TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Moordspel Groningen

4,8 (23)
slechts
€ 12,99
p.p.
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer

Moordspel Groningen

23 Klanten hebben deze tour beoordeeld: 4.8 uit 5 sterren

In het moordspel in Groningen kun je de dader achter de tralies krijgen terwijl je de mooiste plekjes van het stadscentrum verkent.

+ Meer - Minder

Groningen wordt opgeschrikt door een mysterieuze zaak die om een oplossing schreeuwt, en wie anders dan jullie kunnen de stad redden van deze dreiging? Een vooraanstaande zakenman is het slachtoffer geworden van een misdaad die de inwoners doet huiveren. Alle aanwijzingen lijken dood te lopen. Het is tijd voor speurneuzen met een neusje voor het oplossen van zaken om de politie een handje te helpen. Met het moordspel in Groningen kruipen jullie in de huid van echte detectives. Zijn jullie klaar om deze uitdaging aan te gaan?

Het moordspel in Groningen – Speurwerk op historische plekken

Wees gerust, bij het moordspel in Groningen sta je er niet alleen voor. Samen met vrienden en familie vorm je een onverslaanbaar team dat de misdadiger die Groningen angst inboezemt op de hielen zit. Jullie belangrijkste gereedschap is jullie smartphone, die jullie met GPS langs belangrijke plekken zoals de indrukwekkende Martinitoren en het historische Goudkantoor voert. Op elke locatie wachten jullie raadsels die jullie stap voor stap dichter bij de oplossing brengen. In tegenstelling tot een moorddiner, waar je aan tafel blijft, zijn jullie nu echt onderdeel van de actie, genieten van de buitenlucht en zien Groningen vanuit een compleet nieuw oogpunt.

Het moordspel in Groningen – Een interactieve speurtocht

Verbaas je over hoe de myCityHunt app van jullie smartphones ware detectivehulpmiddelen maakt! Of je nu via een videogesprek met een getuige praat, verdachten stiekem afluistert of virtuele geheime locaties onderzoekt – dit moordspel in Groningen maakt volop gebruik van de multimediale mogelijkheden van jullie mobieltjes. Maar het spel daagt ook jullie en jullie teamgenoten uit om verborgen talenten te ontdekken. Jullie nemen boeiende rollen aan en doorstaan de speurtocht door Groningen als speurder, analist of forensisch expert. Op jullie smartphones ontvangen jullie uitdagende extra opdrachten die bij jullie karakter passen en het woord 'diversiteit' een nieuwe dimensie geven.

Het moordspel in Groningen – Teamwork en denkwerk vereist

Bij het moordspel in Groningen zijn jullie niet slechts deelnemers, maar ook de makers van het avontuur. Ieder van jullie speelt een cruciale rol in het ontrafelen van de waarheid achter de misdaad. Jullie doorkruisen de straten van Groningen, waarbij plekken als de bruisende Grote Markt of de schilderachtige grachten onderdeel worden van jullie speelveld. Het is aan jullie om de juiste conclusies te trekken en de puzzelstukjes in elkaar te passen. Bundel jullie krachten, zet jullie scherpzinnigheid in en werk samen om de dader te ontmaskeren en Groningen van deze nachtmerrie te verlossen. Zijn jullie klaar om deze spannende uitdaging aan te gaan en een onvergetelijk moordspel in Groningen te beleven?

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Moordspel - Schattenjacht - de nieuwe digitale speurtocht van myCityHunt!
Startpunt/Doel stadhuis
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 3.5 km
 Taal Taal Taal Taal Taal Taal Taal
 Geschikt voor > 10 jaar
 Datum elke dag
 Beoordeling 4,8/5 (23)
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw
Highscore in Groningen
SjonnieS 1.880 Punten
TeamPeitsche 1.790 Punten
Sherlockwinnaar 1.680 Punten
Zestigenslim 1.640 Punten
Speurhonden 1.430 Punten

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Groningen
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Groningen speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Groningen
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Groningen
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Groningen
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Groningen
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Groningen. Met de myCityHunt teamevenementen in Groningen hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Groningen maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Moordspel Groningen

Moordspel Groningen

In het moordspel Groningen los je met je team van rechercheurs een strafzaak op in Groningen. Koop nu kaartjes voor de misdaadrally!

Een onopgeloste moordzaak schudt Groningen door elkaar! Wie zit erachter? De politie staat voor een mysterie en vraagt om je hulp! Zoek moedige medestanders onder je vrienden en familie, start het moordspel Groningen op je smartphone en daar ga je! Samen speel je je een weg door de kronkelige steegjes en arresteert de misdaad in het moordspel in Groningen! Je mobiele telefoon fungeert als een universeel werktuig in deze moordmysterie: hij is je navigator en geeft je de laatste informatie over de zaak door middel van multimedia-inhoud. Tegelijkertijd los je er puzzel na puzzel op en zo kom je op het spoor van de dader. Waar wacht je nog op? Ga aan de slag en maak de stad weer veilig! Groningen rekent op je.

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

Is er een moordspel of een moorddiner in Groningen?

In Groningen kun je deelnemen aan een moordspel - wanneer en met wie je wilt! Ons moordspel is geen klassiek moorddiner, waarbij je op een door de organisator vastgestelde datum een toneelstuk bijwoont met een meergangenmaaltijd. Bij de misdaadrally van myCityHunt neem je zelf de regie in handen! Je bepaalt de plaats, de dag en de tijd en gaat zelf op jacht naar de dader. Je smartphone is je gids door Groningen en geeft je tegelijk alle informatie en raadsels over de perfide moord.

Meer informatie over het moordspel vind je hier: https://www.mycityhunt.nl/moordspel

Hoeveel kost een moordspel in Groningen?

Een klassiek moorddiner kost gewoonlijk tussen €50 en €100 per persoon. Bij het myCityHunt moordspel in Groningen koop je voor 12,99 € per persoon de kaartjes met een paar clicks in onze shop op https://www.mycityhunt.nl/tickets.

Op welke data kun je het moordspel spelen in Groningen?

Jij bepaalt op welke dag en hoe laat je zin hebt om het myCityHunt moordspel in Groningen te spelen! Koop gewoon een ticket op https://www.mycityhunt.nl/tickets, voer de ticketcode in de online browser van je smartphone in en ga aan de slag! Komt er iets tussen of koop je de kaartjes als cadeau? Geen probleem: je persoonlijke code voor de moordmysterie in Groningen is 6 maanden geldig.

Meer gebruikelijke vragen
Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum