TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Moordspel Modena

slechts
€ 12,99
p.p.
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer

Moordspel Modena

Het moordspel in Modena tovert het centrum van Modena om tot het decor van een aangrijpend detectiveverhaal.

+ Meer - Minder

Zet je scherpe geest op scherp en maak je klaar voor een avontuur dat je speurneus op de proef stelt! In Modena, de stad waar de lucht doordrenkt is met de geur van beroemde balsamicoazijn en het gebrul van krachtige motoren, heeft een mysterieus misdrijf plaatsgevonden. Een invloedrijke zakenman is het slachtoffer geworden van een vreselijke daad en het is jullie taak om de waarheid aan het licht te brengen. Kunnen jullie de puzzel oplossen en de rust in de straten van Modena herstellen? Tijdens het Moordspel in Modena kruipen jullie in de huid van detectives – zijn jullie klaar voor deze uitdaging?

Moordspel in Modena – Jullie missie in de stad van snelheid

Wees gerust, tijdens het Moordspel in Modena staan jullie er niet alleen voor. Vrienden en familie staan aan jullie zijde en samen vormen jullie een onverslaanbaar speurteam. Gewapend met jullie smartphone, jullie meest essentiële gereedschap, navigeren jullie door de historische straten van Modena, volgend op de sporen van het misdrijf. Jullie speurtocht kan jullie leiden naar de majestueuze kathedraal van Modena of door de steegjes rondom het Palazzo Ducale – plaatsen die doordrenkt zijn met het mysterie en waar jullie ingewikkelde raadsels moeten oplossen om de dader te ontmaskeren. Dit Moordspel in Modena is een unieke ervaring die anders is dan een moorddiner in Modena, want jullie bepalen zelf het verloop terwijl jullie de stad op een geheel nieuwe wijze ontdekken.

Moordspel in Modena – Interactieve onderzoeken op historische locaties

Jullie zullen versteld staan hoe de myCityHunt-app jullie smartphones omtovert tot echte detective-instrumenten. Of het nu gaat om een videoconferentie met een getuige, het stiekem afluisteren van verdachten of het virtueel doorzoeken van schuilplaatsen – dit Moordspel in Modena maakt volop gebruik van de multimediale mogelijkheden van jullie apparaten. Maar wees gewaarschuwd: het spel daagt ook jullie uit! Jullie kruipen in de huid van boeiende karakters en meesteren de speurtocht door Modena, of je nu een detective, forensisch analist of patholoog-anatoom bent. Op jullie smartphones ontvangen jullie uitdagende opdrachten die passen bij jullie rollen en jullie meesleuren in een dynamisch avontuur.

Moordspel in Modena – Ontdek de geheimen van de stad

Terwijl jullie de straten van Modena doorkruisen, duiken jullie niet alleen in de diepten van de misdaad, maar ontdekken jullie ook de culturele juweeltjes van de stad. Misschien vinden jullie belangrijke aanwijzingen in de hallen van het Enzo Ferrari Museum of tussen de kraampjes op de Albinelli-markt. Elke hoek kan een nieuw stukje van de puzzel bevatten. Bij het Moordspel in Modena wordt van iedereen verwacht dat ze hun beste beentje voorzetten om de duistere geheimen te ontrafelen en de vrede in Modena te herstellen. Zijn jullie klaar om jullie detectivevaardigheden te tonen en de zaak te kraken?

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Moordspel - Schattenjacht - de nieuwe digitale speurtocht van myCityHunt!
Startpunt/Doel Piazza Grande
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 3.5 km
 Taal Taal Taal Taal Taal Taal Taal
 Geschikt voor > 10 jaar
 Datum elke dag
 Beoordeling 4,2/5 (4)
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw
Highscore in Modena
Frikandellen 13.630 Punten
BOtjes 6.020 Punten
DeOasisBitches 4.410 Punten
TeamAnton 4.340 Punten
Clueless 3.280 Punten

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Modena
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Modena speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Modena
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Modena
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Modena
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Modena
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Modena. Met de myCityHunt teamevenementen in Modena hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Modena maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Moordspel Modena

Moordspel Modena

In het moordspel Modena los je met je team van rechercheurs een strafzaak op in Modena. Koop nu kaartjes voor de misdaadrally!

Een onopgeloste moordzaak schudt Modena door elkaar! Wie zit erachter? De politie staat voor een mysterie en vraagt om je hulp! Zoek moedige medestanders onder je vrienden en familie, start het moordspel Modena op je smartphone en daar ga je! Samen speel je je een weg door de kronkelige steegjes en arresteert de misdaad in het moordspel in Modena! Je mobiele telefoon fungeert als een universeel werktuig in deze moordmysterie: hij is je navigator en geeft je de laatste informatie over de zaak door middel van multimedia-inhoud. Tegelijkertijd los je er puzzel na puzzel op en zo kom je op het spoor van de dader. Waar wacht je nog op? Ga aan de slag en maak de stad weer veilig! Modena rekent op je.

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

Is er een moordspel of een moorddiner in Modena?

In Modena kun je deelnemen aan een moordspel - wanneer en met wie je wilt! Ons moordspel is geen klassiek moorddiner, waarbij je op een door de organisator vastgestelde datum een toneelstuk bijwoont met een meergangenmaaltijd. Bij de misdaadrally van myCityHunt neem je zelf de regie in handen! Je bepaalt de plaats, de dag en de tijd en gaat zelf op jacht naar de dader. Je smartphone is je gids door Modena en geeft je tegelijk alle informatie en raadsels over de perfide moord.

Meer informatie over het moordspel vind je hier: https://www.mycityhunt.nl/moordspel

Hoeveel kost een moordspel in Modena?

Een klassiek moorddiner kost gewoonlijk tussen €50 en €100 per persoon. Bij het myCityHunt moordspel in Modena koop je voor 12,99 € per persoon de kaartjes met een paar clicks in onze shop op https://www.mycityhunt.nl/tickets.

Op welke data kun je het moordspel spelen in Modena?

Jij bepaalt op welke dag en hoe laat je zin hebt om het myCityHunt moordspel in Modena te spelen! Koop gewoon een ticket op https://www.mycityhunt.nl/tickets, voer de ticketcode in de online browser van je smartphone in en ga aan de slag! Komt er iets tussen of koop je de kaartjes als cadeau? Geen probleem: je persoonlijke code voor de moordmysterie in Modena is 6 maanden geldig.

Meer gebruikelijke vragen
Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum