TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Xmas Adventure Sant Feliu de Llobregat

slechts
€ 12,99
p.p.
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer

Xmas Adventure Sant Feliu de Llobregat

Xmas Adventure Sant Feliu de Llobregat - De nieuwe spannende vrijetijdsbesteding voor vrienden en families in Sant Feliu de Llobregat!

+ Meer - Minder

Laat je betoveren door de kerstsfeer en stap in een avontuur dat je hart sneller doet kloppen. In Sant Feliu de Llobregat, die charmante stad waar historische pareltjes zoals de indrukwekkende Colònia Güell kerk en het boeiende Museu de Sant Feliu je uitnodigen, staat een kerstelijke speurtocht op jullie te wachten die je niet snel zult vergeten. Een geheimzinnige schat, achtergelaten door een vrijgevige lokale ondernemer op rust, smeekt om dappere avonturiers. Zijn jullie in staat de puzzelmarathon te voltooien en als eerste de onschatbare schat op te graven? Volg de kerstelijke aanwijzingen en ontdek waarom de schatzoeker zijn rijkdom bij leven al wil delen. Vorm een team dat niet bang is voor een beetje winterse kou en ontrafel het mysterie dat verscholen ligt in de winterse straatjes van Sant Feliu de Llobregat.

Xmas Adventure: Ontdek de geheimen van Sant Feliu de Llobregat

De kerstelijke speurtocht in Sant Feliu de Llobregat neemt je mee langs feestelijk versierde straten en pleinen, langs de indrukwekkende architectuur van de Colònia Güell kerk, beschouwd als het juweel van de stad. Gewapend met een mysterieuze kaart die de wijze ondernemer heeft nagelaten, lossen jullie samen ingewikkelde puzzels op en onthullen jullie de verborgen verhalen van deze betoverende stad. De kerstviering in Sant Feliu de Llobregat verandert in een speurtocht die niet alleen uitdagend is, maar ook de kans biedt om de stad vanuit een geheel nieuw perspectief te bekijken. Zijn jullie klaar om de aanwijzingen te ontcijferen en de concurrentie achter je te laten?

Kerstviering in Sant Feliu de Llobregat: Een speurtocht met hart

Beeld je in hoe je samen door de steegjes zwerft en tussen de historische muren jouw persoonlijke schat ontdekt. Alles wat je nodig hebt is een ticket, een smartphone en een onwankelbare vastberadenheid om de schat te vinden. De kerstelijke speurtocht in Sant Feliu de Llobregat is op elk moment te spelen en biedt een ongeëvenaarde ervaring. Als je even wilt pauzeren, strijk dan neer in één van de gezellige cafés of bewonder de kunstwerken in het Museu de Sant Feliu, voordat je je zoektocht naar de kerstschat hervat. Onthoud goed, ergens wacht de schat op jullie, verborgen in de hoekjes van deze betoverende stad.

De kerstviering in Sant Feliu de Llobregat krijgt door de speurtocht een extra speciaal tintje. Het combineert plezier, teamgeest en de feestelijke sfeer in een uniek evenement. Of je nu met collega's of vrienden bent, de kerstelijke speurtocht zal het hoogtepunt van jullie festiviteiten zijn. Sluit het jaar af met een onvergetelijk avontuur en maak de speurtocht tot de grandioze finale van jullie kerstviering in Sant Feliu de Llobregat.

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Xmas Adventure - Schattenjacht - de nieuwe digitale speurtocht van myCityHunt!

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Sant Feliu de Llobregat
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Sant Feliu de Llobregat speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Sant Feliu de Llobregat
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Sant Feliu de Llobregat
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Sant Feliu de Llobregat
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Sant Feliu de Llobregat
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Sant Feliu de Llobregat. Met de myCityHunt teamevenementen in Sant Feliu de Llobregat hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Sant Feliu de Llobregat maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Xmas Adventure Sant Feliu de Llobregat

Xmas Adventure Sant Feliu de Llobregat

De kerstspeurtocht in Sant Feliu de Llobregat! Puzzel je als team een weg door het winterse Sant Feliu de Llobregat op jacht naar de kerstschat!

Kersttijd is spelletjestijd! Ervaar de gameplay van een speurtocht in combinatie met de unieke kerstsfeer - en dit alles in de frisse lucht! Samen met je vrienden of familie ga jij op speurtocht in Sant Feliu de Llobregat. Uitgerust met je smartphone en vindingrijkheid, zul je geheime aanwijzingen vinden, kerstraadsels oplossen en de magie van de pre-kerstfestiviteiten in Sant Feliu de Llobregat ervaren. Maar let op: ook andere schatzoekers zijn op jacht naar de geheime kerstschat! Lukt het jou en je medeconcurrenten om die als eerste te vinden?";

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum