TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Xmas Adventure Saint Petersburg

slechts
€ 12,99
p.p.
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer

Xmas Adventure St. Petersburg (FL)

Xmas Adventure Saint Petersburg - De nieuwe spannende vrijetijdsbesteding voor vrienden en families in Saint Petersburg!

+ Meer - Minder

Laat je meevoeren naar een magische wereld vol puzzels en avonturen waar de kerstspeurtocht in Saint Petersburg meer belooft dan alleen een spelletje plezier. Het is een toegangsticket tot onmetelijke schatten en onvergetelijke herinneringen. Tegen de fonkelende achtergrond van Saint Petersburg, waar de zon danst op de golven van de Tampa Bay en de palmbomen zich in feesttooi neigen in de warme winterbries, wacht een mysterieus avontuur op jullie. Een gepensioneerde zakenman heeft een uitdaging achtergelaten die jullie hersenen zal doen kraken en harten sneller doet kloppen. Gewapend met een mysterieuze schatkaart die jullie door de feestelijk verlichte straten leidt, kunnen jullie het geheim van een legendarische kerstschat ontrafelen. Wat beweegt hem zijn fortuin aan te bieden terwijl de kerstverlichting de stad in een warme gloed zet? Bundel je krachten en ontdek het!

Xmas Adventure: Ontdek de verborgen schatten van Saint Petersburg

De kerstspeurtocht in Saint Petersburg is niet zomaar een spelletje, het is een tijdreis door de geschiedenis van deze schitterende stad. Beeld je in hoe je zij aan zij wandelt door de straten van de historische Sunken Gardens, een tropisch paradijs omgetoverd tot een kerstachtig wonderland. Of hoe je raadsels oplost terwijl je geniet van het adembenemende uitzicht vanaf de Pier, die zich in feesttenue heeft gestoken. Elk opgelost raadsel brengt je dichter bij de schat en vermengt de kerstvreugde met het kloppende hart van de stad. Zijn jullie klaar om de aanwijzingen te ontcijferen en jullie rivalen voor te blijven in deze spannende race naar de schat?

Een onvergetelijke avond: Kerstviering in Saint Petersburg

Zoek je naar een unieke invulling voor je kerstviering in Saint Petersburg? Dan is deze speurtocht precies wat je nodig hebt. Vorm een team met vrienden of collega's en duik in de wereld van kerstpuzzels en geheimen. Alles wat je nodig hebt is een ticket, een smartphone en de vastberadenheid om als eerste de schat te vinden. En als de zoektocht je hongerig maakt, laat je dan betoveren door de culinaire heerlijkheden van het kerstachtige Straub Park voordat je weer op avontuur uitgaat. Want vergeet niet, ergens tussen de schitterende lichten en het vrolijke gelach van de mensen, ligt de legendarische schat van Saint Petersburg verborgen.

Door de kerstspeurtocht in Saint Petersburg op te nemen in je kerstviering, geef je je collega's niet alleen plezier en teambuilding, maar ook een ongeëvenaarde ervaring die de geest van kerst verbindt met de charme van de stad. Sluit het jaar af met een knaller en maak van de kerstviering in Saint Petersburg een gebeurtenis die nog lang zal nazinderen. Zijn jullie klaar voor het avontuur?

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Xmas Adventure - Schattenjacht - de nieuwe digitale speurtocht van myCityHunt!
Startpunt/Doel Williams Park
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 4.0 km
 Taal Taal
 Geschikt voor > 8 jaar
 Datum elke dag
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw

Tickets Saint Petersburg
Binnenkort beschikbaar

Koop cadeaubonnen

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Saint Petersburg
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Saint Petersburg speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Saint Petersburg
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Saint Petersburg
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Saint Petersburg
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Saint Petersburg
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Saint Petersburg. Met de myCityHunt teamevenementen in Saint Petersburg hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Saint Petersburg maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Xmas Adventure Saint Petersburg

Xmas Adventure Saint Petersburg

De kerstspeurtocht in Saint Petersburg! Puzzel je als team een weg door het winterse Saint Petersburg op jacht naar de kerstschat!

Kersttijd is spelletjestijd! Ervaar de gameplay van een speurtocht in combinatie met de unieke kerstsfeer - en dit alles in de frisse lucht! Samen met je vrienden of familie ga jij op speurtocht in Saint Petersburg. Uitgerust met je smartphone en vindingrijkheid, zul je geheime aanwijzingen vinden, kerstraadsels oplossen en de magie van de pre-kerstfestiviteiten in Saint Petersburg ervaren. Maar let op: ook andere schatzoekers zijn op jacht naar de geheime kerstschat! Lukt het jou en je medeconcurrenten om die als eerste te vinden?";

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum