TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Schattenjacht Bad Homburg v.d. Höhe

4,2 (36)
slechts
€ 12,99
p.p.

Schattenjacht Bad Homburg v.d. Höhe

36 Klanten hebben deze tour beoordeeld: 4.2 uit 5 sterren

Schattenjacht ontmoet hightech - ervaar de opwindende smartphone schattenjacht in Bad Homburg v.d. Höhe!

+ Meer - Minder

Laat je meevoeren naar een wereld vol geheimen en avonturen, waar het verleden tot leven komt en verborgen schatten smachten om gevonden te worden. Bereid je voor op een schattenjacht in Bad Homburg vor der Höhe, die je niet alleen intellectueel, maar ook emotioneel op de proef zal stellen. Je zult dwalen door historische steegjes, langs statige gebouwen zoals het Landgrafenschloss en de sprookjesachtige Witte Toren, terwijl je puzzels oplost die je stap voor stap dichter bij het doel brengen. Laat de dagelijkse sleur achter je en duik in een avontuur dat je niet snel zult vergeten!

Start je schattenjacht in Bad Homburg vor der Höhe

Sta je te trappelen om in de voetsporen te treden van dappere schattenjagers? Begin dan je schattenjacht in Bad Homburg vor der Höhe, een stad die met haar historische bezienswaardigheden zoals het prachtige kuurpark en de sfeervolle oude stad het perfecte decor biedt voor je ontdekkingstocht. Gewapend met een smartphone word je een moderne ontdekkingsreiziger, navigerend tussen de digitale verten en de echte schoonheid van Bad Homburg. Meer heb je niet nodig dan een kaartje voor het avontuur, een smartphone met internet en de moed om samen met je vrienden het onbekende te verkennen.

Rolverdeling bij de schattenjacht

Aan het begin van je schattenjacht verzamel je je bij een historisch punt in Bad Homburg om jullie missie te plannen. Nu is het moment aangebroken om te bepalen wie van jullie de kwaliteiten van een echte schattenjager in zich heeft. Wie heeft de arendsoog van een detective? Wie bezit de durf van een avonturier? En wie is de geboren puzzelkoning? Tijdens de schattenjacht in Bad Homburg vor der Höhe zal iedereen zijn ware roeping vinden. Bereid je voor om in rollen te stappen die je zullen uitdagen en tegelijkertijd enorm veel plezier zullen geven.

Het avontuur van de schattenjacht in Bad Homburg vor der Höhe

Wanneer de rollen zijn verdeeld, begint jullie speurtocht door de pittoreske straten van Bad Homburg. Op zoek naar de schat zullen jullie verborgen codes ontdekken die ontcijferd moeten worden, lastige puzzels oplossen en aanwijzingen najagen die jullie naar het doel leiden. Jullie smartphone wordt een onmisbaar gereedschap – het stelt jullie in staat om met virtuele informanten te spreken, mysterieuze tekens te interpreteren en belangrijke voorwerpen te verzamelen. Terwijl jullie de stad en haar geheimen verkennen, leidt de schattenjacht jullie steeds dieper in een meeslepend verhaal dat jullie dichter bij de legendarische schat van Bad Homburg brengt. Wees alert, want de sleutel tot succes ligt vaak verborgen in de details die jullie in de schaduwen van de historische gebouwen vinden.

De schattenjacht in Bad Homburg vor der Höhe is meer dan een spel – het is een reis door de tijd, een uitdaging voor de geest en een onvergetelijke ervaring die je met je vrienden zult delen. Ben je klaar om het geheim te ontrafelen en de schat die al eeuwen op zijn ontdekking wacht, eindelijk aan het licht te brengen? Wacht dan niet langer en duik in het avontuur!

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Schattenjacht - Schattenjacht - de nieuwe digitale speurtocht van myCityHunt!
Startpunt/Doel kurkentrekker
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 5.0 km
 Taal Taal Taal Taal Taal Taal Taal
 Geschikt voor > 8 jaar
 Datum elke dag
 Beoordeling 4,2/5 (36)
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Bad Homburg v.d. Höhe
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Bad Homburg v.d. Höhe speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Bad Homburg v.d. Höhe
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Bad Homburg v.d. Höhe
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Bad Homburg v.d. Höhe
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Bad Homburg v.d. Höhe
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Bad Homburg v.d. Höhe. Met de myCityHunt teamevenementen in Bad Homburg v.d. Höhe hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Bad Homburg v.d. Höhe maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Schattenjacht Bad Homburg v.d. Höhe

Schattenjacht Bad Homburg v.d. Höhe

Ben je klaar voor een spannende schattenjacht in Bad Homburg v.d. Höhe? Verzamel je vrienden of familie en ontdek samen Bad Homburg v.d. Höhe tijdens deze geweldige speurtocht!

De schattenjacht van myCityHunt in Bad Homburg v.d. Höhe combineert een speurtocht in Bad Homburg v.d. Höhe met een spannend mysterieverhaal! Beleef de fascinatie van een spannende schattenjacht door Bad Homburg v.d. Höhe. Tijdens onze schattenjacht in Bad Homburg v.d. Höhe duik je in een intrigerend mysterieverhaal. Ontrafel op verschillende plekken in het stadscentrum de achtergrond raadsels. Onderweg sturen we je via sms leuke uitdagingen zoals bijvoorbeeld foto- of actietaken. Om ze op te kunnen lossen, is wel creativiteit en teamwerk vereist. Of het nu gaat om een vrijgezellenfeest in Bad Homburg v.d. Höhe, een familie-uitstapje of een verjaardagsfeestje met vrienden - deze schattenjacht in Bad Homburg v.d. Höhe zal van je volgende reis een onvergetelijke ervaring maken!

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum