TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Moordspel Aprilia

slechts
€ 12,99
p.p.
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer

Moordspel Aprilia

In het moordspel in Aprilia kun je de dader achter de tralies krijgen terwijl je de mooiste plekjes van het stadscentrum verkent.

+ Meer - Minder

In het charmante stadje Aprilia hangt een zweem van mysterie door een onopgeloste misdaad die de lokale bevolking in zijn greep houdt. Een vooraanstaand zakenman is het slachtoffer geworden van een gruwelijke daad, en de politie weet niet waar ze het zoeken moet. Het is aan jullie, de elite speurneuzen van Aprilia, om de waarheid aan het licht te brengen. Zijn jullie klaar voor de uitdaging om Aprilia weer veilig en vertrouwd te maken?

Het moordspel in Aprilia – Jullie missie als detectives

Geen zorgen, je bent niet alleen in deze spannende zoektocht naar gerechtigheid. Samen met vrienden en familie vorm je een onverslaanbaar team, vastberaden om de schurk te vangen die Aprilia in zijn greep houdt. Gewapend met je smartphone, die transformeert in een essentieel gereedschap voor onderzoek, navigeer je door de stad, ontcijfer je ingewikkelde puzzels en verzamel je bewijs. Je tocht brengt je langs de iconische plekken van Aprilia, zoals het Monumento ai Caduti, waar je wel eens cruciale aanwijzingen zou kunnen vinden, en de Chiesa di San Michele, die onverwachts het toneel van jullie onderzoek wordt. In tegenstelling tot een moorddiner, bevinden jullie jezelf bij dit moordspel in de open lucht van Aprilia en ontdek je de stad vanuit een heel nieuw perspectief.

Het moordspel in Aprilia – Jullie rollen in het spel

Verbaas je over hoe de myCityHunt app je smartphone omtovert tot een geavanceerd detectivegereedschap. Jullie worden virtueel naar getuigen en verdachten geleid, luisteren stiekem gesprekken af en verkennen digitale plaatsen delict alsof je er zelf bij bent. Dit moordspel in Aprilia test niet alleen je speurvaardigheden, maar brengt ook je verborgen talenten naar boven. Je kruipt in de huid van rechercheurs, forensisch analisten of pathologen en volbrengt taken die perfect op je karakter zijn afgestemd. Dit moordspel in Aprilia belooft een gevarieerde en interactieve ervaring die jou en je mede-speurders meeneemt op een meeslepende speurtocht door de stad.

Ontdek Aprilia – Tijdens het moordspel in Aprilia

Het moordspel in Aprilia is meer dan een spelletje; het is een unieke kans om de stad te verkennen en tegelijkertijd de spanning van een onderzoek te ervaren. Jullie zullen niet alleen de stad zien, maar ook haar geheimen ontrafelen. Elke aanwijzing die jullie ontcijferen en elke verdachte die jullie op het spoor komen, brengt jullie dichter bij het oplossen van de zaak en de heldenstatus die daarbij hoort. Zijn jullie klaar om de uitdaging aan te gaan en je in dit avontuur te storten? Bereid je voor op een onvergetelijk moordspel in Aprilia!

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Moordspel - Schattenjacht - de nieuwe digitale speurtocht van myCityHunt!
Startpunt/Doel Piazza Roma
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 3.5 km
 Taal Taal Taal Taal Taal Taal Taal
 Geschikt voor > 10 jaar
 Datum elke dag
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw
Highscore in Aprilia
Clueless 3.280 Punten
Brigit 2.780 Punten
Nichten 2.410 Punten
Olijfoli 2.390 Punten
Peterinas 2.310 Punten

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Aprilia
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Aprilia speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Aprilia
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Aprilia
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Aprilia
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Aprilia
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Aprilia. Met de myCityHunt teamevenementen in Aprilia hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Aprilia maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Moordspel Aprilia

Moordspel Aprilia

In het moordspel Aprilia los je met je team van rechercheurs een strafzaak op in Aprilia. Koop nu kaartjes voor de misdaadrally!

Een onopgeloste moordzaak schudt Aprilia door elkaar! Wie zit erachter? De politie staat voor een mysterie en vraagt om je hulp! Zoek moedige medestanders onder je vrienden en familie, start het moordspel Aprilia op je smartphone en daar ga je! Samen speel je je een weg door de kronkelige steegjes en arresteert de misdaad in het moordspel in Aprilia! Je mobiele telefoon fungeert als een universeel werktuig in deze moordmysterie: hij is je navigator en geeft je de laatste informatie over de zaak door middel van multimedia-inhoud. Tegelijkertijd los je er puzzel na puzzel op en zo kom je op het spoor van de dader. Waar wacht je nog op? Ga aan de slag en maak de stad weer veilig! Aprilia rekent op je.

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

Is er een moordspel of een moorddiner in Aprilia?

In Aprilia kun je deelnemen aan een moordspel - wanneer en met wie je wilt! Ons moordspel is geen klassiek moorddiner, waarbij je op een door de organisator vastgestelde datum een toneelstuk bijwoont met een meergangenmaaltijd. Bij de misdaadrally van myCityHunt neem je zelf de regie in handen! Je bepaalt de plaats, de dag en de tijd en gaat zelf op jacht naar de dader. Je smartphone is je gids door Aprilia en geeft je tegelijk alle informatie en raadsels over de perfide moord.

Meer informatie over het moordspel vind je hier: https://www.mycityhunt.nl/moordspel

Hoeveel kost een moordspel in Aprilia?

Een klassiek moorddiner kost gewoonlijk tussen €50 en €100 per persoon. Bij het myCityHunt moordspel in Aprilia koop je voor 12,99 € per persoon de kaartjes met een paar clicks in onze shop op https://www.mycityhunt.nl/tickets.

Op welke data kun je het moordspel spelen in Aprilia?

Jij bepaalt op welke dag en hoe laat je zin hebt om het myCityHunt moordspel in Aprilia te spelen! Koop gewoon een ticket op https://www.mycityhunt.nl/tickets, voer de ticketcode in de online browser van je smartphone in en ga aan de slag! Komt er iets tussen of koop je de kaartjes als cadeau? Geen probleem: je persoonlijke code voor de moordmysterie in Aprilia is 6 maanden geldig.

Meer gebruikelijke vragen
Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum