TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Xmas Adventure Vilanova i la Geltru

slechts
€ 12,99
p.p.
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer

Kerstavontuur Vilanova i la Geltru

Xmas Adventure Vilanova i la Geltrú - De nieuwe spannende vrijetijdsbesteding voor vrienden en families in Vilanova i la Geltrú!

+ Meer - Minder

Laat je meeslepen door de magie van de feestdagen, want de kerstspeurtocht in Vilanova i la Geltrú is veel meer dan een simpel spelletje. Het is een uitnodiging om een sprookjesachtig winterland binnen te treden, waar geheimen en legendes in de straatjes van dit charmante kustplaatsje op jullie liggen te wachten. Een gepensioneerde lokale ondernemer heeft een uitdaging bedacht die jullie nieuwsgierigheid prikkelt en jullie als team dichter bij elkaar brengt. Ergens ligt een onbetaalbare schat verborgen, en alleen degenen die de raadselmarathon als eerste voltooien, zullen de beloning binnenhalen. Maar wat is het verband met Kerstmis? Waarom wil deze man zijn fortuin bij leven delen? Bundel jullie krachten en ontrafel het mysterie terwijl jullie door Vilanova i la Geltrú zwerven, met de kerstvreugde die in de lucht hangt.

Xmas Adventure: Ontdek het geheim van Vilanova i la Geltrú

De schitterende lichtjes en de feestelijke versieringen van Vilanova i la Geltrú vormen het perfecte decor voor jullie avontuur. Gewapend met een mysterieuze schatkaart doorkruisen jullie de historische straten en pleinen, langs het indrukwekkende Museu del Ferrocarril waar oude treinen en locomotieven de geschiedenis van het spoor vertellen. Elk opgelost raadsel brengt jullie dichter bij het doel van de kerstspeurtocht in Vilanova i la Geltrú. Zijn jullie in staat de aanwijzingen te ontcijferen en de andere schatzoekers te slim af te zijn? Laat je leiden door het kerstthema en ontdek boeiende verhalen en anekdotes die jullie meer inzicht geven in de tradities en gebruiken van deze feestelijke tijd.

Kerstviering in Vilanova i la Geltrú: Een reis vol puzzels en plezier

Verzamel je droomteam van vrienden of familie en ga op speurtocht door Vilanova i la Geltrú. Er ligt een schat op jullie te wachten! Het enige wat je nodig hebt, is een ticket, een smartphone en de vastberadenheid om als team te zegevieren. Jullie kunnen op elk moment beginnen en je in het avontuur storten. Als jullie energie even op is, neem dan een pauze op het romantische Plaça de la Vila, waar de historische ambiance jullie terugvoert naar vervlogen tijden. Maar vergeet nooit dat ergens in Vilanova i la Geltrú de kerstschat op jullie wacht!

De kerstspeurtocht in Vilanova i la Geltrú is ook de perfecte aanvulling op jullie kerstviering in de stad. Wat is er nu leuker dan het jaar af te sluiten met een interactieve speurtocht die amusement, teambuilding en een feestelijke sfeer combineert? Laat je collega's en vrienden deelnemen aan deze onvergetelijke ervaring en plan de kerstspeurtocht als hoogtepunt van jullie kerstviering in Vilanova i la Geltrú. Verheug je op een avontuur dat jullie nog lang zal bijblijven!

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Xmas Adventure - Schattenjacht - de nieuwe digitale speurtocht van myCityHunt!

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Vilanova i la Geltru
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Vilanova i la Geltrú speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Vilanova i la Geltrú
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Vilanova i la Geltrú
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Vilanova i la Geltrú
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Vilanova i la Geltrú
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Vilanova i la Geltrú. Met de myCityHunt teamevenementen in Vilanova i la Geltrú hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Vilanova i la Geltrú maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Xmas Adventure Vilanova i la Geltrú

Xmas Adventure Vilanova i la Geltru

De kerstspeurtocht in Vilanova i la Geltrú! Puzzel je als team een weg door het winterse Vilanova i la Geltrú op jacht naar de kerstschat!

Kersttijd is spelletjestijd! Ervaar de gameplay van een speurtocht in combinatie met de unieke kerstsfeer - en dit alles in de frisse lucht! Samen met je vrienden of familie ga jij op speurtocht in Vilanova i la Geltrú. Uitgerust met je smartphone en vindingrijkheid, zul je geheime aanwijzingen vinden, kerstraadsels oplossen en de magie van de pre-kerstfestiviteiten in Vilanova i la Geltrú ervaren. Maar let op: ook andere schatzoekers zijn op jacht naar de geheime kerstschat! Lukt het jou en je medeconcurrenten om die als eerste te vinden?";

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum