TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Xmas Adventure Springfield

slechts
€ 12,99
p.p.
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer

Xmas Adventure Springfield (MA)

Xmas Adventure Springfield - De nieuwe spannende vrijetijdsbesteding voor vrienden en families in Springfield!

+ Meer - Minder

Laat je betoveren door de kersttijd en stap in een avontuur dat je hart sneller doet kloppen. De metropoolregio Springfield nodigt je uit voor een kerstelijke speurtocht die zowel je ontdekkingszin als je liefde voor de feestdagen zal aanwakkeren. De lucht is zwanger van de geur van geroosterde amandelen en vers gevallen sneeuw knispert onder je voeten terwijl je een reis begint die je dichter bij de ware betekenis van Kerstmis brengt. In de straten van de stad, waar de lichten fonkelen als sterren in de nachtelijke hemel, ligt een mysterie verborgen dat smeekt om door jullie ontrafeld te worden.

Xmas Adventure: De kerstelijke speurtocht in de metropoolregio Springfield

Beeld je in dat je door het historische Forest Park dwaalt, omgetoverd tot een kerstachtig sprookjesland, met een mysterieuze schatkaart in je hand. Deze kaart is je sleutel tot een onvergetelijk avontuur, een kerstelijke speurtocht in de metropoolregio Springfield die je teamgeest zal testen. Met elk opgelost raadsel kom je dichter bij de verborgen schat die door een gulle lokale ondernemer is achtergelaten. Deze schat heeft niet alleen materiële waarde, maar bevat ook de belofte om de ware geest van Kerstmis te onthullen. Jullie zullen door de straten trekken, langs het prachtige Springfield Museum, waar kunst en geschiedenis de feestdagen ontmoeten, en samen de puzzels oplossen die op jullie pad komen.

Kerstviering in de metropoolregio Springfield: Een speurtocht vol verrassingen

De kerstelijke speurtocht in de metropoolregio Springfield is niet alleen een enerverende ervaring voor families en vrienden, maar ook het perfecte idee voor een kerstviering in de metropoolregio Springfield. Vorm een team en beleef een speurtocht die jullie langs de feestelijk versierde straten leidt en naar de bruisende kerstmarkten van de stad, waar warme glühwein en peperkoek op jullie wachten. Deze bijzondere kerstviering in de metropoolregio Springfield zal jullie niet alleen vermaken, maar ook de teamgeest versterken en jullie samen laten duiken in de geheimen en verhalen van de stad. En terwijl jullie op deze kerstreis zijn, vergeet niet om je ogen open te houden, want de schat van Springfield kan overal verborgen liggen.

Dus, trek je jas aan, laad je smartphone op en maak je klaar voor een avontuur dat je niet snel zult vergeten. De kerstelijke speurtocht in de metropoolregio Springfield wacht op jullie – zijn jullie klaar om het mysterie te onthullen en de schat op te graven die jullie Kerstmis onvergetelijk zal maken?

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Xmas Adventure - Schattenjacht - de nieuwe digitale speurtocht van myCityHunt!
Startpunt/Doel Court House Pl
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 3.5 km
 Taal Taal
 Geschikt voor > 8 jaar
 Datum elke dag
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw

Tickets Springfield
Binnenkort beschikbaar

Koop cadeaubonnen

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Springfield
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Springfield
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Springfield
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Springfield
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Springfield. Met de myCityHunt teamevenementen in Springfield hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Springfield maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Xmas Adventure Springfield

Xmas Adventure Springfield

De kerstspeurtocht in Springfield! Puzzel je als team een weg door het winterse Springfield op jacht naar de kerstschat!

Kersttijd is spelletjestijd! Ervaar de gameplay van een speurtocht in combinatie met de unieke kerstsfeer - en dit alles in de frisse lucht! Samen met je vrienden of familie ga jij op speurtocht in Springfield. Uitgerust met je smartphone en vindingrijkheid, zul je geheime aanwijzingen vinden, kerstraadsels oplossen en de magie van de pre-kerstfestiviteiten in Springfield ervaren. Maar let op: ook andere schatzoekers zijn op jacht naar de geheime kerstschat! Lukt het jou en je medeconcurrenten om die als eerste te vinden?";

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum