TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Moordspel Den Haag

4,3 (13)
slechts
€ 12,99
p.p.
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer

Moordspel Den Haag

13 Klanten hebben deze tour beoordeeld: 4.3 uit 5 sterren

In het moordspel in Den Haag kun je de dader achter de tralies krijgen terwijl je de mooiste plekjes van het stadscentrum verkent.

+ Meer - Minder

Den Haag is in de ban van een mysterieuze moordzaak en het vraagt om een team van doortastende speurneuzen om het raadsel te ontrafelen – staan jullie klaar om deze uitdaging aan te gaan? Een vooraanstaande zakenman is het slachtoffer geworden van een gruwelijke daad, en het lijkt erop dat de aanwijzingen in de Noordzee kunnen verdwijnen. Hier zijn specialisten met een neus voor criminaliteit nodig. De lokale politie heeft jullie uitgekozen om deze ingewikkelde zaak te ontrafelen en de veiligheid in Den Haag te herstellen. Tijdens het moordspel in Den Haag transformeren jullie in ware rechercheurs – zijn jullie opgewassen tegen deze taak?

Het moordspel in Den Haag – Speuren op historische grond

Wees niet bang, tijdens het moordspel in Den Haag zullen jullie niet in je eentje de straten verkennen. Vrienden en familie staan aan jullie zijde en samen vormen jullie een onverslaanbaar team dat de zware crimineel die Den Haag terroriseert op het spoor komt. Jullie belangrijkste gereedschap? Jullie smartphone! Met GPS-navigatie leidt het jullie langs clues naar het Binnenhof, het kloppende hart van de Nederlandse politiek, en wie weet zelfs naar het Vredespaleis, waar internationale rechtspraak plaatsvindt. Op elke locatie lossen jullie pittige puzzels op en komen zo stap voor stap dichter bij de oplossing van de zaak. Dit moordspel in Den Haag is een dynamische ervaring, waarbij je actief op pad gaat, de zeelucht opsnuift en de stad vanuit een geheel nieuwe invalshoek ontdekt.

Het moordspel in Den Haag – Interactief speuren naar aanwijzingen

Je zult versteld staan hoe de myCityHunt-app jullie smartphones omtovert tot ware detective-instrumenten! Of het nu gaat om een videoverbinding met een getuige, het stiekem afluisteren van verdachten of het virtueel doorzoeken van raadselachtige plekken – dit moordspel maakt volop gebruik van de multimediale mogelijkheden van jullie toestellen. Maar het spel haalt ook het beste in jullie en je medespelers naar boven. Jullie kruipen in de huid van boeiende personages en voltooien de speurtocht door Den Haag als een detective, forensisch analist of patholoog. Jullie krijgen uitdagende extra opdrachten op jullie mobieltjes die passen bij jullie rollen en het woord 'diversiteit' een nieuwe dimensie geven.

Het moordspel in Den Haag – Een ongeëvenaard avontuur

Het moordspel in Den Haag is meer dan een simpele stadstour; het is een interactieve beleving die teamwork, logica en creativiteit vereist. Elke aanwijzing brengt jullie dieper in het web van intriges en geheimen dat deze zaak omhult. Zal het historische decor van het Mauritshuis of de schilderachtige paden van het Scheveningse strand het toneel zijn van jullie onderzoek? Kijk uit naar een spannende zoektocht naar gerechtigheid die jullie naar de mooiste en tegelijkertijd meest mysterieuze plekken in Den Haag leidt. Zijn jullie klaar om het mysterie te ontrafelen en de dader te ontmaskeren? Bereid je voor op een onvergetelijk moordspel in Den Haag!

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Moordspel - Schattenjacht - de nieuwe digitale speurtocht van myCityHunt!
Startpunt/Doel Grote Markt
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 3.5 km
 Taal Taal Taal Taal Taal Taal Taal
 Geschikt voor > 10 jaar
 Datum elke dag
 Beoordeling 4,3/5 (13)
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Den Haag
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Den Haag speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Den Haag
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Den Haag
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Den Haag
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Den Haag
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Den Haag. Met de myCityHunt teamevenementen in Den Haag hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Den Haag maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Moordspel Den Haag

Moordspel Den Haag

In het moordspel Den Haag los je met je team van rechercheurs een strafzaak op in Den Haag. Koop nu kaartjes voor de misdaadrally!

Een onopgeloste moordzaak schudt Den Haag door elkaar! Wie zit erachter? De politie staat voor een mysterie en vraagt om je hulp! Zoek moedige medestanders onder je vrienden en familie, start het moordspel Den Haag op je smartphone en daar ga je! Samen speel je je een weg door de kronkelige steegjes en arresteert de misdaad in het moordspel in Den Haag! Je mobiele telefoon fungeert als een universeel werktuig in deze moordmysterie: hij is je navigator en geeft je de laatste informatie over de zaak door middel van multimedia-inhoud. Tegelijkertijd los je er puzzel na puzzel op en zo kom je op het spoor van de dader. Waar wacht je nog op? Ga aan de slag en maak de stad weer veilig! Den Haag rekent op je.

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

Is er een moordspel of een moorddiner in Den Haag?

In Den Haag kun je deelnemen aan een moordspel - wanneer en met wie je wilt! Ons moordspel is geen klassiek moorddiner, waarbij je op een door de organisator vastgestelde datum een toneelstuk bijwoont met een meergangenmaaltijd. Bij de misdaadrally van myCityHunt neem je zelf de regie in handen! Je bepaalt de plaats, de dag en de tijd en gaat zelf op jacht naar de dader. Je smartphone is je gids door Den Haag en geeft je tegelijk alle informatie en raadsels over de perfide moord.

Meer informatie over het moordspel vind je hier: https://www.mycityhunt.nl/moordspel

Hoeveel kost een moordspel in Den Haag?

Een klassiek moorddiner kost gewoonlijk tussen €50 en €100 per persoon. Bij het myCityHunt moordspel in Den Haag koop je voor 12,99 € per persoon de kaartjes met een paar clicks in onze shop op https://www.mycityhunt.nl/tickets.

Op welke data kun je het moordspel spelen in Den Haag?

Jij bepaalt op welke dag en hoe laat je zin hebt om het myCityHunt moordspel in Den Haag te spelen! Koop gewoon een ticket op https://www.mycityhunt.nl/tickets, voer de ticketcode in de online browser van je smartphone in en ga aan de slag! Komt er iets tussen of koop je de kaartjes als cadeau? Geen probleem: je persoonlijke code voor de moordmysterie in Den Haag is 6 maanden geldig.

Meer gebruikelijke vragen
Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum