet alleen langs de bekende bezienswaardigheden van de stad, maar ook naar verborgen plekjes die jullie misschien nooit zouden hebben gevonden zonder dit avontuur. Gebruik jullie smartphone om met virtuele contactpersonen te praten, verzamel voorwerpen en navigeer door de stad alsof jullie echte speurders zijn. Of jullie nu de geheimen van het Maybach-museum ontrafelen of de sporen in de Hofgarten volgen, elke halte brengt jullie dichter bij de schat.

De finale van de Schattenjacht in Neumarkt in der Oberpfalz

Jullie Schattenjacht in Neumarkt in der Oberpfalz zal jullie steeds verder meesleuren in het verhaal. Met elke opgeloste opdracht en elke gekraakte code onthullen jullie een nieuw stukje van de puzzel. Al snel zullen jullie voelen hoe het verhaal rond de legendarische schat zich ontvouwt en hoe jullie stap voor stap dichter bij het doel komen. Bereid je voor op een uitdaging waarbij jullie avonturiersgeest op de proef wordt gesteld en jullie aan het einde misschien meer vinden dan alleen een schat - namelijk onvergetelijke herinneringen aan een avontuur dat jullie samen in Neumarkt in der Oberpfalz hebben beleefd.

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Schattenjacht - Schattenjacht - de nieuwe digitale speurtocht van myCityHunt!
Startpunt/Doel plaats bij het gemeentehuis bij de VVV
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 3.9 km
 Taal Taal Taal Taal Taal Taal Taal
 Geschikt voor > 8 jaar
 Datum elke dag
 Beoordeling 4,3/5 (24)
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Neumarkt i.d. OPf.
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Neumarkt i.d. OPf. speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Neumarkt i.d. OPf.
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Neumarkt i.d. OPf.
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Neumarkt i.d. OPf.
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Neumarkt i.d. OPf.
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Neumarkt i.d. OPf.. Met de myCityHunt teamevenementen in Neumarkt i.d. OPf. hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Neumarkt i.d. OPf. maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Schattenjacht Neumarkt i.d. OPf.

Schattenjacht Neumarkt i.d. OPf.

Ben je klaar voor een spannende schattenjacht in Neumarkt i.d. OPf.? Verzamel je vrienden of familie en ontdek samen Neumarkt i.d. OPf. tijdens deze geweldige speurtocht!

De schattenjacht van myCityHunt in Neumarkt i.d. OPf. combineert een speurtocht in Neumarkt i.d. OPf. met een spannend mysterieverhaal! Beleef de fascinatie van een spannende schattenjacht door Neumarkt i.d. OPf.. Tijdens onze schattenjacht in Neumarkt i.d. OPf. duik je in een intrigerend mysterieverhaal. Ontrafel op verschillende plekken in het stadscentrum de achtergrond raadsels. Onderweg sturen we je via sms leuke uitdagingen zoals bijvoorbeeld foto- of actietaken. Om ze op te kunnen lossen, is wel creativiteit en teamwerk vereist. Of het nu gaat om een vrijgezellenfeest in Neumarkt i.d. OPf., een familie-uitstapje of een verjaardagsfeestje met vrienden - deze schattenjacht in Neumarkt i.d. OPf. zal van je volgende reis een onvergetelijke ervaring maken!

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum